- Konu Sahibi immortalwoman
-
tatlım senin gibi çok arkadaş var üzülme allah nasip edecek birgün inanıyorum tüm kalbimle. birşey diyeceğim varikosel varmı yokmu eşinde baktırdınızmı?birde çatlatma iğnesi denedin mi?
eşimde varikosel yok muayenelerini oldu filmlerini çektirdi diyorum ya doktorlar hiç bi sorunumuz olmadığını söylüyor
beylül ayına kadar doktorada gitmeyeceğim eşimde bende ilaç içmekten helak olduk biraz dinleneceğiz oluruna bırakacagız
beta hcg 66.49 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR BAKTIRACAĞIM DAHADA YÜKSELİR İNŞALLAH
çok mutluyum anlatamam pazartesiyi iple çekiyorum inşallah dahada yükselir sonucu görünce kendimi tutamadım ağladım valla
beta hcg 589 çıktı
kesin hamileisn artık :)beta hcg bugünde 1304 çıktı
eşine söylerken nasıl söyledin ne dedin?
Yüce rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin inşlh...
Okadar uzun zamandır bekliyorum ve öyle farklı hayaller kurup, aynı büyüklükte hayal kırıklıkları yaşadığım için
sadece akışına bıraktım. Hiçbir hayalim yok, yeterki olsun..
kısacık cümlelerin herşeyi özetlemiş sanki... okuyunca gözlerim doldu.. aynı şeyleri hissediyoruz... zormuş..
Zor çok zor, öyle bir yumruk göğsünde .
Ama en zoru da etrafındaki anlayışsız, bencil, dünyadaki en kutsal şey doğurmak diye konuşan kendini bilmez insanlar. Sanki oluyor
ve ben istemiyorum veya sürekli aldırıyorum. Bu lafı kimseye diyemezsin. Bilemezsin ki kimin ne derdi var ? Aklından ,gönlünden geçen nedir ? Ama biz toplum olarak dedikodu yapmaya, insanların hayatını kurcalamayı ve vazifemiz olmayan konulara girmeye bayılırız.
Belkide hayatım boyunca çocuğum olmayacak bilmiyorum ki, umarım hayatım boyunca Allah beni butarz kötü insanlardan da uzak tutar.
Bazen herşeyden öyle bıkıyorum ki alayım başımı gideyim ,kimsenin tanımadığı bir yerde kendime yeni bir hayat kurayım istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?