Bebek İstiyorum...

evet sanırım öyle :) ama kim sevmez şımartılmayı, heleki kendini kötü hissettiğinde..

evet sanırım öyle :) ama kim sevmez şımartılmayı, heleki kendini kötü hissettiğinde..
Ben istemem, mesela. Hiç hoşlanmam. Ben kötü hissettiğimde eğer sorun başka birinin yardım edebileceği bir şeyse akıllıca bir öneri, değilse sadece sessizlik beklerim.
Tabii burada şımartılmaktan kastım, güzel söz, küçük bir iltifat falan değil ama öyle etrafımda dört dönen erkekten sıkılırım, başım ağrır, içim sıkılır falan.

O zaman ben tamamen senden tarafım :)

Ee genelde de ince düşünceli bir insan değil mi yani? Ne bileyim hava soğuk ceketimi sana vereyim, acıkmışsındır sana bir tost yapayım, yürüme durağa kadar ben bırakayım tarzı şeyler

işe bak.. bız bebek ıstemekten sorunları tartmaya vakıt bulamadık cocuk ıstıyorz mevladan mıllet cocugu garantı gormüşte sonrasını dert edıyo.. mılletmı cok şanslı bızmı cok şanssız bılemedım

Neden kendini ona muhtaç gibi hissediyosun hamilelik demek yatak döşek yatmak mı demek
İlgisi pek yok eşinin belli ama değiştiremezsin kendi kendine yetmelisin
İnan ben çoğu zaman biyerimde ağrısa belli etmem birini bilse birini bilmez 1 sefer aşırı midem filan bulanmıştı halsizdim beni yatırdı yatağımıza sıkıca sardı uyanınca ballı sütümü yaptı o hareketine dedim sırtım yere gelmez ve hiçbizamanda ilgi görüyüm die bu hareketini suistimal etmedim hep canlı kanlı oldum inşallah hep böyle olur

Canım nazını çekemicek biri ise 9 ay sinir hastası olur çıkarsın.benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor su bile içsem çıkartıyorum.sürekli hastanede serumlar.aç olduğum için hormonlarda tavan olunca gerginliğimde en üst seviyede.bağırıp çağırıyorum elimde olmadan.eşim kaç defa kustuğum yeri temizlemek zorunda kaldı.bide üstüne fırça yedi ses etmedi.yani eşin bunlara katlanabilir mi?katlanamazsa tek umudun sorunsuz bi hamilelik geçirmek için dua etmek.inşAllah gönlüne göre olur herşey.

Her gebelik seninki gibi geçmiyoki umudunu kırmayalım konu sahibinin.

Canım öle deme.konu sahibesinin inşAllah sorunsuz rahat olur hamileliği.ama şansına olmayadabilir.inan hiç nazlı biri değilimdir.yıllardır hasta bile olmam(olurumda kimse anlamaz çünkü dirayetliyimdir)ama inan yatak döşek yattım 5hafta.konuşurken bile midem bulandı.hastaneye gidemedim halsizlikten hemşire komşum evde taktı serumu bana.yani böylede olabilir.oyüzden bence eşininde tamamen hazır olduğu bir zaman olması daha mantıklı geldi bana.

kadın olarak her ay bi depresif hal geçiriyoruz zaten :) tabiki pijamalı hallerimiz oluyor , sanırım sorun eşimden yapacağından daha fazla ilgi, şımartılma beklemem. sevdiğini belli ediyor sonuçta..

Ilk mesajda degil de aralara yazmissin. Fazla nazlisin ve pispislanmak istiyorsun bence. Reglken hemen depresif moda mi giriliyor yani. Bu kafadaysan zaten o 9 ayda allah kocanin yardimcisi olsun.

Her gebelik seninki gibi geçmiyoki umudunu kırmayalım konu sahibinin.
Tabikide öyle.inşAllahta güzel geçsin.ama olasılıktan bahsettim.normal hayatına devam eden birçok hamilede var.ama kötüde geçebilir buda bi gerçek.bence doğruları söyleyip , kendini ona göre hazırlaması gerekir.umudu kırılsın diye değil herşeyi bütünü ile değerlendirsin diye.

arkadaşlar 28 yaş çocuk için geç değil dimi
30 yaşında ilk çocuğunu kucağına alanlar geç kalmış gözüyle bakılır mı acaba
ne dersiniz
Canım 28 yaşında korunmayı bıraktım şuan 30yaşındayım.ilk bebeğim olcak(öncesi iki kaybım var) .eğer eşinin ve senin kontroller normalse yani azalan sperm yada yumurta kalitesi gibi, tabikide çok normal bir yaş.şimdi millet 30 gibi anca evleniyor 3-4sene çocuk yapmıyor.devir değişti yani öyle erken geç kavramı bitti.sen nezaman hazır olursan ve Rabbim nezaman nasip ederse ozaman.selametle inşAllah.

arkadaşlar 28 yaş çocuk için geç değil dimi
30 yaşında ilk çocuğunu kucağına alanlar geç kalmış gözüyle bakılır mı acaba
ne dersiniz

33 Yaşındayım ve nasipse iki ay içinde ilk bebeğimi kucağıma alacağım. Ne erken ne geç hissediyorum.

o yalvarsın sana bırak baba olmak istiyorum nolursun diyene kadar çocuk yapma.etraf beni kısır sanacak nolursun dediğinde sana güvenemiyorum hamilelik zor iş gripken bir çorba yapmayan sen bana yardımcı olursan olabilir bilemiyorum de ağırdan al kendini az

En çok yapmak istediğim bu ama annelik genlerime gem vuramıyorum

Kızlar merak ettiğim bişey var yorumlarınızı bekliyorum, (benim sorunumdan tamamen farklı düşünün)
Maddi olarak kendinize yetseniz, toplum baskısı gibi bişeyde olmasa. Yani rahatlıkla bekarken ailemizden ayrı yaşayabilseydik (aynı şehir bile olsa) ve tek başımızada çocuk yapabiliyor olsaydık, Yinede evlilik yapardım mı / tek başıma çocuğumla yaşar dım mı?

nasil bir soru tam anlamadim ama, cocuk acisindan da bakmak lazim her cocouk anne babali evd buyumek ister.
birde turkiyede mahalle baskisiz ortam yoktur heralde, dolayisiyla fazlaca var sayim olur babasiz cocuk sahibi olmak.
sonradan bosanmaktan bahsediyosaniz, o normal karsilanmali artik bi zahmet, sagliksiz ortamda buyuyecegine annesiyle tek buyusun daha iyi.

sizin konuya gelirsek, boyle adama hic cocuk yapmam diyosaniz o ayri ama eninde sonunda cocouk sahibi olcaz diyosaniz, sabir sinirlariniz zorlanmadan yapin, ilerde daha kotu olabilir sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…