Ben de çocuklara bayılırım, severim, iyi anlaşırım aynı eşiniz gibi bir çocuğumuz olursa sana benzesin derim eşime ama çocuk sahibi olmak istemiyorum. Hatta şimdilik değil sanırım hiç istemiyorum. Çocuk sevmekle çocuk sahibi olmayı istemek bambaşka şeyler.
Eşiniz çok haklı, hayatınızı maddi durumunuzu yoluna koyun, hayatta yapmak istediklerinizi yapın sonra gelsin çocuğa sıra. O zaman çok daha büyük keyifle büyütürsünüz bebeğinizi.
aynen gezmenin tozmanın sınırı yok türkiyeyi gezersin sonra yurt dışı dersin.Bu gezmenin dibi yok; gezdikçe gezesi geliyor insanın, kendimden biliyorum, aman yeter doydum diyemiyorum.
Ya oraya tekrar gitmem gerek modundayım hep.
Çocuk 3-5 yaşına geldimi onunla da gezilir zaten. Ya da haftasonu takılsanız anneniz gönüllü bakacak gibi.
Neyse ben bilemedim, ama 28 anne olmak için güzel bir yaş gibi. 30 lardan sonra insanın tahammül sınırı düşüyor sanki.
Canım benim durumum senden biraz farklı benim yaşım değil bir daha olmama şansı vardı kistlerimden dolayi. Ama maddi yonumuz ortak. Şöyle diyim 9 aylık evliyim krediyle ev aldık nişanliyken. Borclarimizdan dolayı balayına bile gidemedik onun yerine borclarimizi kapatmayı tercih ettim. Çocuğa doktora gidip olmayabilir deyince karar verdik sukur oldu ailece herkes seviniyor Allah razı olsun bizim ailelerimiz bize maddi olarak ufak tefek yardım ediyorlar ve oglusum kısmetli bir bebek olcak diye dusunuyorum çünkü o 3 aylıkken bir borcumuzu daha kapattık. Kısaca fazla erteleme derim tabi karar sizinMerhabalar,
2 yıldır evliyim.Yaş 27. Çocukları çok seven biriyim. Annemde çocukları çok seviyor. Eşim de çocuklara bayılıyor. Hatta bebek videoları izleyip beraber gülüp eğleniyoruz. Şirin bir çocuk gördüğümüzde ne kadar tatlı diye bizim çocuğumuz nasıl olur kime benzer diye aramızda konuşuyoruz. Yani bebek sevgimiz hat safhalarda :).Ama maddi durumdan ötürü 1 kaç sene bebek düşünmüyoruz.Annem inanılmaz derecede torun diye çıldırmış durumda. Doğmamış çocuğa kıyafetler alıyor bebek yelekleri battaniyeleri örüyor. Şuan özel bir şirkette çalışıyorum. Aynı zamanda kpss sınavına hazırlanıyorum. Annem oyalıyorum sınav geçsin diye ama bir yandan da zaman geçiyor yaş geçiyor insan tam anlamıyla aile olmak istiyor. Bazen eşime diyorum fazla beklemeyelim yaşımız geçiyor diye. Eşimde daha doğru düzgün tatil yapamadık gezip tozamadık bebek ayak bağı olur diyor. Bazen korktuğunu düşünüyorum. Bazende kendi kendine erkek kız isimleri söylüyor şu güzel mi falan diye. Tatlı bir bebek gördüğünde kızımız olsun sana benzesin diyor. Böyle yapınca hevesleniyorum bende. Aklım çok karışık maddi anlamda biraz daha kendimizi toparlayıp zamana bıraktığımızda da zaman geçiyor ömür geçiyor.
