bebek istiyoruz.ama olmuyor

bebek icin özelemi devlet hastanesine gtmelym.ankarada muayene icin hangi doktoru önerirsnz

• devlet hastanesi

OY: 0 0,0%
  • özel hastaneye veya klinik

OY: 15 100,0%

• Ankete Katılan
    15

hayal14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
25
5
88
43
Esimle 1 yilik evliyz.cocuk istyoruz.etrafn sözlernden,kaynvalidmin laflarindan öyle bunaldmki.heray hamilemym dye hayal kurmaktan ve hayalerimin suya düsmesndn öyle yiprandmki.ankarada yasiyorum.muayene ye gtmek istyorum ama cesaretm yok,ayrica özelmi devlet hastanesimi arada kararsz kaldm.düsüncelerm öyle karisik ki neyapacgmi sasirdm yardmci olurmusunuz

valla tatlım ne acelen var?
evliliğinin keyfini çıkar sonra bu keyfi arayacaksın

tatlim bencede ama etrafn baskisindan öyle bunaldmki.bide kendmizde istiyoruz.yasimiz 33.

canım benim daha çok yenisiniz dicem ama yaşın 33 müş,yani kadının birde erken menopoz durumu var
oyüzden olmuyosada tedavisine çaresine bakmak lazım diye düşünüyorum

Ankara lina kadın doğumu öneririm bekarken gitmiştim ve sonuctan son derece memnun kaldım.

ben de yıllardır bebek için uğraşıyorsun sandım. henüz 1 yıl olmuş. Öncelikle hayırlı zamanda hayırlı ise olsun demek gerçekten çok önemli.
sen yine muayene ol tabi olası sorunlar varsa önüne geçersiniz. Ama bu kadar kaptırma kendini.

tatlim bencede ama etrafn baskisindan öyle bunaldmki.bide kendmizde istiyoruz.yasimiz 33.
ben 2o yaşında evlendim. 22 yaşında oğlumu 23.5 yaşımda kızımı doğum yaptım
şuan 28 yaşıma girdim.Çok şükür bir derdim yok ama iki çocukla yoruldum artık
zaten erken evlenmişim 5 sene çocuk yapmasam olurdu çünkü o günleri bir daha yaşayamadım
ama sizin yaşınız bence tam belki tedavi falan gerektirir o yüzden dr gitmenizi tavsiye ederim
allah gönlünüze göre versin

bence kendini çok sıktığından olmuyor
stres altına sokma kendini..
bilirsin böyle işler stres ortadan kalkınca geçer..

hepiniz haklisin destek verdgnz icin ilgılendgnz icin cok tesekür edrm.baskilardan sorgulardan o kadar biktimki.kaynvalidm evlendigmn ikinci aynda söylemeye basladi.cocugu bende istiyorum strestende olmams olablr.hem cok kaptirdm hemde kafama cok taktm.bazen hic olmuyck ms gbi geliyor.rabbim en uygun zamanda hayirlisini nasip etsin.1 aydir doktor ve hastane arastiryorum muayene icin önereblcgnz bi doktor veya hastane varmi

Ankarada Dr Rusen AYTAC'i onerebilirim sana cok bir iyi doktor.
Kavakliderede muayenehanesi var.

Canim bence ozele git ben 14 ay devlete gittim klomen verip yolliyodu ozele tek gidisimde hsg film cektirmemi istedi doktor ve sorun tuplerdeymis iyiki ozele gittum diyorum bu ay bekliyorum inşallah rabbim en kisa zamanda hepimize versin

demet akalın 40 ndan sonra dogurdu hemde artık vazgeçmişken çocugum olmaz demiş artık kafasını boşaltmış hiç düşünememiş olmuş , sizde düşünmeyin boşverin akışına bırakın devamlı düşününce çok isteyince olmaz zaten istemiyormuş gibi yapıcan..

Hrs kadin sagligi merkezi vardi dogumunuzu da orada yapabilirsiniz.
Birde cuneyt genc var cukurambarda muayenehanesi var baya sevimli bir doktor kendisi.
İnsallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz

canım bende tüp bebek tedavisi görmekteyim bir yılı aşkın bir süredir ve henüz iki yılım dolmadı evlilikte.... yaşım da 33... erken menopoz riskim var. hiç korunmadık ve 4. ayımda kanamamdan ötürü hastaneye gidince kistim olduğunu öğrenmem ile bu serüvene başladım. inşallah bir sorun yoktur ancak varsa da bir an evvel çözüm yollarını arayabilirsin böylece....

öncelikle yapman gereken hormon testleri, smeer testi ve muayene tabiki... reglin ikinci veya üçüncü günü için normal devlet hastanesindeki bir kadın doğumcuya da gidebilirsin; fsh, lh, tsh, e2 gibi hormonal testlerinin yapılması gerekiyor. o test sonuçlarına göre zaten seni yönlendirirler. eğer fsh değerin 10 un üzerindeyse özel iyi bir doktor hatta iyi bir tüp bebek merkezi araştırmalısın....

Bence stresi uzerinizden atin..2yillik evliyim daha evlenmeden torun ismi bile onerildi baskilar konusmalar vs derken herkese gereken cvbi verdim kestiler artik.siz strese girdiginiz icin de olmayabilir.hastane icinde bence once bi devlet hastanesine gidin sorun varsa ozel de yada devlette sorununuzla ilgili alaninda uzman bi doktor bulup tedavi olursunuz..

Doktora gitmemissinizki hic belki cok basit bi seydir. Yumurta tembelligi vs benimde oyleydi bi ilac verdi doktr kullandm yumurtaliklarm calisti o ay hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…