- 21 Nisan 2016
- 31
- 15
- 3
- Konu Sahibi cemrenindamlasi
-
evet sanırım öyle :) ama kim sevmez şımartılmayı, heleki kendini kötü hissettiğinde..Peki neden şımartılma bekliyorsunuz? Yani sonuç olarak yetişkin bir kadınsınız. Eğer size karşı ilgili, düşünceli ve nazikse, şımartması bu kadar önemli mi?
Acaba hasta olduğunuzda fazla mı nazlanıyorsunuz da adam hamile kalma fikrinizden bile tırsıyor?
Ben istemem, mesela. Hiç hoşlanmam. Ben kötü hissettiğimde eğer sorun başka birinin yardım edebileceği bir şeyse akıllıca bir öneri, değilse sadece sessizlik beklerim.evet sanırım öyle :) ama kim sevmez şımartılmayı, heleki kendini kötü hissettiğinde..
O zaman ben tamamen senden tarafım :)yok yaa kışın grip bile olmadım, geçen sadece bir gün bi anda kötü oldum hast fln gittik ama akşamdı, dönüşte hiç demedi gidelim ilaçlarını alalım diye, neden almadık diye soruncada e istemedin ki dedi, istemek mi lazım canım.gece ben kendi kendime uyandım durdum gündüzde o işteyken kendimi iyileştirdim zaten, beklediğim ilgi; hastanede kendinden su istediğimde kantin kapanmıştır dememesi mesela :)
Her gebelik seninki gibi geçmiyoki umudunu kırmayalım konu sahibinin.Canım nazını çekemicek biri ise 9 ay sinir hastası olur çıkarsın.benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor su bile içsem çıkartıyorum.sürekli hastanede serumlar.aç olduğum için hormonlarda tavan olunca gerginliğimde en üst seviyede.bağırıp çağırıyorum elimde olmadan.eşim kaç defa kustuğum yeri temizlemek zorunda kaldı.bide üstüne fırça yedi ses etmedi.yani eşin bunlara katlanabilir mi?katlanamazsa tek umudun sorunsuz bi hamilelik geçirmek için dua etmek.inşAllah gönlüne göre olur herşey.
Canım öle deme.konu sahibesinin inşAllah sorunsuz rahat olur hamileliği.ama şansına olmayadabilir.inan hiç nazlı biri değilimdir.yıllardır hasta bile olmam(olurumda kimse anlamaz çünkü dirayetliyimdir)ama inan yatak döşek yattım 5hafta.konuşurken bile midem bulandı.hastaneye gidemedim halsizlikten hemşire komşum evde taktı serumu bana.yani böylede olabilir.oyüzden bence eşininde tamamen hazır olduğu bir zaman olması daha mantıklı geldi bana.Neden kendini ona muhtaç gibi hissediyosun hamilelik demek yatak döşek yatmak mı demek
İlgisi pek yok eşinin belli ama değiştiremezsin kendi kendine yetmelisin
İnan ben çoğu zaman biyerimde ağrısa belli etmem birini bilse birini bilmez 1 sefer aşırı midem filan bulanmıştı halsizdim beni yatırdı yatağımıza sıkıca sardı uyanınca ballı sütümü yaptı o hareketine dedim sırtım yere gelmez ve hiçbizamanda ilgi görüyüm die bu hareketini suistimal etmedim hep canlı kanlı oldum inşallah hep böyle olur
Evde bir gün bile hasta olsam eşim ne nazımı çekiyor nede bana yardımcı oluyor.ki normal bi gün tüm ev işlerinde yardımcı olur, ama hasta olduğumda düşüncesiz biri oluveriyor, adam suratıma bakmıyo,geçen; sen hamile olsan yandık dedi
kadın olarak her ay bi depresif hal geçiriyoruz zaten :) tabiki pijamalı hallerimiz oluyor , sanırım sorun eşimden yapacağından daha fazla ilgi, şımartılma beklemem. sevdiğini belli ediyor sonuçta..
