Herkese mrb ben 1 senelik evliyim ve polikistik over teşhisi kondu.çocuk düşünüyoruz ve korunmuyoruz 2 3 aydır ama olmuyor adetim düzensiz o yüzden net yumurtlama günümü bilmiyorum ondan olmuyor belki de.bu ay günaşırı ilişkide bulunduk eşimle.olmasını çok istiyoruz ama haziran ayında Reglim 6sında başladı.adetime daha var. Çok merak ediyorum hamile kalmışmıyımdır diye günüm gelmeden kan testi versem sonuç alabilir miyim ?
Merhaba;Herkese mrb ben 1 senelik evliyim ve polikistik over teşhisi kondu.çocuk düşünüyoruz ve korunmuyoruz 2 3 aydır ama olmuyor adetim düzensiz o yüzden net yumurtlama günümü bilmiyorum ondan olmuyor belki de.bu ay günaşırı ilişkide bulunduk eşimle.olmasını çok istiyoruz ama haziran ayında Reglim 6sında başladı.adetime daha var. Çok merak ediyorum hamile kalmışmıyımdır diye günüm gelmeden kan testi versem sonuç alabilir miyim ?
Merhaba;
Herseyden önce mersk ettıgım doktor kontrolundemı gebelik beklentınız var. Yoksa dr gıtmenizi önerırım henuz 2-3 ay cok erken ama en azından uygun zamanlar ile ılgılı takıp yapılabılır. Yinede cok erken 1
Kilonuz ve boyunuz kaçKilo vermeye çalış
bende de varmış bikac aydir hap tedavisi görüyorum suanda da fazla kilom olmamasina ragmen diyetteyim henuz bi sonuc alamadik, hayirlisi.
Kilonuz ve boyunuz ne kadar
Yanlış yazmışım temmuzun 6sında adet oldum en sonKaç gün var
Kilonuz ve boyunuz kaç
Kan testi ıcın acele etmeyinHerkese mrb ben 1 senelik evliyim ve polikistik over teşhisi kondu.çocuk düşünüyoruz ve korunmuyoruz 2 3 aydır ama olmuyor adetim düzensiz o yüzden net yumurtlama günümü bilmiyorum ondan olmuyor belki de.bu ay günaşırı ilişkide bulunduk eşimle.olmasını çok istiyoruz ama haziran ayında Reglim 6sında başladı.adetime daha var. Çok merak ediyorum hamile kalmışmıyımdır diye günüm gelmeden kan testi versem sonuç alabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?