bebek istiyoruz.ama olmuyor

bebek icin özelemi devlet hastanesine gtmelym.ankarada muayene icin hangi doktoru önerirsnz

• devlet hastanesi

OY: 0 0,0%
  • özel hastaneye veya klinik

OY: 15 100,0%

• Ankete Katılan
    15
Cnim mrba ltfn skıntı yapma bk bn ewlenelı ve cocuk ıstyelı tam 2.buck sne oldu dvlete gtdm bnım hr sym yapldı tmz cktı 2 kere asılama oldum ttmadı saolsun kaynvalıdm özel hastane buldu gtdık ve duyduklarmza sok olduk cnkü dvlet de eşıme bakılmamstı özel hastandkı doktor ınanamyorum bu spermlrle nasl asılama ypldı ddı we esmde 2.drece 2 taraflı varıkosel cktı alhma şkürlr olsun 15 gün önce amelyt oldu ınsallahta ıylestı dvlete gvnmeye tüp bebege yönlendrmek ıcn asılama yapyolar ddı. Sn sen ol gzel bı hastane bul cnım yanı bnım 2senem dvlet yüzndn bosa gtdı

Kesinlikle o stres den olmadığnı çok duydum bende ...ona adapte olunca olmuyor...sıkıntı yok tür psikolojinizi bozmayın olur inşallah ...

teşekkür ederim canım aklımdaki soruları silmem için muayene olamam gerekiyor

tatlım inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.o 2 sene çok zor geçmiştir.rabbim gönlüne göre versin

kşke biraz olsun kafamdan çıkarabilsem sanki ev ödevi gibi oldu.sürekli kafamda
inşallah dediğin gibidir

Devlet hastanesine once gidin bi bakin bakalim care var mi hamile olmaniza engel bir durum var mi yok mu daha sonra gerekirse ozele gidersini cunku ozel herseye masraf cikartir devlet hastanesinden farkli ozel bir durumunuz yoksa bosina paraniz gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…