Aslında doğru söylüyorsunuz. Bebek rızkıyla geliyor. Bizimki daha doğmadan aileler sağolsun o işi hallettiler. Maddi olarak sarsıntı olmadı çok şükür.Evimiz kira ev borcu ödüyoruz arabanın benzini masrafı faturalar ve diğerleri esim ozel sektorde calisiyo ben calismiyorum ama hiçbir maddi değerle olcemicegimiz dünyalar tatlısı bebegimiz var inanirmisin ona babasiyla birlikte sade bi takim elbise aldik geri hepsi ailemden etraftan kardeşlerden hediye geldi zibinindan bebek battaneyisine cocuk arabasindan besige kadar.kızımın sade bi bez parası var bi bez yüzünden çocuk istemiycek değilsiniz gercekten rizkiyla bereketiyle geliyor.bizim yasantimizmi bebegimizlede geziyoruz hayatimizida rahat yasiyoruz maddi olarak simdide pismaniz niye uc sene sonra dusunduk diye..
Yani maddi durumunuz ne kadar kötü bez alamayacak kadar mı? Orta durumdaysanız çocuğun ciddi masrafları kreşe başladıktan sonra başlıyor bence ertelemenin manası yok yaşınız küçük de değilyani maddi anlamı beklemek doğru mu? bide eşimin bekleyelim gezelim tozalım demesi korktuğu anlamına gelip bahanenin altına sığınması mı?
O zaman dusun bence en guzel sey hayatin inan yemek yemeyi unutuyorum kizimi seyretmekten..gulusunu.bakisini..Allah hayirlisiyla isteyene versin diye dua ediyorum hep..Aslında doğru söylüyorsunuz. Bebek rızkıyla geliyor. Bizimki daha doğmadan aileler sağolsun o işi hallettiler. Maddi olarak sarsıntı olmadı çok şükür.
yas mi geciyor?Merhabalar,
2 yıldır evliyim.Yaş 27. Çocukları çok seven biriyim. Annemde çocukları çok seviyor. Eşim de çocuklara bayılıyor. Hatta bebek videoları izleyip beraber gülüp eğleniyoruz. Şirin bir çocuk gördüğümüzde ne kadar tatlı diye bizim çocuğumuz nasıl olur kime benzer diye aramızda konuşuyoruz. Yani bebek sevgimiz hat safhalarda :).Ama maddi durumdan ötürü 1 kaç sene bebek düşünmüyoruz.Annem inanılmaz derecede torun diye çıldırmış durumda. Doğmamış çocuğa kıyafetler alıyor bebek yelekleri battaniyeleri örüyor. Şuan özel bir şirkette çalışıyorum. Aynı zamanda kpss sınavına hazırlanıyorum. Annem oyalıyorum sınav geçsin diye ama bir yandan da zaman geçiyor yaş geçiyor insan tam anlamıyla aile olmak istiyor. Bazen eşime diyorum fazla beklemeyelim yaşımız geçiyor diye. Eşimde daha doğru düzgün tatil yapamadık gezip tozamadık bebek ayak bağı olur diyor. Bazen korktuğunu düşünüyorum. Bazende kendi kendine erkek kız isimleri söylüyor şu güzel mi falan diye. Tatlı bir bebek gördüğünde kızımız olsun sana benzesin diyor. Böyle yapınca hevesleniyorum bende. Aklım çok karışık maddi anlamda biraz daha kendimizi toparlayıp zamana bıraktığımızda da zaman geçiyor ömür geçiyor.
Hatam varsa afola ama 2 sene dir evlisinz maddiyat bahane gezmek şahane denir sizin kine ben ebe yim 26 yaşındayım 1 çocuk annesiyim 30 yaşından sonra yumurtaciklarda yavaşlama olur beni yanlış anlamayın çocuğunuz la gezmek daha zevkli emin olun ve bebek riskiyla gelir
Beni yanlış anlama canm ama istedigin an hamile kalacağın ne malum neden erteliyorsun bebek kismetiyle gelir hakkında hayırlısı cnmyani maddi anlamı beklemek doğru mu? bide eşimin bekleyelim gezelim tozalım demesi korktuğu anlamına gelip bahanenin altına sığınması mı?
Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?