bebek istiyorum ama... yardım ihtiyacım var...

dudubadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
104
1
96
Denizli
merhaba arkadaşlar doğum yapmış veya hamile olanlar yardımlarınıza ihtiyacım var...
kısacası ben bebek istiyorum ama eşim istemiyor hep konusu olduğunda daha var biraz bekleyelim seneye falan diyor haklı biliyorum erken daha 4,5 aylık evliyiz..
ama hayatımızın birçok konuda düzene girmesi ve benim kendimi iyi ve yanlız hissetmemem için bir bebeğe ihtiyacımız var. çalıştırmıyor beni ve hergün evdeyim bazen diyorum ki bak görürsün sen anlamadan hamile kalırım hamile olduğumu duyarsın sadece hiç sesini çıkarmıyor... sonrada düşünüyorum birlikte istemeliyiz ve olmalı sadece ben istememeliyim .

çok şaşırdım aklım karıştı artık yardım edin ltfen

hamile kalsam sonra ben istemiyorum aldıralım der mi acaba????

Son düzenleme:
biliyorum birlikte istemeliyiz ama bazen o da arkadaşlarımızın bebeklerini görünce bizde mi yapsak falan diyor ve çocukları çok seviyor...

Benim de aynı durumum vardı oturup ciddi ciddi konuştum bir iki ay kadar tartıştık ve şuan bir sorunumuz kalmadı. Sanırım biraz korkuyor erkekler rahatları kaçacak diye. Biraz mücadele et bence ama çoğu zaman tatlılıkla huyuna giderek yap bunu. Ne zaman ki olur yapalım der ve bu kararından vazgeçmezse o zaman başla çalışmalara.

merhaba arkadaşlar doğum yapmış veya hamile olanlar yardımlarınıza ihtiyacım var...
kısacası ben bebek istiyorum ama eşim istemiyor hep konusu olduğunda daha var biraz bekleyelim seneye falan diyor haklı biliyorum erken daha 4,5 aylık evliyiz..
ama hayatımızın birçok konuda düzene girmesi ve benim kendimi iyi ve yanlız hissetmemem için bir bebeğe ihtiyacımız var. çalıştırmıyor beni ve hergün evdeyim bazen diyorum ki bak görürsün sen anlamadan hamile kalırım hamile olduğumu duyarsın sadece hiç sesini çıkarmıyor... sonrada düşünüyorum birlikte istemeliyiz ve olmalı sadece ben istememeliyim .

çok şaşırdım aklım karıştı artık yardım edin ltfen

hamile kalsam sonra ben istemiyorum aldıralım der mi acaba????

bence onunda istemesini bekle.bak ben daha düşünmüyordum.eşim çok istiyordu.e bide çevre baskısı.1 senelik evliydik ben hamile olduğumda.şuan 19 haftalık hamileyim.arada aklıma gelmiyor değil hazırmıyım die soruyorum hala.sizin için çok erken.bekle biraz can sıkıntısına çocuk yapma.zaten evliliğe adapte olmak zor.bidede bebeği koyma araya.

Back
X