• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyorum ve hala sonuçsuz :(

Muayene ol
Eşinde sperm testi yaptırsın
Duruma göre doktor yönlendirir
Daha yeni başlamışsın olur
inşallah bu hafta ya da önümüzdeki hafta gideceğim. Biraz korkuyorum itiraf etmem gerekirse . Hastaneye az uğrayanlardanım. Nasıl olacak bakalım. muayene sonrası sonucu yazarım yine sizlere

aynen öyle yapıyorum ama herkes olmuyor mu yoksa sorularına başladılar bile:KK43:

Yetiskin bir kadinsin. Özel hayatini koruyabilmen lazim. Millete ne senin bebeginden, rahiminden, cinsel hayatindan?? "Biz su an düsünmüyoruz o kadar" diyeceksin ve konuyu kapatacaksin. Onlardan daha eksik degilsin sen. Bu konuda üzelmene gerek yok.

7 ay deneme cok az daha. O sabirsizligi bilirim ben, ama inan bende tam "ya aslinda seneye yapsak bebegi daha iyi olur" dedigimde, hic ovulasyon tarihime bakmadan, hesap etmeden o ay hamile kalmistim.

Ilk basta yinede ovülasyon testi öneririm ama. Baktin o'da fayda etmiyor, birak herseyi. Esin ile güzel bir tatile git ve bebek fikrini kafandan at. Umarim ilerde sag salim evladini kucagina alirsin.

3 yıllık evliyim. eşim ve ben ilk bir iki yıl bebek istemedik. 2018'in ocak ayından beri istiyoruz ve çalışmalara da başladık ,devam etmekteyiz. Son üç aydır çok kafaya taktım. Eşime belli etmesem de çok moralim bozuluyor . bu hafta doktora gdecem inşallah. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum. Çevremdeki tüm arkadaşlarımın bebeği oldu ve arkadaşlarım toplandıklarında bir bahane ile katılmıyorum. Onların sürekli bebekleri hakkında konuşmaları beni çok yaralıyor açıkçası. Eşim allah razı olsun hiç lafını bile etmez ama çok istiyor biliyorum. Belki çok sabırsız davranıyorum ama her ay beklemek çok moral bozucu artık. Bu durumu yaşamış olanlardan destek bekliyorum. Böyle yaşayıp yavrusunu kucağına alanlar vardır içinizde..

7 aydir korunmuyorsunuz anladigim kadariyla...
Oncelikle aramiza hosgeldin.
Ama kücümsedigimi düsünme yolun basindasiniz...

Hicbir sorunu olmayan ciftler 1 sene icinde genellikle hamile kaliyor. Cevremde de bu sekilde. 1 sene si dolan veya dolmak uzere olan kişi hamile kaliyor. Bu yuzden caninizi sıkmayin. 2 sene korunmussunuz hala korunuyormussunuz gibi dusunun ve stres yapmayin. Iliskiye cocuk icin girmeyin.. bunlar cok onemli seyler. Benim kuzenimin 6 ay olmadi 6 doktora gtti hicbir sorun yok. Doktor bir ilac verdi ve o da ilaci icince yumurtlamayacagini dusundugu icin normal iliski yasadi ve o ay hamile kaldi..

Ovulasyon testleri var internetten getirtin. Onlarla deneyin bir kac ay doktora tabiki kontroller icin gidin. Hem siz hem esiniz tahlilinizi verin iciniz rahatlasin.

Ondan sonra ovulasyon testlerine baslayabilirsiniz. Umarim en yakin surede hamile kalirsiniz

inşallah bu hafta ya da önümüzdeki hafta gideceğim. Biraz korkuyorum itiraf etmem gerekirse . Hastaneye az uğrayanlardanım. Nasıl olacak bakalım. muayene sonrası sonucu yazarım yine sizlere

Bende öyleydim
Resmen korkudan ölüyordum
Korkulacak birşey yokmuş
İnşallah güzel haberlerle gel

Hanımlar lütfen moral bozukluğu yaşamayın.
Herkesin bir sınavı var, sizinki de bebeklere biraz engebeli bir yoldan ulaşmak.
Benim gibi sağlıksız yaşayan, regl düzeni hayatı boyunca olmayan bir kadının istemeden 2 bebeği varsa bunun tek sebebi, rahat olmak.
Tedaviye başlayacak bir arkadaşıma doktor söylemiş, beyinde stres hormonu ile gebelik hormonunu tetikleyen sinirlerin yan yana olduğunu ve stresin bu işin yüzde elliden fazlasını kapsadığını.
Aynı arkadaşım ne de olsa tedavi olacağım deyip işin peşini bıraktığı ay hamile kaldı, diğer bir arkadaşım da tam kabul etti benim çocuğum olmayacak diye, kendini spora diyete verdi ve 2 ay sonra hamile kaldı.
Lütfen ama lütfen oluruna bırakın, kendinize stresten uzak bir yaşantı kurun bakın o zaman ne güzel olacak her şey.
Kalbim ve en büyük dualarım sizlerle, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda sağlıklı bebekleriniz doğsun.

Yetiskin bir kadinsin. Özel hayatini koruyabilmen lazim. Millete ne senin bebeginden, rahiminden, cinsel hayatindan?? "Biz su an düsünmüyoruz o kadar" diyeceksin ve konuyu kapatacaksin. Onlardan daha eksik degilsin sen. Bu konuda üzelmene gerek yok.

