• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebek istiyorum ama rahimde yara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende rahimde miyom varken aynen boyle demislerdi drlar. Olabilirde olmayabilirde. Engel de degil de. Sonra prof e gittim alinmasi lazim engeldir dedi. Alindi ve oyle hamilelik surecim basladi. Boyle konularda cerrahpasayi oneririm. Rahim icini her dr a mudahale ettirmemeni tavsiyeederim
Rahmin icine müdahale olmadi henüz sadece agzindaki yaraya fitil tedavisi uygulandi yara gitti fakat 3 aydir hala hamilelik Yok daha ayrintili baktiracagim insallah

bende rahimde miyom varken aynen boyle demislerdi drlar. Olabilirde olmayabilirde. Engel de degil de. Sonra prof e gittim alinmasi lazim engeldir dedi. Alindi ve oyle hamilelik surecim basladi. Boyle konularda cerrahpasayi oneririm. Rahim icini her dr a mudahale ettirmemeni tavsiyeederim

Cerrahpasada prof altay gezer ‘e gidin bizim aile dostumuzdur dunyanin en tatli doktorlarindan biri o kadar gercekci ve basarili ki onun dediklerine cok guvenirim

Back
X