- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi sHimaRiq_pErY
-
Şimdi bu düşüncedir diye net ve kesin bi yorum yaparsan saçmalarsınböyle bişey hiç düşünmedim ve bana ne anlatıldıgınıda sen bilemezsin ben eşimle evlenmeden öncede beraberdm yani o senin cinsellik=bebek olarak gösteriliyor dediğini evlenmeden 1 sene öncede yaşadım sen benim anlattıklarımı anlayamamışsın şu yorumun içindeki çok erken bence de dediğin cümleyi kabul eder teşekkür ederim
Anlattıklarında anlamayacak birşey yok.
Bu rüyayı neden görmüş olabilirim demişsin.Ben de bir olasılık yazdım.
Elbette kimse kızına,bak kızım cinsellik sadece bebek için yapılır demiyor.Ama o şekilde empoze ediliyor.
Kızlar cinsellik istemez,kızlar cinselliği sadece evlenince yaşar,evlenince bebek olur derken,işin özü cinsellik = bebek demeye geliyor.
Saçmaladığımı hiç düşünmüyorum,toplumsal bir tespittir yazdığım.
Ben öyle düşünmüyorum desen yeterliydi.
Anlattıklarında anlamayacak birşey yok.
Bu rüyayı neden görmüş olabilirim demişsin.Ben de bir olasılık yazdım.
Elbette kimse kızına,bak kızım cinsellik sadece bebek için yapılır demiyor.Ama o şekilde empoze ediliyor.
Kızlar cinsellik istemez,kızlar cinselliği sadece evlenince yaşar,evlenince bebek olur derken,işin özü cinsellik = bebek demeye geliyor.
Saçmaladığımı hiç düşünmüyorum,toplumsal bir tespittir yazdığım.
Ben öyle düşünmüyorum desen yeterliydi.
katılıyorum
o yüzden evliliğin 3.ayında ne o bebek yok mu diye bunaltmıyorlar mı insanları
ee artık evlisiniz yapın bi bebek denmiyor mu
işte bu yüzden
Kızlar merhaba,
oğru ama ne bileyim yaaa o rüya beni çok etkilediiiisizede böyle bişey oldu mu?
Evet çok erken ama o rüya bitirdi beniçoook güzeldiiiiiiiiii
Tek başıma bi karar veremem sadece psikolojik sanırım ne bilim bide eşiminde baba olmasını istiorum bi an önce ben 24 eşim 37 yaşında o da çok istiyor ama çok erken
zaten istiyordum ama bu ruya nerden geldi yaaa
Bu rüyayı neden görmüş olabilirim yazmadım...ben cinsellik=bebek olarak görmüyorum o senin toplumsal tespitin ve olasılıkların bana uymuyor teşekkürler
Yooo kime ne bizim yapacağımız bebekten
Sana da teşekkürler.... :)
''Şöyle anlatayım ben henüz öyle pek ev işi yemek falan yapamıorum'' diyosun
ama çocuk istiyorsun
bu ne çelişki
Orada bi tek yerde bu rüya nerden geldi yaa yazıyor ve sadece mizahii bir biçimde oda anlayana tabii
Okuduğumu çok iyi anlarım.
Yazdıklarını çok iyi anladım da...
Yorumlarıma neden bu kadar tepkilisin sadece onu anlayamadım.
Bilmem böyle bi antipati oluştu size karşı içimde :) Cümleleriniz yargılayıcı kesin ve net o yüzden
bence bir birinizi tamamen yanlış algılamıssınız .
Konu sahibi arkadaşım meleknaz son derece nazik ve her yorumu saygılı ve kibardır gördüğüm kadarıyla.
Umarım o antipati kalkar ortadan .
Bu arada ben bebek o kadar çok görüyorum ki rüyamda emzirirken yıkarken kafama cok takmısım o yuzden sanırım ve bebek cok istiyorum allahdan benim eşimde istiyor .
Kaç yaşındasınız geleceğini hazırlamak biraz uzun sürebilir ama tabi karsılıklı istemek önemli umarım bir gün uyandıgında eşin karıcım ben bebek istiyorum diye sana süpriz yapar
Şimdi bu düşüncedir diye net ve kesin bi yorum yaparsan saçmalarsınböyle bişey hiç düşünmedim ve bana ne anlatıldıgınıda sen bilemezsin ben eşimle evlenmeden öncede beraberdm yani o senin cinsellik=bebek olarak gösteriliyor dediğini evlenmeden 1 sene öncede yaşadım sen benim anlattıklarımı anlayamamışsın şu yorumun içindeki çok erken bence de dediğin cümleyi kabul eder teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?