7 ay deneme cok az daha. O sabirsizligi bilirim ben, ama inan bende tam "ya aslinda seneye yapsak bebegi daha iyi olur" dedigimde, hic ovulasyon tarihime bakmadan, hesap etmeden o ay hamile kalmistim.

Ilk basta yinede ovülasyon testi öneririm ama. Baktin o'da fayda etmiyor, birak herseyi. Esin ile güzel bir tatile git ve bebek fikrini kafandan at. Umarim ilerde sag salim evladini kucagina alirsin.
aynen öyle zaten çevreye karşı o katılığımı koruyorumm.

Herkesin bir sınavı var, sizinki de bebeklere biraz engebeli bir yoldan ulaşmak.
Benim gibi sağlıksız yaşayan, regl düzeni hayatı boyunca olmayan bir kadının istemeden 2 bebeği varsa bunun tek sebebi, rahat olmak.
Tedaviye başlayacak bir arkadaşıma doktor söylemiş, beyinde stres hormonu ile gebelik hormonunu tetikleyen sinirlerin yan yana olduğunu ve stresin bu işin yüzde elliden fazlasını kapsadığını.
Aynı arkadaşım ne de olsa tedavi olacağım deyip işin peşini bıraktığı ay hamile kaldı, diğer bir arkadaşım da tam kabul etti benim çocuğum olmayacak diye, kendini spora diyete verdi ve 2 ay sonra hamile kaldı.
Lütfen ama lütfen oluruna bırakın, kendinize stresten uzak bir yaşantı kurun bakın o zaman ne güzel olacak her şey.
Kalbim ve en büyük dualarım sizlerle, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda sağlıklı bebekleriniz doğsun.
aynen ben de buna çok inanıyorum ben zaten hep stresli ve aşırı sorumluluk sahibi bir insanımm bu rahat olmayı yapamıyorum ne yazıkki

Hicbir sorunu olmayan ciftler 1 sene icinde genellikle hamile kaliyor. Cevremde de bu sekilde. 1 sene si dolan veya dolmak uzere olan kişi hamile kaliyor. Bu yuzden caninizi sıkmayin. 2 sene korunmussunuz hala korunuyormussunuz gibi dusunun ve stres yapmayin. Iliskiye cocuk icin girmeyin.. bunlar cok onemli seyler. Benim kuzenimin 6 ay olmadi 6 doktora gtti hicbir sorun yok. Doktor bir ilac verdi ve o da ilaci icince yumurtlamayacagini dusundugu icin normal iliski yasadi ve o ay hamile kaldi..

Ovulasyon testleri var internetten getirtin. Onlarla deneyin bir kac ay doktora tabiki kontroller icin gidin. Hem siz hem esiniz tahlilinizi verin iciniz rahatlasin.

Ondan sonra ovulasyon testlerine baslayabilirsiniz. Umarim en yakin surede hamile kalirsiniz
inşallah dediklerinizi dikkate alacam

ovulasyon testleri hakkında pek bilgim yok. önerdiğiniz nedir? marka ?

Her zmaan stres degil sorumlusu. Bende cok duydum tam vazgectikleri anda hamile kalanlari.. ama ben 4 senede bir cok kez hayat sorunlariyla bogusurken unuttum ama olmadi. Ama olan cok duydum bende ise yaramadi.

Her zmaan stres degil sorumlusu. Bende cok duydum tam vazgectikleri anda hamile kalanlari.. ama ben 4 senede bir cok kez hayat sorunlariyla bogusurken unuttum ama olmadi. Ama olan cok duydum bende ise yaramadi.
herkesin imtihanı farklı. Rabbim taşıyamacağımız yük vermez. Elimizden geleni yapıp bekliyoruz sadece

Biraz sabır gerekiyo canım
Vakti gelince istesen de olacak istemesende
Ama vakti gelmediyse ne yaparsan yap olmaz
Bende 8 ay bekledim kızımı 8. Ay öğrendim hamile olduğumu
Nasip
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin inşaAllah:)))

K
Kendiniz diyorsunuz, hayat sorunlarıyla boğuşurken diye.
Yani yine bir stresli dönem var.
Bu bahsettiğim şey gebelik stresi değil, stres siniri.
Olacakla öleceğe çare yoksa, varın güzel yaşayın.
Hamilelik için değil, genel hayata bakışınız olsun.
İnanın ömür çok kısa bir şeylere üzülmek, kafaya takmak için.

Biraz sabır gerekiyo canım
Vakti gelince istesen de olacak istemesende
Ama vakti gelmediyse ne yaparsan yap olmaz
Bende 8 ay bekledim kızımı 8. Ay öğrendim hamile olduğumu
Nasip
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin inşaAllah:)))
Amin inşallah

Miratech marka iyi diyorlar ovülasyon testi için. Eczanelerde var, bende bugün aldım.

K

Kendiniz diyorsunuz, hayat sorunlarıyla boğuşurken diye.
Yani yine bir stresli dönem var.
Bu bahsettiğim şey gebelik stresi değil, stres siniri.
Olacakla öleceğe çare yoksa, varın güzel yaşayın.
Hamilelik için değil, genel hayata bakışınız olsun.
İnanın ömür çok kısa bir şeylere üzülmek, kafaya takmak için.

Evet ama 4 senede hic mi stressiz bir ay gecirmedim illlaki gecirdim. Dediginiz sey dogru size katiliyorum stres etkiliyor.. Ama genel olarak 1 seneden sonra stres pek etkili degil bence bu benim fikrim. Bariz bir sorun oldugu belli mesela. Yoksa konu sahibine bende stres yapma dedim..

Back
X