MALESEF KIZLAR SİZİ ÖYLE İYİ ANLIYORUMKİ BEBKLERİMİ KAYBETTİĞİMDE 2.5 AY ÖNCE AYNI ŞEYLER BANADA SÖYLENDİ ÜZÜLME OLACAĞI VARMIŞ BİLİMİYOLAR İÇİMDE KOPAN FIRTINALARI hep SIKTIM KENDİMİHASTANEDE DÜNYAM YIKLDI 4 CM AÇILMA VAR DENİNCE SANKİ HAYAT BENİM İÇİN DURDU NASIL ANLATSAMKİ BENİMKİSİDE BİR ÖZLEMDİ TÜP BEBKTİ YAVRULARIM DĞŞÜĞNSENİZE EN GÜZEL DUYGU ULTRASO GİTTĞİMDE OYNAYIŞLARI ELİNİ KOLUNU GERİŞLERİNİ OFFFF İÇİM YANIYO HALA GEÇMİYOR BUNUN YERİNİ KİM DOLDURABİLİR HAGİ GÜÇ BANA TESELLİ EDEBİLİR YAŞANMAI ÇOOK ZOR... AMA BİLİYOMUSUNUZ EVLADIN ACISI BİLE GÜZEL İÇİM YANDPI HALDE SÖYLÜYORUM SONUÇTA 5.5 AY TAŞIDIM EN ZORU HASTANEDE HERKES DOĞUM YAPIYOR BEBK SESLERİGELİYO BEN ORDA ACIMI BEKLİYORUM ÇOCUK NE ZAMN AŞAĞI İNİCEKTE ALCAKLAR VE ODAMA GELİP BAŞKALARININ BEBEK VARMI DEMELERİ ........ ANLATILMAZ...... YAŞANIR... DOĞUM SIRASINDA DR.UN ANNE GÖRMEK İSTEMİYO DEYİŞİ KULAKLARIMDAN GİTMİYOR KAFAMI ÇEVİRDİM GÖRMEYEYİM DİYE ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM... ŞİMDİ YAVRULARIM YAN YANA YATIYOR.. CELİL'İM VE MELEKNUR'UM.......... ELBİSELERİ ODALARI İKİZARABASI PUSATLER NASIL ANLATSAM KAYBETMEDEN ÖNCEKİ HAFTA ALDIM... KIYAMIYORUM KİMSEYE VERMEYE ÖMÜR BOYU BENDE KALACAK.. HERŞEYİ TOPRALAMIŞ EŞİ KİMBİLİR NASIL İÇİNE ATA ATA ODA HASTA OLDU ALLAH'IM EŞİMİN ACISINI GÖSTERMESİN. DAHA NE ANLATAYAIMKİ İÇİM ÖYLE DOLUKİ ATAMIYORUM DÖKEMİYORUM ...
o kadar çok insanla arkadaşlığımı bitirdim ki..hamileyken her zaman yanınbaşında olduğum bir arkadaşım vardı.her an ne zaman gel dese koşardım..seve seve..doğum yaptığında da hemen görmeye gittim bebeğini.sonra tekrar da gittim ama eşim bir türlü fırsat bulup gidememişti.bilirsiniz işte,erkeklerle gidilecekse daha müsait zaman kollanır ayağa kalksın iyileşsin biraz öyle gideriz dedi eşimSEVGİLİ NURTANESİ;Sanki beni tanıyosun ve sessiz isyanımı kelimelere dökmüşsün.heralde şunu düşünüyorlar''bunların nasılsa çocugu yok alışmıştır onlar,şu bebeğimi biz kez daha öpmekten bunaltayım.annem annem lafları,kendi mutluluklarını pervasızca paylaşabiliyorlar.inanın yapabileceğimiz hiç bişey yok.çünkü onlar istedi korunmayı bıraktılar ;bebek yarattılar!hatta çogu kazayla!bebek sahibi oldular......her adet dönemi içim nasıl yanar ben bilirim....o fırtınaları biz yaşadık onlar ne yaşadı ki....hatta istemediler,kaprisler falan.......bizim yaşadığımız bu süreç depresyon yada travma gibi adlandırılırmış.en ağır süreçlerden biriymiş.evlat acısını yaşayanlar bilirmiş bu acıyı ancak....
kardeşimde bebeği 20 günlükken ağlandı bunaldım diye oturdum azar ve anlatma yöntemiyle ne kadar yanlış davrandığını anlattım.kendi duygularımı dizginleyerek yaptım bu konuşmayı,gözyaşlarımı tutarak....................
VESSELAM ARTIK HERKESLE YERİNE GÖRE KONUŞUYORUM VE GÖRÜŞÜYORUM...ŞİMDİ DAHA İİ YAŞAMIM....ONLARIN AĞIZLARINI ENGELLEYEMEM ÇÜNKÜ VE ONLAR ASLA BİZLERİ AN-LA-YA-MAZ.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?