Tabikide öyle.inşAllahta güzel geçsin.ama olasılıktan bahsettim.normal hayatına devam eden birçok hamilede var.ama kötüde geçebilir buda bi gerçek.bence doğruları söyleyip , kendini ona göre hazırlaması gerekir.umudu kırılsın diye değil herşeyi bütünü ile değerlendirsin diye.Her gebelik seninki gibi geçmiyoki umudunu kırmayalım konu sahibinin.
Canım 28 yaşında korunmayı bıraktım şuan 30yaşındayım.ilk bebeğim olcak(öncesi iki kaybım var) .eğer eşinin ve senin kontroller normalse yani azalan sperm yada yumurta kalitesi gibi, tabikide çok normal bir yaş.şimdi millet 30 gibi anca evleniyor 3-4sene çocuk yapmıyor.devir değişti yani öyle erken geç kavramı bitti.sen nezaman hazır olursan ve Rabbim nezaman nasip ederse ozaman.selametle inşAllah.arkadaşlar 28 yaş çocuk için geç değil dimi
30 yaşında ilk çocuğunu kucağına alanlar geç kalmış gözüyle bakılır mı acaba
ne dersiniz
arkadaşlar 28 yaş çocuk için geç değil dimi
ne dersiniz
o yalvarsın sana bırak baba olmak istiyorum nolursun diyene kadar çocuk yapma.etraf beni kısır sanacak nolursun dediğinde sana güvenemiyorum hamilelik zor iş gripken bir çorba yapmayan sen bana yardımcı olursan olabilir bilemiyorum de ağırdan al kendini azEveeet sessiz bir takipçi daha dayanamadı ve üyelik açtı :)
2yıldır evliyim,eşimle ikimizde 28 yaşındayız,mutlu,sorunsuz,birbirimizi sıkmadığımız bir evliliğimiz var. Bir bebek sahibi olabilmek için bence tam zamanı diye düşünüyorum. Eşim bebekleri ancak uzaktan sever. pek ilgili değildir ama tabi oda bebeğimiz olmasını istiyor, ama ne zaman diye sorsam hiç bişey diyemiyor. Ama asıl beni korkutan/ üzen bebek planını ertelememiz değil. Evde bir gün bile hasta olsam eşim ne nazımı çekiyor nede bana yardımcı oluyor.ki normal bi gün tüm ev işlerinde yardımcı olur, ama hasta olduğumda düşüncesiz biri oluveriyor, adam suratıma bakmıyo,hiç bişey istenmiyor.on gün hasta olup yatmaktan bahsetmiyorum kızlar sadece 1-2gün yani. Hastalanmaktan çok bu beni üzüyor. geçen; sen hamile olsan yandık dedi. çok üzülüyorum bu duruma. Bebeğim olsun istiyorum ama eşimin davranışları yüzünden pişman olmaktan çok korkuyorum.
En çok yapmak istediğim bu ama annelik genlerime gem vuramıyorumo yalvarsın sana bırak baba olmak istiyorum nolursun diyene kadar çocuk yapma.etraf beni kısır sanacak nolursun dediğinde sana güvenemiyorum hamilelik zor iş gripken bir çorba yapmayan sen bana yardımcı olursan olabilir bilemiyorum de ağırdan al kendini az
Allah isteyene istediği hayırlı vakitte versin inşallah , hiç bişeyin yaşı Zaman'ı yoktur bana göre..arkadaşlar 28 yaş çocuk için geç değil dimi
ne dersiniz
Kısmet herşey, ayrıca örnek verdim ben, hiç bişeyi kesin olarak söyleyemeyiz.işe bak.. bız bebek ıstemekten sorunları tartmaya vakıt bulamadık cocuk ıstıyorz mevladan mıllet cocugu garantı gormüşte sonrasını dert edıyo.. mılletmı cok şanslı bızmı cok şanssız bılemedım
Kızlar merak ettiğim bişey var yorumlarınızı bekliyorum, (benim sorunumdan tamamen farklı düşünün)
Maddi olarak kendinize yetseniz, toplum baskısı gibi bişeyde olmasa. Yani rahatlıkla bekarken ailemizden ayrı yaşayabilseydik (aynı şehir bile olsa) ve tek başımızada çocuk yapabiliyor olsaydık, Yinede evlilik yapardım mı / tek başıma çocuğumla yaşar dım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?