bebek istiyorum

alminaseyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
254
39
28
kizlar merhabalar nasılsınız
bebek düşünüyorum bi aydır korunmayi biraktik. ilac filan kullanmıyordum zaten ama hemen hamile kalmak istiyorum. bu ay yumurtalama donemimi takip ettm. her ay yumurtama doneminde göğüslerim siserdi acirdi akintimda az olurdu ama korunmyi biraktgm bu ayda goguslerim sismedi acimadi ama akintim cok yogun gelmisti yumurtama zamnnda sizce neden bu ay bi farkli oldu yumurta catlamadimi yani pek anlamyrm biraz bilgilendirirmisin. bide hemen hamle kalmak icin napmalaiyim tavsiyeleriniz varmı.

Hemen hamile kalınmıyormuş ilk önce bunu bil. Ben de öyle sanmıştım filmlerdeki gibi. Hep kandırmışlar bizi. Sorunun olmasa bile bikaç ayı bulabiliyormuş. Bir de sen şimdi hamileliği kafana taktın ya her türlü hamilelik belirtisini yaşarsın. 11 gün adet gecikmesi bile yaşadım. Dediler ki hep psikolojik. Gerçekten de öyleymiş.

Kafana takma da dediler hep yoksa olmazmış. Ama nasıl takmıycan ki? Neyse ki nasibin ne zaman açılor diye bekliycen. Tabi birkaç ay olmazsa da doktora görünmek lazım, belki sorun vardır allah korusun da.

Ben en başta düşündüğümüz ay kontrollerimi yaptırmıştım. Ertelemiyim zaman geçiyo bir şey varsA çıksın diye. Ama 5. Ayımızda kaldık çok şükür. Darısı başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…