Bebek ismi

numunemyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
117
5
98
Bebegimin ismi hem farklı söylenise hem ilginç akılda kalıcı bir anlama sahip olsun istiyorum. Cinsiyet nasipse bu aralar belli olacak 12 +3 suan
Erkek olursa Taha ismine ek isim arıyorum aklımızda var bişeyler ama kız isminde cook kararsizim.
Aklıma yatan ama içime sinmeyenler
Elzem
Buglem
Zumra
Tarzı isimler.
İki isim istiyorum.
Fikirlerinizi paylasirsaniz çok sevinirim ♡ Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin eski konularimi okuyanlar bilir çok sorunlar atlattık şükür evladımin herseyi özel anlamlı olsun istiyorum

Öğretmenlik yaptığım dönemde kesin kanaatine vardığım şey, isimlerin insanların karakterlerini belirlemede büyük etki yaratıyor. Tabii ki istisnalar oldukça fazla. Buna birçok kimse hadi canım sen de dese de ben inanıyorum.
Benim gördüğüm Furkan'lar genelde çok zeki. Çok çalışkan. Anlamı da çok kutsal.
Mert'ler inanılmaz zeki ama değişik çocuklar. Fazla sabır istiyor :)
Kız için de Şevval isimli iyi örnekler görmüştüm. Benim kızımın da adı Elif Melek. Çünkü benim kızım melek oldu :(

Adı ne olursa olsun hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun inşallah.

Öğretmenlik yaptığım dönemde kesin kanaatine vardığım şey, isimlerin insanların karakterlerini belirlemede büyük etki yaratıyor. Tabii ki istisnalar oldukça fazla. Buna birçok kimse hadi canım sen de dese de ben inanıyorum.
Kız için de Şevval isimli iyi örnekler görmüştüm. Benim kızımın da adı Elif Melek. Çünkü benim kızım melek oldu :KK43:

benim esim de ogretmen :) Şevval'lerin akıllı olduğunu söyler o da.. Furkan'lar konusunda da sizinle ayni düşüncede :)).. bebegimin cinsiyeti belli olsun insallah ben liste oluşturacağım eşim seçecek..

Bu arada kizim melek oldu demissinz.. vefat mi etti :(

benim esim de ogretmen :) Şevval'lerin akıllı olduğunu söyler o da.. Furkan'lar konusunda da sizinle ayni düşüncede :)).. bebegimin cinsiyeti belli olsun insallah ben liste oluşturacağım eşim seçecek..

Bu arada kizim melek oldu demissinz.. vefat mi etti :KK43:
Ben buna gerçekten çok inanıyorum. Aynı fikirde olmamız da beni sevindirdi :KK39:
33.haftada ölü doğum yaptım ne yazık ki. O yüzden melek oldu kuzum :( Siz de hamilesiniz sanırım. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

Bende öğretmenim çocuklar üzerinden bende eleme yaptım ama kesinlikle Furkan düşünmüyorum. Zekalari hakkında yorum yapmak istemem ama çok hareketli ve edepsiz olanları denk geldi bana ne yazık ki bu onyargimi yikamayacak gibiyim. Taha ismi zaten öğrencimden esinlendiğim bir isim. Ben sağlıktan bile daha çok ahlaklı olmasi için dua ediyorum en büyük korkum aksi olmasi. Mert ve Şevval ismine yapılan yorumlara tamamen katılıyorum Taha Mert te zaten onceliklerim arasında.

Kız için de Şevval isimli iyi örnekler görmüştüm. Benim kızımın da adı Elif Melek. Çünkü benim kızım melek oldu :KK43:

Bu arada basınız saolsun Allah bir daha yasatmasin aynı acıyı

Ben buna gerçekten çok inanıyorum. Aynı fikirde olmamız da beni sevindirdi :KK39:
33.haftada ölü doğum yaptım ne yazık ki. O yüzden melek oldu kuzum :KK43: Siz de hamilesiniz sanırım. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Allah sabrinizi arttirsin.. insallah cennette şefaatçi olacak yavrunuz size.. Allah herkese hayirli saglikli doğumlar nasip etsin insallah

İsim cok etkilemiyor ayni isimden olup farkli karakterli bir suru tanidigim var. Zeka akil genetik . Cocuklar annelerinin zekalarini alir. Karakterde ya anne ta baba tarafina. Belkide cocuk cagiriyordur. Degisik isimlerede karsi degilim. Herkesin kendi cocugu istedigini koyar. Sare
Alisya ( baska bir topicte biri soruyordu)
Erkek isim bulmak zor .

33.haftada ölü doğum yaptım ne yazık ki. O yüzden melek oldu kuzum :KK43: Siz de hamilesiniz sanırım. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Allah sabirlar versin. Allah bir daha yasatmasin

Bana kız ismi daha zor geliyor
Alisya da farkliymis
Anlamına baktım şimdi Ermenice ve karpuz demek :s
Ben anlamlı anlamı olan cocugumun gururla söyleyeceği 1 anlami olsun istiyorum muhakkak sorulacak isminin anlami

Bana kız ismi daha zor geliyor
Alisya da farkliymis
Anlamına baktım şimdi Ermenice ve karpuz demek :s
Ben anlamlı anlamı olan cocugumun gururla söyleyeceği 1 anlami olsun istiyorum muhakkak sorulacak isminin anlami
Alisa canim ya pardon . Bendd bidaha baktim yanlis mi gordum diye. Asil soydan gelen gizel anlaminda

Bence cinsiyeti belli olunca düşünün belki de kız olacak zaten 13. haftada öğrenirsiniz en geç.
Ben cinsiyeti öğrendiğim halde aylardır karar veremiyorum benim ki de neredeyse isimsiz doğacak :110:

Cinsiyet dün belli oldu şükür.
Erkek mis. şimdi isim arayışı ciddiyet kazandı :)

Bisera güzel kız ismi. kızım olursa ya bisera ya hayal koyucağım.Bisera boşnak isimlerinden anlamı inci tanesi demek.
Hayal ise ben hayal kurmayı bilmem eksikliği tamamlasın diye :)

Erkek olursa Siraç onunda anlamı çok güzel
1. Işık meşale, kandil, çerağ, Şevk veren şey
2. Nur saçan anlamında Rasulullah için kullanılmıştır:
Güneş ve ay mânâsına veya Resuli Ekrem'e (A.S.M.) "Nur saçan" meâlinde verilen bir isimdir.

Back
X