[ı]merhaba,
geçen yıl bu vakitlerde kırkımız daha çıkmamış ve aynı şeyleri bende düşünüyordum
okurken o günlere gittim ve biran neler hissettiğimi hatırladım.
Bende kendimi aciz zavallı ve hiçbişeyden zevk almaz mutlu olmazdım.
Dışarı çıkamaz bunalırdım
gelen gidenden nefret etmiştim artık kimsyi istemiyordum.
Oğlum konusunda çok kıskançtım kimsenin kucağına almasını istemiyordum.
Oğlum 5 ayını bitirince işe başladım.
Işe başladıktan sonra herşey değişti bizde.
Daha aktif olduktan sonra benim kendimi kötü hissetmem geçti
sağolsun eşimde bu konuda yanımda oldu.
Ama oğluma olan (abartı) düşkünlüğüm devam ediyor.eskisi kadar olmasada.
Bence sen şu anda yapman gereken şimdi hemen o masadan kalk bilg. Kapat silkelen ve önce beynini sonra evini resetle ve güzel şeyler düşün.
Ben hep kötü düşünürdüm saçmalıyomuşum resmen.
Paronayak olmuştum.
Sen iyi düşün iyi olsun.[/ı]
Yabanci kadinlar bunlari yasamiyor cunku daha dogar dogmaz kendilerini sokaklara atiyorlar. Giydirin bebeginizi, cikin biraz. Eve kapanmak bunlari yasatiyor. Siz bebege degil bebek sizin ailenize endeksli yasamali. Size o sonradan katildi. Ayrica lohusalik depresyonu denen bilimsel bir sey var, yardim da alabilirsiniz.
Sutu azalan arkadasim hemen o dusunceyi kafandan atmalisin. Inanmasan da sutum cok diye tekrar et aklina geldikce icinden. Inanman gerekmiyor sen sakin birakma soylemeyi. Sutun fazlasiyla gelecektir. Bilincaltini yanlis yonlendirme sutum azaliyor diye. Bana guven.
aynı şeyleri yaşıyorum şuan. yarın bugünü tekrar yaşamamak için gece yatasım gelmiyor sanki ben yatmayınca yarın olmayacak :44: çok sinirliyim ve artık daralmış durumdayım.. ve sütüm de gittikçe azalıyor. ama ben bugün ne yaptımmmm!! evden çıktımsadece markete ve küçük bir alışveriş merkezine de olsa 2 saatliğine evden çıktım. şuan kuş gibiyim saatin 6 olduğunu görünce şaşırdım kaldım. bence sen de yapmalısın. hergün değilse bile haftada 1-2 kere çıkmalısın bence herşey çok daha güzel olacak o zaman.. hem bebeğin de yorulur daha rahat uyur sonrasında. sonuçta daralman çok doğal. hep söylüyorum benim bebeğim yaz bebeği olsaydı ben onu 6 değil 9 ay sadece anne sütüyle doyurabilirdim... çünkü evde oturdukça sütüm azalıyor...
benim oğlum 16 aylık oldu. ilk zamanlar ben de çok daralmıştım. ücretsiz izin aldım evde bebekle kaldım. deli gibi olmuştum. doktor için dışarı çıktığımızda salak gibi çevreme bakınıyordum. işe başlayıca sıkıntılarım azaldı. fakat kendi kendime karar verdim . bana bir çocuk yeter. zaten ben de bebek tutkusu yoktu. hiçte olmadı. hatırlarım küçükken kız çocukalı "ileride ne olmak istiyorsun?" sorusuna annem olucam derlerdi. bense bunlar delirmiş diye düşünürdüm. babalar gezsin anne çocuk baksın ne adaletsiz derdim. değişme de olmadı galiba bende. oğlumu çok seviyorum. yeter o bana.
annesi kelimesinden nefret ettim. annesi ağlıyor annesi şu oldu annesi bu oldu. sanki babalar eli kolu kolu yok. hep bize. sevmeye gelince babası çok düşkün oluyor. safi adaletsizlik yaa. :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?