Bebek isteyenler

melodimehtap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
182
5
118
Slm arkadaşlar ben 1.5 yıllık evliyim bebek düşünüyorz 4 aydır gerçi hala bişey yok ama benim gibi bebişş isteyen arkadaşlarla paylaşımlarda bulunabiliriz isterseniz ...allah isteyen herkese versin inşallah...

ahh ahh bebeğim bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyorum ama eşim istememişti. şimdi o da istiyo.. geçen ay olmadı kısmetse bu ay da denicez artık allahım herkese nsip etsin inşallah..

ahh ahh bebeğim bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyorum ama eşim istememişti. şimdi o da istiyo.. geçen ay olmadı kısmetse bu ay da denicez artık allahım herkese nsip etsin inşallah..

Evet canım her ay umutlanıyorsun ister istmez ama Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak inşallah buna inanıyorum,hepimize inşallah nur topu gibi küçük meleklerr...:))

Merhaba,
Bende 8 aylık evliyim ama çok istiyorum bir bebeğimin olmasını.Dün dayanamayıp test yaptım negatifti ama daha adet tarihime 5 gün varr

Merhaba,
Bende 8 aylık evliyim ama çok istiyorum bir bebeğimin olmasını.Dün dayanamayıp test yaptım negatifti ama daha adet tarihime 5 gün varr

öyle insan sabırsızlanıyo benimde 3 gün var merak ediyorum ama yinede olmaz diye düşünmektenda kendimi alıkoyamıyorum çünkü burada formda okuduğumda arkadaşlarda kasık ağrıdı falan bir sürü belirti bende bunların hiçbiri yok nasip Allah ne zaman isterse o zaman olucak inşallah sen ne zamandır istiyosun bebiş canım.

kasık ağrısı genelde adet gününe yakın başlar ama herkeste olacak diye bişey yok sonuçta herkesin ağrı eşiği farklı :)İNŞALLAH HAMİLE KALIRSIN :)

2 aydır istiyoruz daha yeniyiz ama yinede sabırsızlanıyorum.bu arada ben dün regl oldum bu ay inşallah iyi haber verebilirm

evet canım aynen bendee regl oldumm maalesef bu bu ayy nasipsee bakalımm ....

Son düzenleme:

selam kızlar..

ben de 1,5 yıldır evliyim..iki aydır deniyoruz ama sonuç negatif..bugün regli oldum..umarım bu ay güzel haberler veririm size

bende 6,5 aydır evliyim bi 2 ay önce denedık olmadı bıde bu ay denedık bakalım bende regl dönemını beklıyorum. 3 gibi oluyorum hadı hayırlısı kızlarrrr

yaaa ne güzell gözün aydınn canımm yaa senden ii haber aldıkk en azından Rabbim dilediği zaman veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…