bebek istiyorum ve hala sonuçsuz :(

Üç ay önce bebek için korunmayı bıraktık,ilk iki ay kk daki forumlara girdim sürekli ,bakmışsanız görmüşsünüzdür mayısta hamile kalmak isteyenler haziranda çift çizgi görmek isteyenler vs vs,dolayısıyla hergün okudum ve stres oldum,üçüncü ay burçak kendine gel saçmalama bi kızın var ağlamaya da yeter gülmeye de şimdi de ikinci çocuk için mi dertleneceksin bu forumlara girmek bu konuyu konuşmak yok sadece yumurtlama haftası biraz fazla eşini sıkıştıracaksın o kadar dedim,ve beklenen adet tarihime kadar kesinlikle bu konuyu gündeme getirmedim,bat tarihinde belirtilerden hamile oldugumu farkettim zaten testi emin olmak için yaptım ve hamileyim,ilk çocukta da milletin bi yılda olmuyor ilk ay mı olacak dedim ilk aydan hamile kaldım,gevşemezseniz bu iş olmuyor onu öğrendim :) sadece yumurtlama haftanızı takip edin onun dışında hiçç uğraşmayın,Allah gönlünüze göre versin inş
allah razı olsun gerçekten öyle doktor da böyle bi tavsiyede bulundu. 3 ay daha bekleyin ddi. rabbim sizin bebeğinizi de kucağınıza sağsalim almayı nasip etsin.

Doktora gidip muayenenizi olun korunmayı bırakalı baya olmuş yaşınız kaç bilmiyorum ama 30yaş üstü 6 ay 30yaş altı 1 yıl korunmasız ilişki sonrası bebek olmamışsa devlet araştırıyor sebebini
Ben 5 yıllık evliyim hiç korunmadık 3.5 senenin sonuna tüp bebek tedavisiyle oğluma kavuştum çok şükür oğlumdan önce 2 düşüğüm var (o da bildiğimiz) bu sene nisan ayında da yine bi kaybım oldu
Ve artık zorlamama kararı aldım anladım ki benim normal yolla devam etmiyor hamileliğim oğlumu memeden kesince tekrar tüp bebek tedavisi denemeyi düşünüyorum inşallah
allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah

Üç ay önce bebek için korunmayı bıraktık,ilk iki ay kk daki forumlara girdim sürekli ,bakmışsanız görmüşsünüzdür mayısta hamile kalmak isteyenler haziranda çift çizgi görmek isteyenler vs vs,dolayısıyla hergün okudum ve stres oldum,üçüncü ay burçak kendine gel saçmalama bi kızın var ağlamaya da yeter gülmeye de şimdi de ikinci çocuk için mi dertleneceksin bu forumlara girmek bu konuyu konuşmak yok sadece yumurtlama haftası biraz fazla eşini sıkıştıracaksın o kadar dedim,ve beklenen adet tarihime kadar kesinlikle bu konuyu gündeme getirmedim,bat tarihinde belirtilerden hamile oldugumu farkettim zaten testi emin olmak için yaptım ve hamileyim,ilk çocukta da milletin bi yılda olmuyor ilk ay mı olacak dedim ilk aydan hamile kaldım,gevşemezseniz bu iş olmuyor onu öğrendim :) sadece yumurtlama haftanızı takip edin onun dışında hiçç uğraşmayın,Allah gönlünüze göre versin inş
ben de burdaki konuları okumaktan bir hal oldum. insan kendi psikolojisini kendi etkiliyor gerçekten.

Çocuk denememizin 4. Ayında koştum hemen doktora çok yoğun olan akıntımda biraz tuz biber oldu tabi. Prolaktin sorunum çıktı o bitti yumurtlama tembelliği çıktı. Doktorum eşine bakalım sana boşuna hormon yüklemeyelim onda bir şey var mı öğrenelim dedi. Eşimde de ileri hareket sorunu ve lökosit çıktı. Çıktı da çıktı.. eşim için kürler ilaçlat başladı bu defa da. Başkalarının hamilelik haberlerini aldıkça bizim asla olmucak gibi geliyodu. Ama sonunda oldu hem de bi testim negatif çıkıp olmucak asla olmucak diye ağlamamdan beş gün sonra öğrendim :) uzun ya da kısa bu bekleyişi yaşayan hastalıklarla uğraşan herkes çok iyi anlıyo bu durumu eminim. Allah kimsenin bekleyişini uzatmasın yürekten dileyen herkesin kucağını doldursun. Hep dua ediyorum. Sen de doktora git bş sorun var mı öğren. Her şeyin bi çaresi var Allah ın izniyle ❤️

