Bebek İsteyipte Sahip Olamayan Hanımlar ve Hayalleri

tatlım senin gibi çok arkadaş var üzülme allah nasip edecek birgün inanıyorum tüm kalbimle. birşey diyeceğim varikosel varmı yokmu eşinde baktırdınızmı?birde çatlatma iğnesi denedin mi?

eşimde varikosel yok muayenelerini oldu filmlerini çektirdi diyorum ya doktorlar hiç bi sorunumuz olmadığını söylüyor
beylül ayına kadar doktorada gitmeyeceğim eşimde bende ilaç içmekten helak olduk biraz dinleneceğiz oluruna bırakacagız

beta hcg 66.49 ÇIKTI PAZARTESİ TEKRAR BAKTIRACAĞIM DAHADA YÜKSELİR İNŞALLAH

Okadar uzun zamandır bekliyorum ve öyle farklı hayaller kurup, aynı büyüklükte hayal kırıklıkları yaşadığım için
sadece akışına bıraktım. Hiçbir hayalim yok, yeterki olsun..

Okadar uzun zamandır bekliyorum ve öyle farklı hayaller kurup, aynı büyüklükte hayal kırıklıkları yaşadığım için
sadece akışına bıraktım. Hiçbir hayalim yok, yeterki olsun..

kısacık cümlelerin herşeyi özetlemiş sanki... okuyunca gözlerim doldu.. aynı şeyleri hissediyoruz... zormuş..

kısacık cümlelerin herşeyi özetlemiş sanki... okuyunca gözlerim doldu.. aynı şeyleri hissediyoruz... zormuş..

Zor çok zor, öyle bir yumruk göğsünde .

Ama en zoru da etrafındaki anlayışsız, bencil, dünyadaki en kutsal şey doğurmak diye konuşan kendini bilmez insanlar. Sanki oluyor
ve ben istemiyorum veya sürekli aldırıyorum. Bu lafı kimseye diyemezsin. Bilemezsin ki kimin ne derdi var ? Aklından ,gönlünden geçen nedir ? Ama biz toplum olarak dedikodu yapmaya, insanların hayatını kurcalamayı ve vazifemiz olmayan konulara girmeye bayılırız.

Belkide hayatım boyunca çocuğum olmayacak bilmiyorum ki, umarım hayatım boyunca Allah beni butarz kötü insanlardan da uzak tutar.

Bazen herşeyden öyle bıkıyorum ki alayım başımı gideyim ,kimsenin tanımadığı bir yerde kendime yeni bir hayat kurayım istiyorum.

tatlım yalnız değilsin bu konuda bende aynı durumdayım atamamız çıksada herkesten uzak bir hayat sürsek eşimle beraber keşke inan hiç kimseyi göresim yok.insanlar hiç başlarına gelmeyeceklermiş gibi hareket etmeyi konusmayı çok seviyorlar ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…