Bebek İsmi Konusunda Eşiyle Anlaşmazlık Yaşayanlar ?

proudwoman

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
160
176
303
Merhabalar 31 hafalık gebeyim, hala eşimle bu konuda bir karara varamadık. Ben Bilge olsun istiyorum o Azra olsun istiyor. 2 isim birden de koymak istemiyoruz, inat etti resmen. İstediğim ismi koyma konusunda nasıl ikna edebilirim ya da benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı ? :KK42:

Merhabalar 31 hafalık gebeyim, hala eşimle bu konuda bir karara varamadık. Ben Bilge olsun istiyorum o Azra olsun istiyor. 2 isim birden de koymak istemiyoruz, inat etti resmen. İstediğim ismi koyma konusunda nasıl ikna edebilirim ya da benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı ? :KK42:

Azra, delinmiş ve herhangi bir işleme maruz kalmamış saf inci olarak tanımlanır. Ayrıca ayak basılmamış kum anlamına gelir.

İsimlerin anlamlarına bakabilirsiniz. Güzel anlamlı ve alay konusu olmayacak; ikinizin de beğendiği bir isim bulabilirsiniz.

Zaten hormonlardan mıdır nedir keyfim de yok bu ara, her an ben de ağlayabilirim.. Bakalım işe yarar mı.. baya inatçıdır kendileri :KK12:

Valla benimkini gaza getirmişler iş yerinde, “baban yeni öldü, tek çocuksun, senin oğlana babanın adı yakışır” diye. Sevine sevine geldi benimki, bi güzel söyledi dümdüz😂😂 isim çok eski, yoksa güzel olsa koyardım.

Önce bi afalladım, yarım saat sonra vanaları açıp “ciddi değilsin değil mi?” diye ağladım, sonra “o iş yerine gelip hepsini parçalarım” diye çirkeflik yapıp galibiyete kavuştum😂😂 yoksa kayınpederim ben hamileyken ölmüştü ve eşimde çok diretirdi bu konuda ama atağı sıcağı sıcağınayken yaptığım için işe yaradı muhtemelen😂

Valla benimkini gaza getirmişler iş yerinde, “baban yeni öldü, tek çocuksun, senin oğlana babanın adı yakışır” diye. Sevine sevine geldi benimki, bi güzel söyledi dümdüz😂😂 isim çok eski, yoksa güzel olsa koyardım.

Önce bi afalladım, yarım saat sonra vanaları açıp “ciddi değilsin değil mi?” diye ağladım, sonra “o iş yerine gelip hepsini parçalarım” diye çirkeflik yapıp galibiyete kavuştum😂😂 yoksa kayınpederim ben hamileyken ölmüştü ve eşimde çok diretirdi bu konuda ama atağı sıcağı sıcağınayken yaptığım için işe yaradı muhtemelen😂
Benim de kayınvalidem vefat etti 2 ay evvel allahtan onun ismini koymak konusunda bir talebi olmadı. Ölen kişilerin isimlerini koyunca kaderi de benzer derler, çok korkarım o yüzden.

Benim de kayınvalidem vefat etti 2 ay evvel allahtan onun ismini koymak konusunda bir talebi olmadı. Ölen kişilerin isimlerini koyunca kaderi de benzer derler, çok korkarım o yüzden.

Kader benzeme kısmına kesinlikle katılıyorum, bir de gerek yok anne-baba adına geçti artık o devirler ya.

Benim eşim talep etmezdi aslında ama arkadaşları gazlayıp yollamışlar bi güzel eve😂

Bence sonuna kadar kararlı olun ve soran olursa kendi istediğinizi söyleyin etrafa öyle bilinsin ben öyle yaptım ve istediğim ismi koyduk 😄 birde şey diyordum sen doğurduğunda kendin koyarsın 🤣

Sonuna kadar direneceğim, başka yolu yok. İnsanın çocuğuna bir içine çok sinen bir isimle hitap etmesi var bir de hatır için olanı var. Çok kötü birşey bence 🥺

Back
X