Bebek ismi

Aksa ırak ulaşılması güç demekmiş şimdi düşündüm de sabah eşimle tekrar konuşalım. Nehir yeğenimin ismi ama defne ve Duru hoşmuş teşekkür ederim :)

Orası öle tabi ama ilk hetce
Orası öyle tabi ama ilk heyecanla böle oluyormuş demek ki çok teşekkür ederim

Aslında sadece Elif ve Eylül koyacaktır fakat ben bir geceyse Aksa ve AFRA diye sayıklamışım (Ben hatırlamıyorum eşim dedi. Baya uzun süre bu iki ismi diyip durmuşum )Anlamadı da güzel aslında
Elif ve Eylül güzel bence tek isim olsun,hem ikiz hem de 4 isimi birden söylemek zor olur zaten,söylemeyecekseniz de iki ismin bir anlamı olmuyor.

Bizde isim bulma asamasindayiz. İsimleri dusunmekten euyalarima giriyor. Tamamen bilinc alti. Seninkide gunduz bilinc altina yerlesmis. Ruya etkisiyle koyma bence. Aksa ve Afrayi hic begenmedim. İki isim kullanmayacaksiniz. İkisine birden seslenmek cift isim zor olur. Bosuna koymayin. Zaten buyuyuncede o isimleri kullanmak isteyeyeceklerini sanmiyorum.

Sizden bir şey rica edeceğim. Meleklerim erken doğdu onlar için dua eder misiniz?

Sağlıklı büyüsünler inşallah canım kulağa daha hoş gelen naif kız isimleri düşünebilirsin tabi ama acele karar verme doğum yaptığına göre kendine bı hafta içinde bi iki seçenek belırle Elifse çok fazla olan bir isim son zamanlar ikili isimlerin başında sonunda hep yer alıyor , pes peşe söylemek zor olur ikiz olsa bile ikiside birbirine benzer isimler olması gerekmez öyle düşünmeyin Şu an aklıma il gelen
Nil
Bilge

Yagmur - yaprak
Doğa - derin
Mina- mira (mina kendi kizimin ismi )
Melis -melisa
Irmak -nehir
Canim bunlarda benden fikir olsun sana

Aksa ve afra yi ilk kez duydum
Aksa sigorta var onu duymuştum afra tafra da bir ikileme olarak duydum

Sadece elif ve eylül hos bence
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah uzun hayırlı ömürleri olsun

Bir de çocuklar çok acımasız benim aklıma bunlar geliyorsa o biciriklar daha neler bulur neler

Yagmur - yaprak
Doğa - derin
Mina- mira (mina kendi kizimin ismi )
Melis -melisa
Irmak -nehir
Canim bunlarda benden fikir olsun sana

Bende kızım olursa mina istiyorum bir zorluk yaşadınız mı söyleminde 100 küsür dilde anlamı varmış aşk şu yağmur gibi çok anlamlı ve unisex yurt dışında da kabul görmüş ayrıca dinimizce de şeytan taşlanan dağın adı sanırım

Sadece söylemini yanlış yaparlar mı diye düşünüyorum ayrıca mine ve mira ile karıştırılır mi

Yok asla karismiyor yurt disindan gelen turk olan bir kiz arkadasimin adiydi ve ilk bebegim öldüğü icin dogumdan 15 saat sonra kuran dan da gecen bir isim istedim ve seytan taslanan dagin adi oldugu icin ozellikle koydum inanilmaz uslu bir cocuk hatta suna inan ne gaz sancisi cektim mina bebekken ne uykusuzluk cektim ne ders calistiriyorum tek bir kitabini bile elime almadim yasitlarindan 2 yil once okula gitti su an sinifinda 2 yas kucuk ve 0rta 1 e gidiyor hep taktir cok caliskan ve benim evladim degilde sanki kiz arkadasim gibi bir sey soyle asla kimseye solemez her zamanda derim rabbim senin erkek versiyonunu versin bana diye ben hep iyiki koymusum dedim iki ismi var yağmur mina

Bizim eşimle ilk tanistigimizdan beri düşündüğümüz kız ismi şimdi de çok ıçime siniyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da çift çizgiyi gördüm tahmini 3.5 haftalık inşallah tutunur da bende evladıma veriririm bu adi

Insallah kuzum hayirlisiyla kucagina al bide cinsiyeti kiz sa koy valla :)

Kızlar konuyu açan arkadaş malesef Doğum yapmış erken Doğum. Bebekleri çok küçük. Onlar için lütfen dua edin. Allah yavruları annelerine bağışlasın

Kızlar konuyu açan arkadaş malesef Doğum yapmış erken Doğum. Bebekleri çok küçük. Onlar için lütfen dua edin. Allah yavruları annelerine bağışlasın
Ben aksam abdest alip ettim canim sureklide aklimdalar ben bir kere evlat kaybettim cok zor rabbim kimseye yasatmasin

Ben aksam abdest alip ettim canim sureklide aklimdalar ben bir kere evlat kaybettim cok zor rabbim kimseye yasatmasin
Amin canım rabbim hiç bit anneye bunu yaşatmasın çok zor ben kaybetme ihtimalimde bile deliye dönmüştüm . Zor bir süreç ama imkansız değil onun için benimde dünden beri aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…