- 26 Mart 2016
- 61
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi Rapunnzelll
-
Merhaba kizim olsaydi Belis koycaktim, anlamı aşkın ilk meyvesi benimde ilk çocuğum ama oğlum olucak insallah Çağan koycazÖğrenebileceğiniz bebek isimleri varmı kız erkek fark etmez :)
diğer bebeğede sizin annenizin ismini koyacağınızı söyleyinikiz bebeklerim olucak inş bizde eşimle bu konuyu çok düşünüyoruz ben benanla benay olsun istiyorum eşim birine kayınvalidemin ismini koymak istiyo hatice nepsam bilemiyorum
erkmen ne ya:) ilk defa duyuyorum:) egemeni duydum da erkmeni duymadim:)Kızlar Erkmen nasıl
Güçlü, etkili, sözü geçer kimse. Bende anaokulunda staj yaptığım zaman duymuştum. Öğrencimin ismiydi :)erkmen ne ya:) ilk defa duyuyorum:) egemeni duydum da erkmeni duymadim:)
nerden buluyolar degişik isimleri ya:) benim duymadığım ilginç adlar çikiyor:)Güçlü, etkili, sözü geçer kimse. Bende anaokulunda staj yaptığım zaman duymuştum. Öğrencimin ismiydi :)
:) Bende ilk ve son duydum zaten. :) Benim oğlumun adı Efe Yağız. Bunun cinsiyeti belli değil hem kız hem erkek E ve Y ile başlayan arıyorum. Bana göre farketmiyo ne ile başladığı eşim E ve Y olsun istiyor. Aklına gelen varsa yardımcı olursa sevinirimnerden buluyolar degişik isimleri ya:) benim duymadığım ilginç adlar çikiyor:)
:) Bende ilk ve son duydum zaten. :) Benim oğlumun adı Efe Yağız. Bunun cinsiyeti belli değil hem kız hem erkek E ve Y ile başlayan arıyorum. Bana göre farketmiyo ne ile başladığı eşim E ve Y olsun istiyor. Aklına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim
Erkmen Yiğit' i bende düşündüm. Kararsız kaldım tabikide. Ama kız isimlerini bulamadım :) Güzel Elis Yade anlamları ne acabaerkmen yiğit koyun bari:) kız olursa Elis Yade olabilir yada Yağmur bilmiyorum:)
haaaay kendi ismimi gördüm çok mutlu oldum :) benay candırikiz bebeklerim olucak inş bizde eşimle bu konuyu çok düşünüyoruz ben benanla benay olsun istiyorum eşim birine kayınvalidemin ismini koymak istiyo hatice nepsam bilemiyorum
mitvarisa nedir? anlami ne? ben ilk kez duyuyom valla..Ben kızım olursa inşallah , Önem ya da Nehir koyacağım. Tabi eşim Mitvarisa olacak deyip duruyor
Kiz icin cok var arya,hanzade,asel,lina,yâde,derin bera erkek olarak emir yektaÖğrenebileceğiniz bebek isimleri varmı kız erkek fark etmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?