- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
O zaman kemoterapini al bi an once ise gir. Bebegin anne sutu alip annesiz kalmasindansa.. mama icsin annesi yaninda olsun. Sakin kendini ihmal etmemerhaba evet aynı anda çalışabiliyorum, ağır bir kemoterapi değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kemoterapini al bi an once ise gir. Bebegin anne sutu alip annesiz kalmasindansa.. mama icsin annesi yaninda olsun. Sakin kendini ihmal etmemerhaba evet aynı anda çalışabiliyorum, ağır bir kemoterapi değil
ne kanseri cnm sizinki...merhaba. devlet sadece sık görülen ve tedavisi kanıtlanmış kanserlerin tedavilerini karşılıyor. benimkini karşılamıyor. emeklilik için belli şartlar var (belli sgk günü doldurmuş olmak ve ilk sgk girişinden itibaren 10 sene geçmesi), ben kanser olduğumda bu şartları henüz karşılamıyordum.
çalışın kemoterapi alın.Merhaba hanımlar,
8 aylık hamileyim, yakında doğum yapacağım.
Aynı zamanda geçen sene kanser oldum ve atlattım. Doğum sonrası onkoloğum koruyu ve önleyici olarak kemoterapiye devam etmeyi öneriyor.
Şu anda işsizim, iş arıyorum.
Ancak bebeği emzirmek, işe girmek ve kemoterapi almak konusunda kararsızım.
Bebeğimize bakacak kimsemiz yok, yani işe girersem bakıcıya vermem gerekecek. İşe girmezsem, özel sektörde çalışıyorum, ara verince iş bulma ihtimalim düşecek.
Bebeği emzirme ve kemoterapi almayı aynı anda yapamıyorum.
Aldığım kemoterapi çok ÇOK pahalı, ben işe girmezsem elde avuçtakini tüketip borçlanmadan paramızın yetme ihtimali düşük.
Kemoterapi almazsam 2-3 sene içinde kanserimin nüksetme veya metastaz yapıp beni öldürme ihtimali yüksek.
Şimdi ben ne yapayım?
1- Çalışmayıp, evde bebeğime bakıp, emzirip, kemoterapiyi ertelesem mi?
2- işe girip, bebeği emzirip, kemoterapiyi almayıp, normal sağlıklı bir çalışan anne gibi mi davransam?
3 - emzirmeyip, bebeği de bakıcıya verip, işe girip kemoterapiyi mi alsam?
Bu üçünden hangisi sizce?
sorular üzerine: kemoterapi hafif bir kemoterapi, aynı anda çalışabiliyorum
Çok nadir görülen bir baş boyun kanserine kanseri cnm sizinki...
Evet kemoterapi ağır değilTabi ki öncelik kemoterapi şu durumda...peki o durumda calisabilecekmisin?
çok çok geçmiş olsun canım..benim fikrim önce sağlık...Çok nadir görülen bir baş boyun kanseri
benim annemde kanser hastası alternatif tıp uygulamayı düşündü. Fakat annemin doktoru kesinlikle önermedi. Çünkü bitkisel yolla iyice beter olduğunda sakın bana gelme dedi. Genelde alternatif tıp uygulayan hastaları çoğu doktor görmek istemiyor. Çünkü ameliyatta doktoru bile zehirleme durumu var.bi sorum var. kemoterapi sart mi? baska tedavi olanagi yok mu?
benim müdür kötü huylusundan gögüs kanseriyidi. doktorlar kemoterapi sart dedi. oda kabul etmeyip. dogal hormon tedavisi gördü. su an cok cok daha iyi? belki sendede alternatif tip vardir? iyice arastirsan. madem pahalli belki özel dogal birsey bulursun.