Stres en büyük etken bunu bir üstünden atmalısın. Bende ilk aylarda çok strese giriyordum regl düzenim bile değişti. 10. Aymdayım hala yok daha yeni yeni üstümden attım stresini doktorada gittim sorun yok biraz daha rahat ol elbet olur inşallah

aynen öyle yapıyorum ama herkes olmuyor mu yoksa sorularına başladılar bile:KK43:
5 yıllık evliyim henüz çocuğum yok, bir kere bile olmuyor mu diyen yok. İstemedik yapmadık, ha bak sonra olmaz yap diyen oldu ama kafaya takmadım, korunmayı bırakıp takvim takibi yaptım gebe kaldım. Gebe kalmasaydım da çok üzülmezdim herkesin sınavı farklı. Hayırlı evlat olacaksa olsun.Hem Allah nasip ederse olur ki 7 ay çoook kısa bir zaman. Gidin bir muayene olun kan tahlili yaptırın.

Stres en büyük etken bunu bir üstünden atmalısın. Bende ilk aylarda çok strese giriyordum regl düzenim bile değişti. 10. Aymdayım hala yok daha yeni yeni üstümden attım stresini doktorada gittim sorun yok biraz daha rahat ol elbet olur inşallah
5 yıllık evliyim henüz çocuğum yok, bir kere bile olmuyor mu diyen yok. İstemedik yapmadık, ha bak sonra olmaz yap diyen oldu ama kafaya takmadım, korunmayı bırakıp takvim takibi yaptım gebe kaldım. Gebe kalmasaydım da çok üzülmezdim herkesin sınavı farklı. Hayırlı evlat olacaksa olsun.Hem Allah nasip ederse olur ki 7 ay çoook kısa bir zaman. Gidin bir muayene olun kan tahlili yaptırın.
bugün gittim kontrole doktor baktı rahmime. sorun yok ddi. denemelere devam ddi. rabbim taşıyamayacağımız yük vermez biliyorum . inşallah olur hayrlı zamanda.

Ilk bebegimde hamile kalmayi cok ama cok istiyordum. 6 ay ugrastik - ki bu cok kisa bir zaman. O donem bile cok moralim bozulmustu. Ikinci bebegim ise tam bir kaza kursunu, korunmamiza ragmen, ilk bebegim 14 aylikken oldu.

Stres hormonu gercekten diger hormonlari baskiliyor ve gebelikte cok etkili. Oncelikle sakin olun, kafaniza takmamaya calisin. Insallah saglik sorununuz yoktur ve en kisa surede alirsiniz bebeginizi.

Ilk bebegimde hamile kalmayi cok ama cok istiyordum. 6 ay ugrastik - ki bu cok kisa bir zaman. O donem bile cok moralim bozulmustu. Ikinci bebegim ise tam bir kaza kursunu, korunmamiza ragmen, ilk bebegim 14 aylikken oldu.

Stres hormonu gercekten diger hormonlari baskiliyor ve gebelikte cok etkili. Oncelikle sakin olun, kafaniza takmamaya calisin. Insallah saglik sorununuz yoktur ve en kisa surede alirsiniz bebeginizi.
aynen ben de bu kanıdayım. doktor minik bir kist var ddi ama sorun teşkil etmiyor ddii. verdiği ilaçları kullanacağım bakalım ? folikasite başladım. hamileliğe bir etkisi olmuyor sanırım. :110:kafamda deli sorular...

bugün gittim kontrole doktor baktı rahmime. sorun yok ddi. denemelere devam ddi. rabbim taşıyamayacağımız yük vermez biliyorum . inşallah olur hayrlı zamanda.

İnşallah olur yumurtlamanı takip et ilişkini aksatma yeter elbet olur :) bende Dniyırum hala biliyorum insan üzülüyor ama en azından sorun yok bu yüzden şükür

Back
X