Bebek isterken bi derdim var maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prensesilya

Merhaba kk :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
617
335
103
39
Merhaba Kk....
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum...Biraz ozel ama ailemden kimseye konuyu acamadigim icin ve hic bir arkadasim da bilmiyor,yanlis bisi dersem şimdiden affola....

3 yıllık evliyim,aramizda 7 yas fark var.bebek 2 aydir istiyoruz.Eşim dunyalar iyisi biri.Tek bi konu var evliligimizde sorun,o da afedersiniz erken bosalma sorunu...En sonuncusu 1 dk ya sürdü ya sürmedi ...
Antidepresan kullaniyor,evlenmeden once de kullanıyormuş.Stres egzemasi var bi de.bi de o bolgede mantarı var.Simdi bunlari toplayinca cocuk olmasina engel şeyler mi bilmiyorum.
Erken bosalma cocuga engel degildir diye okudum internette.İnanmak istiyorum....

Evliligimizde tek bi konu var,dedim fakat bu ona gore normal bisi.Bana gore degil maalesef...Bu E.boslma bu kadar zor bi tedavisi olan bisi mi ki 3 yildir geçmedi?
Dr a gitti antidepresanini değiştirmiş.
Sonuc yine aynı.

Bu ay da cocuk olmazsa dr a beraber gidelim diyecegim.E.bslma konusunu kabullendim.İnanin cok zor bisi.Dakka tutuyorum en en fazla 4 dk yi gecmiyor.Diyo ki normali bu zaten bi saat surecek hali yok,diyo bazen.Bazen kabul ediyo.

Bu duzelmez artik gibi geliyor.Sizce duzelir mi,ben surat yapmamaya calisiyorum.Ama cok sıkıldım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back