Bebek ihtiyacı

• Konu Sahibi Konu Sahibi M1B
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

M1B

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2024
32
-11
6
24
Ben 25 haftalık gebeyim ve bir kız çocuğum olacak durumum yok ve hiçbir şey alamadım bebek kıyafet dolabını alamadım kıyafetleri hiçbir şey yok Bana yardımcı olur musunuz Lütfen

Lütfen maddi durumunuz yoksa üremeyin rica ediyorum, kendi sefaletinize bebeği ortak etmeyin , velev ki sütünüz gelmedi mama alacak parayı nerden bulacaksınız yazık değil mi bebeğe ? Eski usul bez mi bağlayacaksınız?
Çocuk demek para demek , masraf demek hadi elbiseyi aldınız ya diğer eksikler?
Boyle konular yasak ayrıyeten.

ablacım kırmak üzmek istemiyorum ama madem durumunuz yok ne diye bu sefalete o bebeği sürüklüyorsunuz birlikte yokluk çekmek için mi ?

insan bi kedi alırken bile ben buna bakabilir miyim aşısıydı mamasıydı şuydu buydu diye düşünüyor, nasıl olsa Allah rızkını bi şekilde verir diye bir adım ötesini düşünmeden ürüyorsunuz

buradan kimse size inanıp güvenip yardım yapmaz ayrıca bebeğin ihtiyaçları hiç bitmeyecek ki, doktoru maması giyimi ilaçları ekstra masrafları eksiklikler asla bitmiyor ailelerden destek isteyin en azından , bebeğe çok üzüldüm ne diyim

Ben 25 haftalık gebeyim ve bir kız çocuğum olacak durumum yok ve hiçbir şey alamadım bebek kıyafet dolabını alamadım kıyafetleri hiçbir şey yok Bana yardımcı olur musunuz Lütfen

Önceki mesajlarınızdan anladığıma göre, bir de 1 yaşında kızınız var .

Onun zıbınları vs durmuyor mu ? Ona da bebek kıyafet dolabı vs almamış mıydınız ?

Yani kıyafet, zıbın bulunur da önemli olan bunlar mı sizce? Kıyafet alacak kadar bile para yoksa o çocuğu bu dünyaya nasıl getirebiliyorsunuz? Bezi var, süt olmazsa maması var, hastanesi aşısı var, okulu, dershanesi saymakla bitmez.

Üyenin 2.bebesiymiş hanımlar, boşa çenenizi yormayın "maddiyat yok,neden yaptınız" diye..
:KK34:
Aslında, alıntıladığınız mesaj, yani ikinci gebeliğim dediği mesaj, Şubat 2024 tarihli. O mesajdaki bebek şimdi 1 yaşında olan kız.

Bir de birinci gebelik var. Birinci gebelikteki bebek de doğduysa, bu şimdiki 3. (yazı ile: üçüncü) çocuk.

Aslında, alıntıladığınız mesaj, yani ikinci gebeliğim dediği mesaj, Şubat, 2024 tarihli. O mesajdaki bebek şimdi 1 yaşında olan kız.

Bir de birinci gebelik var. Birinci gebelikteki bebek de doğduysa, bu şimdiki 3. (yazı ile: üçüncü) çocuk.
Ya nolur olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X