Doğuma Hazırlık Bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim ilk aklıma gelende Elif Yaren oldu nedense :)

Cinsiyetimiz henuz belli degil ama erkek olursa Şeref ismini dusunuyoruz simdilik :)
Kiz icin de Tomris cok hosuma gidiyor ama kararsizlik var tabii :)

Iyi günler. Arkadaşım hamile ve bir erkeği olacak inşAllah. Size Evren Efe ismi nasıl ?

Iyi günler. Arkadaşım hamile ve bir erkeği olacak inşAllah. Size Evren Efe ismi nasıl ?
Canım isimler güzel benim oğlumun adıda Efe Yağız. Yalnız Efe ler cok yaramaz oluyor haberiniz olsun. Ben inanmazdım herkes derdi ismine çeker biyerde cocuk derlerdi yok canım olur mu öyle saçmalık derdim ama gerçekten Efeler gibi bir oğlum var :) Arkadaşımın oğlununda adı Efey di onunkide. Hatta bir bayanla markette kasada konuştuk. Benim oğlumu görünce adı ne dedi. Efe dedim. Çok yaramaz falan dedim. Kadın bunlar iyi günlerin geçmiş olsun başta hata yapmışsın dedi. Onun oğlunun adı da Efeymiş.

Emirhanlar ve Yiğitlerde çok yaramaz olur Ama Edeyi ismi çok güzeeel. Evren ismi nasıl ?

Kizlar da zeynep ve . yasemin cok kibar isimler geliyor bana hem eski hem guzel...oglumun adi serhat ata sel ona uyumlu kiz olursa isimlerindenbiri ada olacak o kesin de ya 2. Ismi ??"ada sel "cok kisa..peki ya erkek olursa abisine uygun olursa ...babasi selman ben nagihan ..selhan ya da sena yi esim begenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…