- 10 Haziran 2013
- 182
- 5
- 118
- Konu Sahibi melodimehtap
-
Slm arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim bebek düşünüyorz 4 aydır gerçi hala bişey yok ama benim gibi bebişş isteyen arkadaşlarla paylaşımlarda bulunabiliriz isterseniz ...allah isteyen herkese versin inşallah...
ahh ahh bebeğim bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyorum ama eşim istememişti. şimdi o da istiyo.. geçen ay olmadı kısmetse bu ay da denicez artıkallahım herkese nsip etsin inşallah..
Merhaba,
Bende 8 aylık evliyim ama çok istiyorum bir bebeğimin olmasını.Dün dayanamayıp test yaptım negatifti ama daha adet tarihime 5 gün varr
öyle insan sabırsızlanıyo benimde 3 gün var merak ediyorum ama yinede olmaz diye düşünmektenda kendimi alıkoyamıyorum çünkü burada formda okuduğumda arkadaşlarda kasık ağrıdı falan bir sürü belirti bende bunların hiçbiri yok nasip Allah ne zaman isterse o zaman olucak inşallah sen ne zamandır istiyosun bebiş canım.
öyle insan sabırsızlanıyo benimde 3 gün var merak ediyorum ama yinede olmaz diye düşünmektenda kendimi alıkoyamıyorum çünkü burada formda okuduğumda arkadaşlarda kasık ağrıdı falan bir sürü belirti bende bunların hiçbiri yok nasip Allah ne zaman isterse o zaman olucak inşallah sen ne zamandır istiyosun bebiş canım.
Slm arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim bebek düşünüyorz 4 aydır gerçi hala bişey yok ama benim gibi bebişş isteyen arkadaşlarla paylaşımlarda bulunabiliriz isterseniz ...allah isteyen herkese versin inşallah...
İnşallah canım olur inşallah en kısa zamanda burdan paylaşırız sonuçları :)))
allah herkeze nasıp etsın ama ben beceremıyorum galıbaaaa bu bbek ısını
Bende sanırım...
5.ay işde nasip artık sen cnm ?
canım bende 5 aydayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?