bebek istiyorum ama olmuyo :(

seyda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
768
65
73
merhaba arkadaşlar,

ben bebek istiyorum 1 senedir belki çok uzun zaman değil ama her ay olucakmı diye umutla beklemek artık zoruma gitmeye başladı senelerce olmayanlara Allah sabır versin en kısa zamanda versin isteyen herkese. Bende görünürde bi sorunda yok eşime baktı iki kere onunda bir sorunu yok, ilk başlarda süt hormonum yüksek çıktı birde kist vardı şimdi herşey düzgün görünüyor ama malesef bi sonuç elde edemedik, nerede yanlış yapıyorum bilemiyorum ne eksik onuda bilmiyorum tabi Rabbim ne zaman isterse öyle verir ama ben bu son ayda adet olunca çok üzüldüm, ağladım, umutsuzum sanki hiç olmayacakmış gibi bir his var içimde, doktorum bu ayda normal geçsin olmazsa sonra aşılama yapalım dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Senelerce olmayanlar var her yola başvuranlar, Allahım onlara sabır versin gerçekten beklemek çok zor ve yıpratıcı.. yeni bebek görüpte sevmek için can atıyorum minicik elleri ayakları.. Allahım isteyipte olmayan herkese en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah..

selam sen boyle yaparsan gercekten bebegın olmaz.lutfen sakın ol ve rahat olmaya calıs.sakın uzulme yuce rabbım buyuktur.bol bol dua et.ve kafandakı bu dusuncelerı hemen sil at kafandan.sen boyle kafaya takarsan bebek olmaz.bu tamamen psıkolıjık bısey.sen kendını bebegın olacak dıye sartlandır.hıc sıkılma.baska seylerle mesgul ol.tabıkı burda konusmak kolay dıyebılırsın ama gercekten bu ıstede beynın gucu cok onemlı.sen ne kadar rahat ve sakın olursan okadar ıyı olacak.bırde sogan kürü varmıs onu denedınmı.kecıboynuzu kaynatıp suyunu ıcırıyolar kocalarına.bunlarıda dene ıstersen.ama ne olursa olsun kafandan kötu dusuncelerı at ve rabbımıze sıgın canım.allah yardımcın olsun

teşekkür ederim, doktorumda söylüyo kendini şartlandırma diye şimdi düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bazı zamanlar çok baskın geliyo duygular, dua ediyorum ancak o isterse verir.. Herkese hayırlısını nasip etsin Rabbim

canım kendini üzme diyeceğim ama biliyorum elinde değildir ister istemez takıyor insan kafaya. bende ilk isteğimizde her adet olduğumda ağlıyordum kafayı yiyecek gibiydim.

bak allahtan bi sorununuz yokmuş,stres gerçekten hamile kalmayı etkileyen en büyük düşman.sakin olmaya çalış kendini serbest bırak etrafımdaki bir çok insan aklına getirmediği anda hamile olduklarını öğrendiler.

bende çok sık enfeksiyon olduğum için benim çocuğum olmaz hamile kalamam diye korkuyordum,kendimi hiç hamile olarak hayal edemiyordum,hep kendimi bebeksiz bi hayata alıştırmaya çalışıyor,üzülüyordum ama rabbim çok aratmadan nasip etti bizede,şimdi 37 haftalık hamileyim,o yüzden hiç hamile kalamam diye aklına getirme ben çok üzmüştüm kendimi ama hamile kalabildim......

biraz daha sabır et canım,allaha hep bol bol dua et ,bebişler gelcekleri zamanı iyi biliyorlar,herşey nasip kısmet işi ve en önemlisi hep olumlu düşün asla umutsuzluğa kapılma,rabbim en kısa zamanda sana da bir bebiş nasip etsin inşallah,dualarım seninle

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah olur, ben dua ediyorum hayırlı zamanda hayırlı evlat diye, vakti zamanı vardır tabi olması için.. senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin, hayırlı, uzun ömürlü, sağlıklı, mutlu bi evlat olsun inşallah :)

Üzülme canım,hayırlısıyla olur inşallah.ilişki için özellikle doğru günleri yakalamaya çalış.internette hesaplama yapan siteler var,yumurtlama gününü hesaplat,3,4günlük bir süre çıkıyor,bu günleri iyi değerlendir.
Bak bir arkadaş keçiboynuzundan bahsetmiş,gerçekten çok etkisi olduğunu düşünüyorum,ben 1ay boyunca her sabah 1bardak süte 1muz,1kaşık keçiboynuzu pekmezi,1kaşık bal,1kaşık çekilmiş cevizi rondodan çekip içiriyordum,ilk günler mırın kırın etti,sonra kendisi ister oldu,nedenini yazmama gerek yok sanırım.
Bir de şu hemen ayağa kalkmama meselesi var biliyorsundur,ayaklarını yükseğe kaldırıp bekle mutlaka,en az 15dk

Allah gönlüne göre versin arkadaşım bir an önce olur inş. Ama önce bu şartlanma ve stresten uzak bir cinsel hayatın olması gerek. Bizde 4 ay denedik olmayınca insan kötü oluyor ama 5. ayda hiç düşünmeden stres oolmadan olmuştu ve hamile kalmışım hiç beklemiyordum, o yüzden sakin ol ve unut bak hayatın değişecek...

