Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim ben 5 haftalik hamileyim.. Aslnda hamileydim.. Dun gece kanamam oldu ve bugun doktora gittigimde bebekte gelisme olmadgni soyledi.. İlk gittigimde usg de kese gorunmustu bebek yoktu bugun bebekte gorundu ama kalp atisi yok... Persembeye kdr beklememiz gerektgni soyledi... Ama umut yok... Progestan kullaniorum ama hersey persembe veya daha once kurtajla sonlanacak... ( sana tek tawsiyem daha cok yeni evlisin... Asla heray hamileligi bekleme ben oyle yaptim cunku... Kafama taktim olacak mi olmicak mi die olacagi varsa oluyor... Bnmde adetlerim cok duzenli degil... Oyleki adet gunume gore gebelik haftam birbirini tutmuodu... Umutsuz olma... Akisina birak ve heray hamileyim die kendini sartlandirma.... Allah herkesin gonlune gore versin....
cnm sana şöyle sölyliyim , doğal yollarla korundum , arada hap ta kullandım ama 4 senedir korunuyordum ben... öyleki her kafadan ses çıkıodu....rahim o kdr alışmışki korunmaya zor olur çocuğun rahim kendini kitlemiştir vs gibi şeyler söyleniyordu... tabi ben bunlara takılmıyordum.. ama heray hamilemiyim hamile kalabilecekmiyim diye düşüne düşüne yedim kafayı... korunmayı bırakalıda 7 ay olmuştu... öyle bir anda hamile kalmışım ki hiç beklemediğim için diş doktoruna gidip bir güzel kanal tedavisi yaptrdım kudurmuş gbi spor yapıodum mekik fln çekiodum ki kilomda 48 :/ regl olamıyorum die arkadaşıma karnıma vurarak neden hasta olamıyorum gibi espri yapıorum fln baya saçmalamışım... bir test alayım bakayım dedim... teste bakmadan çöpe attım akşam iş dönüşü eve geldiğimde çöpe bakiim bi dedim ne olur ne olmaz,, birde ne göreyim çift çizgi.... inanamadım sbh bir test daha, oda pozitif , sonra doktora gittim... ws ws... bebek yawaş gelişomuş.... en sonundada düştü bebeğim... sana tavsiyem asla panik yapma , korkma , çocuğum olmuyor veya olmıcak mı diye düşünme.... akışına bırak... tam gebeliği unuttuğum anda hamile kalmışım ki ondada yaptığım saçmalıklar ortada... araştırdım gebeliğin ilk 3 ayında kesinlikle diş tedavisi önerilmiyor... çocuk gelişimini durdurup düşüğe sebep oluyormuş... sanıyorum düşüğümün sebebi bu... kısmette değilmiş.. belkide kendme sebepler arıyorum... ama akıllandım,,, bir sonraki gebelik bekleme süresince asla acaba hamile kaldımmı olacak mı demicem...akışına bırakıcam ve hep pozitif olucam.. sanada bunu tavsiye ederim... herşey beyinde başlıyor... ama kafan rahat etsin die bir genel muayeneden geç derim... ben test yaptırıcam mesela... her konuda içim rahat etsin die... doktor bana liste verdi istersen sanada yollayabilirm... doktora gittiğinde sende yaptr.. gerçi doktorun sanada verir tetkikler için... baya uzun yazmışım belki kafanda soru işaretleri varsa yardmcı olur die... umarım herşey gönlünce olur.. Rabbim İnşallah isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlat-lar nasip eder..kimsenin kucağını boş bırakmasın....kafanı rahatlat....takma... bebişin dünyaya geleceği doğru zamanı bekliyordur...