takmamaya çalışıyorum ama malesef takıyorum 2 yıl istememiştik şimdi isteyipte olmadığını görünce korkuya kapıldım etrafımdakilerde istediğin an olur diyorlardı bu yüzden bu kadar taktım sanırımŞimdiden bu kadar bu konuya takarsan olması daha da gecikir
önümüz yaz; unutun çocuğu keyfinize bakın; canınız ne zaman nerede isterse o zaman hesapsızca keyfini çıkararak birlikte olun.
adet vs beklemeyin; normal yolla olan bebekler genelde kişilerin kafası başka şeylerle meşgul iken daha rahat oluyor
takmamaya çalışıyorum ama malesef takıyorum 2 yıl istememiştik şimdi isteyipte olmadığını görünce korkuya kapıldım etrafımdakilerde istediğin an olur diyorlardı bu yüzden bu kadar taktım sanırım
adetten itibaren 14. günmü nette öyle yazıyor ama emin olmak için soruyorum pek bilgili değilim de bu konulardaYumurtlama günlerini hesapla o günler birlikte olun ben öyle yaptım
merhaba arkadaşlar 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor sizce doktora gitmek için erkenmi eğer gitmemiz gerekirse ne gibi testler yapılır bitkisel bişeyler varmıdır bebek olması için yada yiyecekler filan tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
doktora filan gitmediniz dimi 8 ay boyunca?Ben bir buçuk sene istemedim, hap kullanmıştım sonra 8 ay sonra hamile kalmıştım şimdi 2. Kızım geliyor. Bence bekle dert etme bu kadar..her ay olacak ggibi beklemesi zor bilirim ama ben 2. De bile öyle heycanlıydım ki uyku tutmuyordu. Buna pek engel olunmuyor maalesef..
2 günde 1 diyorlar ama eşimin işi biraz ağır yorgun oluyor o yüzden bazen 4-5 günü bulabiliyorİsteyip de olmadı demek için bir yıl düzenli ilişki diyorlar
Bir düşün ilişkileriniz ne kadar düzenli
Eşimin vardiyası vardı; misafir gelmişti vs vs dediğiniz günler var mı
bir de ilişkiler görev gibi mi sırf çocuk olsun diye içten gelmeden
bu konuda genellikle hemen kalkmayın banyo yapmayın vs diyorlar ama bence o da sizi gerip beklentiye sokuyor...
Bu arada benim çocuğum tüp bebek, beklemenin nasıl bir şey olduğunu biliyorum; öyle ha deyince olmayabiliyor ve beklemek de psikolojik olarak vücut döngünü bozuyor
Gebe kalmak o kadar kolay birşey değil. Gebe kalmak için ayda sadece 1-2 gün şansın var buna da yumurtlama günleri diyoruz. O günlere denk getirmen ve bunun içinde yumurtlama günlerini takip etmen gerekir. Bunun için eczanelerde satılan ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin. Bence henüz erken ama içini rahatlatmak ve şayet varsa bir sorun erkenden tespit etmek adına bir kadın doğumcuya görünebilirsin. Kulaktan dolma bitkisel yada değil abuk subuk yiyecek ve kürler kullanma. Bitkisel deyip güvenle kullanmaya kalktığın çoğu madde kimyasallardan çok daha fazla zararlıdır. Doktoruna danış o kullanman gerekenleri sana söyler zaten tatlım. Allah hayırlı zamanda nasip etsin..merhaba arkadaşlar 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor sizce doktora gitmek için erkenmi eğer gitmemiz gerekirse ne gibi testler yapılır bitkisel bişeyler varmıdır bebek olması için yada yiyecekler filan tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
çok teşekkür ederimGebe kalmak o kadar kolay birşey değil. Gebe kalmak için ayda sadece 1-2 gün şansın var buna da yumurtlama günleri diyoruz. O günlere denk getirmen ve bunun içinde yumurtlama günlerini takip etmen gerekir. Bunun için eczanelerde satılan ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin. Bence henüz erken ama içini rahatlatmak ve şayet varsa bir sorun erkenden tespit etmek adına bir kadın doğumcuya görünebilirsin. Kulaktan dolma bitkisel yada değil abuk subuk yiyecek ve kürler kullanma. Bitkisel deyip güvenle kullanmaya kalktığın çoğu madde kimyasallardan çok daha fazla zararlıdır. Doktoruna danış o kullanman gerekenleri sana söyler zaten tatlım. Allah hayırlı zamanda nasip etsin..
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp burdan hesaplayabilirsin canımadetten itibaren 14. günmü nette öyle yazıyor ama emin olmak için soruyorum pek bilgili değilim de bu konularda
çok sağol canımhttp://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp burdan hesaplayabilirsin canım
3 ay mımerhaba arkadaşlar 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor sizce doktora gitmek için erkenmi eğer gitmemiz gerekirse ne gibi testler yapılır bitkisel bişeyler varmıdır bebek olması için yada yiyecekler filan tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
adetlerim hep düzenlidir aslında sorun olduğunu filanda düşünmüyorum ama burdada okuyoruz ya birsürü problemli olan kişileri o yüzden bir korku sarıyo işte beni tam anlamıyla önemli günlerde de birlikte olamamışta olabiliriz tabi çok sağol bu arada3 ay mıbenm ailemde de bebek sorunu yaşayan iki kişi var. biri bebek sahibi oldu tüp bebekle. senn gibi üçüncü ayında doktora gitti. annem kızım rken dediyse de o emindi kendinden gitmem lazım bir sorun avr hissediyroum dedi. meğer eşi küçükken ateşli hastalık geçirmiş ve üç aydır toplamda 3-4 kere beraberlik yaşanmış. eğer senn durumund a böyleyse git tabii. ama sorun olmadığını düşünüyorsan. sadece normal cinsellik devam ediyorsa bence erken.
bence beslenmene dikkat et. eşinin beslenmesine de . fazla baharat kullanmaktan kaçın. gün aşırı ilişki sprem kalitesi için önemli. adet döngünü takip edip 14-16. gün denersen gebelik ihtimali yüksek. ilişki sonrası hemen ayağa kalkma.
ablamdan duyduğum doktor tavsiyeelri bunlar. Allah yardımcın olsun
bu arada 6 ay deneyip de öyle hamile kalan insanlar var. ikinciyi plkanladıkları anda ise hemen o ay oldu. inşallh sorunun yoktur veya eşinin ama rahat ol azcık. ben de olmyor dşye stres yapıp ağlamıştım bileadetlerim hep düzenlidir aslında sorun olduğunu filanda düşünmüyorum ama burdada okuyoruz ya birsürü problemli olan kişileri o yüzden bir korku sarıyo işte beni tam anlamıyla önemli günlerde de birlikte olamamışta olabiliriz tabi çok sağol bu arada
allah bağışlasın paşanı :) banada nasip eder inşallahbu arada 6 ay deneyip de öyle hamile kalan insanlar var. ikinciyi plkanladıkları anda ise hemen o ay oldu. inşallh sorunun yoktur veya eşinin ama rahat ol azcık. ben de olmyor dşye stres yapıp ağlamıştım bileama 1.5 ay sonra paşam bnmle buluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?