seni çok iyi anlıyorum canım tam 16 ay bende aynı şeyleri yaşadım.en yakınımdakiler hamile kaldı onlara sevinirken kendime de deli gibi üzülüyordum.bana da hiç olmayacakmış gibi geliyordu ama çok şükür şimdi kızım 30 haftasını doldurmak üzere geri sayım başlıyo.allahım isteyen herkese nasip etsin.
bizimde hiçbir sorun bulunamadı.ve ben bu süreçte bir sürü kür denedim ama benimki nasıl oldu biliyormusun.temmuz ayında klomen ve çatlatma iğnesini denedik sonuç yine hüsran doktor adet olursan ilk 3 gün gel demişti aşılamaya geçelim dedi ve ben 22 temmuzda adet oldum ama doktora hemen gitmedim.çünkü ağustos ramazan ayıydı ve ben ilaçlarımı düzenli kullanamam ve düzenli birliktelik olmaz diye o ay tedavi istemedim.ve inanırmısın eşimle o ay sadece haftada bir falan birlikte olduk.iftar geç oluyo çünkü ben evdeydim ama eşim çalıştığı için yoruluyodu ve hemen uyuyakalıyordu.işte o ay 3-4 kez birlikte olduysak ancak.benim hamilelik ihtimali aklıma gelmiyor çünkü o ayı direk gözden çıkarmıştım.ama rabbim bize o ay nasip etti bu güzelliği.ve ben anladımki aylarca hamileliğimi ben geciktirmişim tabii hayırlı bir zamanı olduğu da kesin.ama o ay çok dua etmiştim hep ediyordum da ramazan olması sebebiyle hep dilimdeydi.sahur zamanında 700 defa ya varis diye tespih çektim.namazlardan sonra birer fatiha da silsileyi aliyye hazretlerine hediye ettim ve onların ve peygamberimizin aracılığıyla dualarımızın kabul olmasını istedim.şuan da isteyen herkese dua ediyorum.
bence sen de yakın bir zamanda hamile kalacaksın buna inan.seneye bu zamanlar bebeğin kucağında bile olabilir.ben geçen yılki hallerimi hatırlıyorumda ne yıpratmışım kendimi diyorum.
inşallah allahım fazla aratmaz tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder.

canım bunların hepsini biliyorum uygulamayada çalışıyorum, ama sanırım benim kendimi rahat bırakmam gerek burası bana çok iyi geldi sayenizde çok teşekkür ederim :)

ayy canım çok teşekkür ederim haklısın düşünmemeye çalışıcam Rabbim evladına sağlıklı, uzun, mutlu, huzurlu ömür versin inşallah :)

canım bende bakmıştım dualara Ya Varis i ordan biliyorum Allah razı olsun, aynı şeyleri yaşıyorum seninle Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah uzun ömürler versin evladına çok teşekkür ederim sağolasın :)

arkadaşlar çook teşekkür ederim içimi ferahlattınız Allah razı olsun herşeyi güzel gönlünüzün istediği gibi versin..

ayy canım çok teşekkür ederim haklısın düşünmemeye çalışıcam Rabbim evladına sağlıklı, uzun, mutlu, huzurlu ömür versin inşallah :)

amin inşallah, çok teşekkür ederim, darısı bir an önce başına, ama önce sağlıkla doğsun benim yavrum :)))) 37. haftamdayım da :))))

amin inşallah, çok teşekkür ederim, darısı bir an önce başına, ama önce sağlıkla doğsun benim yavrum :)))) 37. haftamdayım da :))))

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım Allah bebeğinede sanada güç kuvvet versin yardımcınız olsun :) kucağında olduğu günleride göstersin hayırlısıyla..

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım Allah bebeğinede sanada güç kuvvet versin yardımcınız olsun :) kucağında olduğu günleride göstersin hayırlısıyla..

aminnnnnn çoooook teşekkürler, senin de hayırlı haberlerini duyarız bir an önce inşallah

bizim de bir sorunumuz yoktu canım, bir sene sonra dr a gittik, herşey normal dedi, aşılama yapalım o zaman dedi, ama eşim gerek yok, niye çocuğumuz olmasın ki olur biz denemeye devam edelim dedi, bir süre bu konuyu hiç düşünmedik, ben hep Allahım hayırlı zamanı sen biliyorsun dedim dualarımda ve tam korunmayı bıraktıktan 1,5 sene sonra yani evliliğimizin 5,5. yılında hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 8 haftalık hamileyim, iyiki aşılama yaptırmamışım, iyi ki çok kafaya takmamışım. Sen de düşünme Allah'ın yazdığı olacak elbette, o en hayırlı vakitte verecek inşallah bebeğini. Hayırlısı de, çok düşünme, yumurtlama dönemlerini takip et ve bol dua et. Bak hamilenin duası kabul olurmuş, "Allah inşallah hayırlısı ile tez zamanda sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin".

Allah razı olsun canım bende vazgeçtim düşünmekten, aşılama değilde 3 kere hap kullandım ben ardındanda çatlatma iğnesi olmayacağında olmuyo işte.. demekki bi vakti zamanı var dedim bende dua ediyorum artık sadece, rabbim isteyen herkese versin.. bazı zamanlar insan çok etkileniyo işte. Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah, Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin kolay doğum nasip etsin, yardımcın olsun inşallah canım :)

sağol Allah senden de razı olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…