- Konu Sahibi immortalwoman
-
Canım ben henüz evli bile değilim o yüzden o haberi nasıl verirsin pek ilginç fikrim yok ama umarım o güzel hayalin ennn kısa zamanda gerçekleşir.Mesela umarım seneye anneler gününde kucağında bebeğinle olursun hatta şimdiden anneler günün kutlu olsun
Canım ben henüz evli bile değilim o yüzden o haberi nasıl verirsin pek ilginç fikrim yok ama umarım o güzel hayalin ennn kısa zamanda gerçekleşir.Mesela umarım seneye anneler gününde kucağında bebeğinle olursun hatta şimdiden anneler günün kutlu olsun
önce bi hamile kal nasıl söyleyeceğinin hayali şurda dursun
4 yıldır bende bu hayali kuruyorum bakalım daha nasip olmadı ama eskiden şöyle düşünüyordum akşam eşim işten gelince arıycam hayatım bi misafirimiz var büyük ihtimalle süt istiycem sonra kamerayıda kenarda açık bırakıcam eve gelecek kimseyi göremiyince soracaktı bende lisede okurken daha hayalini kurduğum yolunu beklediğim kızıma aldığı patikleri avucuna bırakı verecektim.ama şimdi fikrim değişti geçenlerde burada bi arkadaş eşine nasıl söylediğini yzmış o daha hoşuma gitti haberi aldığım gün eşime neden bizim çocuğumuz olmuyo diye herzamanki can sıkıcı muhabbeti açıcam ve ondan iki rekat namaz kılmasını istiycem sonra o namaz kılarken patikleri veya testi yanına bırakıcam hayal işte..
biraz karamsarız galiba?? hayal kurmak ta güzel hamile kalırım yada kalmam orası allahıma kalmış.güzel şeyler düşünmek gerek bazen.merak ettim çocuğun varmı ?
maalesef çocuğum yok 2 senedir hamile kalmak için ugraşıyorum
senin çocuğun varmı
doktorlar hiç sorunum olmadığını söylüyo eşimdede sorun yok niye bebek olmuyo kafayı yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?