Bebek istiyorum...

Anlattıklarında anlamayacak birşey yok.
Bu rüyayı neden görmüş olabilirim demişsin.Ben de bir olasılık yazdım.
Elbette kimse kızına,bak kızım cinsellik sadece bebek için yapılır demiyor.Ama o şekilde empoze ediliyor.
Kızlar cinsellik istemez,kızlar cinselliği sadece evlenince yaşar,evlenince bebek olur derken,işin özü cinsellik = bebek demeye geliyor.
Saçmaladığımı hiç düşünmüyorum,toplumsal bir tespittir yazdığım.
Ben öyle düşünmüyorum desen yeterliydi.

bende hala korkuyorum bebekten hiç evlendim hadi bebek yapalım diye düşünmedim bende mi sorun var acaba :26:

çok erken evliliğiniz otursun birbirinizle yaşamaya alışın

ondan sonra ortak bi karar verirsiniz

daha yeni işe girmişsin ev düzenine alışamamassın teyzen gelip yardımcı olmuş

çocuk olunca ne yapacaksın sonra da bebek oldu kimse yardımcı olmuyor diye konu açılıyor (maddi-manevi)

Bende çok rüyamda görürdüm hala görüyorum kendi elimde olan bir şey çok istediğim için hala da istiyorum . . .

katılıyorum

o yüzden evliliğin 3.ayında ne o bebek yok mu diye bunaltmıyorlar mı insanları

ee artık evlisiniz yapın bi bebek denmiyor mu

işte bu yüzden

Bu rüyayı neden görmüş olabilirim yazmadım... ben cinsellik=bebek olarak görmüyorum o senin toplumsal tespitin ve olasılıkların bana uymuyor teşekkürler

Kızlar merhaba,
oğru ama ne bileyim yaaa o rüya beni çok etkilediiii sizede böyle bişey oldu mu?

Evet çok erken ama o rüya bitirdi beni çoook güzeldiiiiiiiiii

Bu rüyayı neden görmüş olabilirim yazmadım... ben cinsellik=bebek olarak görmüyorum o senin toplumsal tespitin ve olasılıkların bana uymuyor teşekkürler

Sana da teşekkürler.... :)

Yooo kime ne bizim yapacağımız bebekten

arkadaşım sen başka ülkede yaşıyorsun sanırım

burada ki konuları bilmiyor musun

evliliğimin 3.ayındayım eşimin ailesi bebek olmuyor diye doktora götürüyorlar

evliliğimin 2.senesinde çocuk istemiyorum diye kısır muamelesi görüyorum

bıktım herkes bebek ne zaman diye soruyor

ben senin için demedim geneli böyle

ha 2 senelik evliliyim bana ne kendi ailem ne de eşimin ailesi bi kere bile sormadı

ama bende öyle değil diye de yoo öyle birşey yok demiyorum

var olan birşey bu

Canım daha ev işlerini doğru düzgün yapamıyormuşsun (aynı benim gibi) bebekte gelirse çok sıkıntı çekersin.. Şöyle elin bir ev işine alışsın, maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama biraz birikim yapın sonra bebek düşünün

Bende rüyalarımda kendimi hamile, doğurmuş olarak görüyorum.. Ama seninkiyle tek bir farkımız var ben evli değilim

aman deyim mistik duygularla bu işe atlama.ben 26 yaşındaydım 2 yılımı da doldurmuştum evlilikte üstelik çalışmıyordum ama ama bebekle yine de çok zorlandım.bebek bakmak çok zor.hayattan soğursunuz eğer tam hazır olmadan yaparsanız.öyle onun bunun ben yardım ederim bakarım demelerine aldanma bebek olunca kaçışıveriyorlar.hele bir evlilik neymiş anla hazmet,ayrıca eşinle önünü görebilecek misin bunlara iyi bak tart sonra bebek kolay.

bence bir birinizi tamamen yanlış algılamıssınız .

Konu sahibi arkadaşım meleknaz son derece nazik ve her yorumu saygılı ve kibardır gördüğüm kadarıyla.

Umarım o antipati kalkar ortadan .

Bu arada ben bebek o kadar çok görüyorum ki rüyamda emzirirken yıkarken kafama cok takmısım o yuzden sanırım ve bebek cok istiyorum allahdan benim eşimde istiyor .

Kaç yaşındasınız geleceğini hazırlamak biraz uzun sürebilir ama tabi karsılıklı istemek önemli umarım bir gün uyandıgında eşin karıcım ben bebek istiyorum diye sana süpriz yapar

Umarım kalkar :)

Eşimde çok istiyor ama şuan birikimimiz yok biriktirip hemen yapıcam amaa yeni bi konu açılmış ben biraz konu okuyayımda kafamda çocuğu erteleyeyim :)

Yorum yorumdur.Ben kesin ve net yazdıysam,sen de kesin ve net "hayır öyle değil" dersin olur biter.
Yorumuma yazdığın cevap ve üslubun fazla sertti.

Neyse konu,senin konun.Konunu dağıtmak istemem.
Hakkında hayırlısı olsun.Mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…