Bebek İstiyorum...

Evet yaşardın. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Ama iste cocuk açısından nasıl olur onu düşünmek lazım.

cok mızmızlanıyorsan (adama göre mızmızlanma) adam da bakmaz. benimkide bakmaz ama ben adam bana hastayken ayy canım ooyy demedi diye çocuk yapmayı ertelemeyi düşünmedim. tabii bana demesi de kolay bizim cocıugumuz olmuyor...
bence sen biraz daha bekle çocuk için. sende eşinde biraz daha yaş alın..

Ben ilk bi kac cumlede bebek olunca o sevgi gelir dedim ama size karsi ilgisiz olmasi hamilelik ve dogum sonrasi sureci hakkinda kafami kurcalari. Hamilelik zor is bence duygularin vucudun herseyin degisiyor. Senin habire aglanmana filan alismasi lazim. Dogum ve sonrasi desen zaten apayri bisey. Bilemedim ki. Belkide kendi cocuguna cok ilgili olur. Benim esimde cocuklari uzaktan severdi ben kizima hamile kaldigimda ahh dedim kim bilir hersey bana kalacak diye. Simdi kizim 1.5 yasinda herseyiyle esim ilgilenir evde oldugunda. Degisebiliyorlar

İki sene cok kısa bi süre biraz evliliğiniz otursun iyce tanıyın birbirinizi sonra cocuk düşünün cok ciddi bi karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…