Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkBebek isim anketi yorumlarınızı bekliyoruz
29 haftalık hamileyim henüz oğluşumuza bi isim bulamadık sizlerden tavsiyelerinizi bekliyoruz... Soyadımız GÜL Biz 1- Yağız GÜL 2- Toprak GÜL 3- Bartu GÜL arasında kaldık bu isimlerden hangisi sizce farklı isim tavsiyelerinede açığız herkese teşeklürler şimdiden...
Bartu ismini sevmem, toprak da yani bence anlamı açısından çocuğa yakışmadığını düşünüyorum.. Yağız hoş bir isim.. Tabi ki içinize sinmesi her şeyden önemli.. Ben iki isim çok seviyorum bu yüzden oğluma Umut Aras adını koyduk.. Hepsi adıyla huzurlu sağlıklı yaşasın inşallah.. Size de hayırlı doğumlar..
29 haftalık hamileyim henüz oğluşumuza bi isim bulamadık sizlerden tavsiyelerinizi bekliyoruz... Soyadımız GÜL Biz 1- Yağız GÜL 2- Toprak GÜL 3- Bartu GÜL arasında kaldık bu isimlerden hangisi sizce farklı isim tavsiyelerinede açığız herkese teşeklürler şimdiden...
Bartu ismi aklıma böle kıl bi herifi getiriyo mesela kocaman kulaklıklarıyla gıcık gıcık duran metro bekleyen mesela yağız filan gibi ismi olanlar Allahın işi gibi tıfıl o0luyo ben ce genelde toprak da köpeğimin adıydı iyisi mi sen ben ce ali mehmet gibi şööle karizmatik ve güzel anlamlı bir isim koy ve ben ce olaya bir de şu açıdan bakmak lazım yağız amca yağız dede hiç oluyo mu bunlar birer moda modası geçince o cocuklar annelerine soracak ben ce anne keske su ismi taksaydın niye takmadın falan diye Allah analı babalı büyütsün güzel bir ömür nasip etsin imşallah
Soyadımız gül yazan yeri anlayamamışım ya da tam okumadım sanırım diyorum ki konu sahibi ikinci isim olarak kesin Gül koyacağını özellikle belirtmiş hiç olur mu öyle erkek ismi diyorum kendi kendime yağızı beğendim ben :)
Seçeneklerden en güzeli Yağız. Tabi sizin tercihiniz ancak ben içinde ğ kadar zor bir harf olan bir ismi tercih etmezdim. Benzer anlam ve karizmada Mert ismi olabilir. Erdem, Poyraz, Umut, Yaman, Eren diğer beğendiğim isimler...
soyadınız kısa ve bir kız ismini çağrıştırıyor. uzun ve "erkek" ismi olduğunu daha vurgulayan bir isim koymayı tercih ederdim ben olsam. örn: Ertuğrul Mehmet Gül saglıkla kavuşmanız dileğiyle...