canım benim daha çok yenisiniz dicem ama yaşın 33 müş,yani kadının birde erken menopoz durumu varEsimle 1 yilik evliyz.cocuk istyoruz.etrafn sözlernden,kaynvalidmin laflarindan öyle bunaldmki.heray hamilemym dye hayal kurmaktan ve hayalerimin suya düsmesndn öyle yiprandmki.ankarada yasiyorum.muayene ye gtmek istyorum ama cesaretm yok,ayrica özelmi devlet hastanesimi arada kararsz kaldm.düsüncelerm öyle karisik ki neyapacgmi sasirdm yardmci olurmusunuz
ben de yıllardır bebek için uğraşıyorsun sandım. henüz 1 yıl olmuş. Öncelikle hayırlı zamanda hayırlı ise olsun demek gerçekten çok önemli.Esimle 1 yilik evliyz.cocuk istyoruz.etrafn sözlernden,kaynvalidmin laflarindan öyle bunaldmki.heray hamilemym dye hayal kurmaktan ve hayalerimin suya düsmesndn öyle yiprandmki.ankarada yasiyorum.muayene ye gtmek istyorum ama cesaretm yok,ayrica özelmi devlet hastanesimi arada kararsz kaldm.düsüncelerm öyle karisik ki neyapacgmi sasirdm yardmci olurmusunuz
ben 2o yaşında evlendim. 22 yaşında oğlumu 23.5 yaşımda kızımı doğum yaptımtatlim bencede ama etrafn baskisindan öyle bunaldmki.bide kendmizde istiyoruz.yasimiz 33.
Canim bence ozele git ben 14 ay devlete gittim klomen verip yolliyodu ozele tek gidisimde hsg film cektirmemi istedi doktor ve sorun tuplerdeymis iyiki ozele gittum diyorum bu ay bekliyorum inşallah rabbim en kisa zamanda hepimize versinEsimle 1 yilik evliyz.cocuk istyoruz.etrafn sözlernden,kaynvalidmin laflarindan öyle bunaldmki.heray hamilemym dye hayal kurmaktan ve hayalerimin suya düsmesndn öyle yiprandmki.ankarada yasiyorum.muayene ye gtmek istyorum ama cesaretm yok,ayrica özelmi devlet hastanesimi arada kararsz kaldm.düsüncelerm öyle karisik ki neyapacgmi sasirdm yardmci olurmusunuz
Canim bence ozele git ben 14 ay devlete gittim klomen verip yolliyodu ozele tek gidisimde hsg film cektirmemi istedi doktor ve sorun tuplerdeymis iyiki ozele gittum diyorum bu ay bekliyorum inşallah rabbim en kisa zamanda hepimize versin[/
insalah canim rabbim isteyen herkeze nasip etsin.önereblcgn bi doktor varmi
cok tesekür ederimHrs kadin sagligi merkezi vardi dogumunuzu da orada yapabilirsiniz.
Birde cuneyt genc var cukurambarda muayenehanesi var baya sevimli bir doktor kendisi.
İnsallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz
Doktora gitmemissinizki hic belki cok basit bi seydir. Yumurta tembelligi vs benimde oyleydi bi ilac verdi doktr kullandm yumurtaliklarm calisti o ay hamile kaldimtatlim bencede ama etrafn baskisindan öyle bunaldmki.bide kendmizde istiyoruz.yasimiz 33.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?