- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şey bende de var yahu.Odalarin ismi ayni kalsa da icergi degisiyor anlasilanbenim cesitli sorunlarım sebebiyle yatak odasi disinda beraber olmak pek yapabildigim bir sey olmayinca nasil yapıyorlar diye sasirmistim, akil tutulmasi yaşadım zaar
tesekkur ederim.
Kıyıda köşedeCocuguyla beraber yatan çiftlerin cinsel hayatini merak ediyorum? Nasil yapıyorsunuz hanimlar? Bir aydinlatirsaniz sevinirim![]()
Adem Güneşi günahım kadar sevmem. Adem Güneşe göre bebeğin bütün sorumluluğu annede olmalı. Annelik mi kölelik mi belli değil.Bazılarınız adem güneşi benimsemiş sanırım ama son derece saçma yaklaşımları var ,bir kitabını okumak gibi bir hata yaptım ama hiç uygun değil tavsiyeleri
Bebekler ,çocuklar anneleriyle yatarken tabiki keyif alır ama keyif almalari o davranisin doğru olduğu anlamına gelmez
Kıyıda köşede
ahahahahha
Pek cok gorus var,bilimsel olarak da ayni sekilde. Cesit cesit kitap var her biri baska bir sey soyluyor. En dogrusu annenin babanin kendi fikri bence de:)Soylediginiz adami ilk kez duydum ama yenidogan doneminde anneyle bebek 24 saat ayni yatakta diye bir calisma var. Hani bu bilimsel olarak da desteklenen bir durum ama kac yasina kadar psikolojik olarak destekleniyor bilmiyorum. Ama beraber yatma isi bayagi yaygin anladigim kadariyla. Kesin psikolojide bilimsel olarak bir taraf daha cok destekleniyordur. Bebegim olunca arastiracagimsu anda ilgimi ceken kismi cinsel beraberlik
![]()
Kesinlikle +1Bazılarınız adem güneşi benimsemiş sanırım ama son derece saçma yaklaşımları var ,bir kitabını okumak gibi bir hata yaptım ama hiç uygun değil tavsiyeleri
Bebekler ,çocuklar anneleriyle yatarken tabiki keyif alır ama keyif almalari o davranisin doğru olduğu anlamına gelmez
Sevismenin de bir plani yok yani,saate bakip hmmm su anda sevisecegim hadi oda degistirelimkızım 5 yaşında bazen misafirlikte falan birlikte yattığımız oluyor, sabah uyandığımda bütün vucudum tutulmuş oluyor, ters bir hareket yaparım, üstüne yatarım, vururum diye korkudan uyuyamıyorum, minicik bebekle yatanların cesaretini aklım almıyor o yüzden, anneye de bebeğe de eziyet bence
ayrıca dur diğer odada sevişip gelelim kısmı da benim evliliğimin dinamiklerine çok ters... hiçbir şekilde oluru yok yani.
Yanlış olduğu anlamına da gelmez ama :)Bazılarınız adem güneşi benimsemiş sanırım ama son derece saçma yaklaşımları var ,bir kitabını okumak gibi bir hata yaptım ama hiç uygun değil tavsiyeleri
Sevismenin de bir plani yok yani,saate bakip hmmm su anda sevisecegim hadi oda degistirelimbiraz degisik olur sanirim benim icin de
Post sahibi herkesin istekleri yaşama biçimi iç güdüleri farklı gördüğünüz gibi. Siz de kendinize göre doğru kararı vereceksiniz. Bu konularda tek bir doğru ya da tek bir yanlış yok. Bebeğinizi mutlulukla büyütün.
Canım bende 2 yaşına kadar yanımda yatırdım şuan kendi odasında kendi isteği ile yatıyor . Eşim ile aramızda yattı hep . Yatağımız dar gelmeye başlayınca bi tek kişilik baza alıp yatağımızın yanına kpyduk . Orda yatmaya başladı kendi bazasında , hemde benim Yanımda :)merhaba arkadaşlar. 8 aylık bebeğim beşiğinde uyuyor, sorun şu ki ben onu çok özlüyorum ve yanımda uyutmak istiyorum. 4 aylık olduğundan beri çalışıyorum zamanla alışırım diye bekliyordum ama psikolojimi fazlaca bozdu bu durum. babaannesi bakıyor ve aşırı derecede kıskanıyorum birbirlerini çok seviyorlar. örneğin ona kahkahalarla gülüyor ben aynı hareketi yapınca gülmüyor. akşam eve geldikten sonra bütün vaktimi ona ayırıyorum. uyutunca da kendime vakit ayırıyorum ama 2 yaşına kadar yanında yatırmanın anne ile olan ilişkisi için daha iyi olduğu yazıyor. bu zaten beni bütün gün görmüyor geceleri de birlikte yatsak en azından annesini bilir değil mi? siz ne düşünüyorsunuz çocuklarınızı nerede yatırdınız eşiniz sizinle mi uyudu 3 kişi sığıştınız mı.
bu hafta 2 gece yanımda yatırdım.park yatağında deli gibi dönüp duruyor ama büyük yataktayken o kdr hareketlenmedi. acaba onun da hoşuna mı gitti anlamadım tesadüf de olabilir. bu arada sarılarak falan uyumadım rahatsız etmiyim diye, alışkın değil çünkü uyanıp ağlıyor sonra sallamam gerekir bizim yatak da sallanmıyor haliyle. uzaktan kolunu tuttum sadece.
not: işimi bırakma gibi bi imkanım yok