Arkadaşlar herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım ve çok dertlesmeye ihtiyacım var. Benim bir tane çocuğum var ve bir tane daha istiyorum ama 2 yıl oldu olmuyor.yeni rahim filmi çektirdim sol taraf tikanikmis filmde açıldı. Sizin de aranızda kanal açılıp da hamile kalan var mi?
Slm bende seninle aynı durumdayım 9 yaşında bir oğlum var 2. Bir bebek istiyoruz ama 2yıldan beri olmuyor,çok Şükür bir evladımız var Allahım inşallah ikincileri de nasip eder.
Slm bende seninle aynı durumdayım 9 yaşında bir oğlum var 2. Bir bebek istiyoruz ama 2yıldan beri olmuyor,çok Şükür bir evladımız var Allahım inşallah ikincileri de nasip eder.
Geçtiğimiz yaz küçük bir dış gebelik yaşadım,sonra bir sorun yoktu,doktorumda bir sorun olmadığını söyledi ama olmadı,hiç korunmuyoruz ama prolaktinim normalin biraz üstünde çıkıyordu,32 falan,o düştü yine gebelik olmadı,bir ara çok kafaya takmıştım,şimdi biraz daha rahatım diyorum Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak,hayırlı ve sağlıkla olsunda,senin durumun nasıl,bir sorun var mı yoksa sebepsiz mi?
Canım benim Çok Şükür tabiki.Allahım İnşallah en kısa zamanda sana da hayırlı evlatlar nasip etsin...hemde en kısa zamanda....herhangibir bir sorunun varmıydı?
Allah herkese nasip etsin tabi çok zor birşey benim de pco var ama çok şükür klomen ile yumurta oluşuyor tüpüm de tikaniklik varmış açıldı.çatlatma iğnesi yaptırdım bekliyorum bakalım hayirlsi. Merak ettiğim benim gibi ac
ilp da olan var mi:2