Cnim mrba ltfn skıntı yapma bk bn ewlenelı ve cocuk ıstyelı tam 2.buck sne oldu dvlete gtdm bnım hr sym yapldı tmz cktı 2 kere asılama oldum ttmadı saolsun kaynvalıdm özel hastane buldu gtdık ve duyduklarmza sok olduk cnkü dvlet de eşıme bakılmamstı özel hastandkı doktor ınanamyorum bu spermlrle nasl asılama ypldı ddı we esmde 2.drece 2 taraflı varıkosel cktı alhma şkürlr olsun 15 gün önce amelyt oldu ınsallahta ıylestı dvlete gvnmeye tüp bebege yönlendrmek ıcn asılama yapyolar ddı. Sn sen ol gzel bı hastane bul cnım yanı bnım 2senem dvlet yüzndn bosa gtdıEsimle 1 yilik evliyz.cocuk istyoruz.etrafn sözlernden,kaynvalidmin laflarindan öyle bunaldmki.heray hamilemym dye hayal kurmaktan ve hayalerimin suya düsmesndn öyle yiprandmki.ankarada yasiyorum.muayene ye gtmek istyorum ama cesaretm yok,ayrica özelmi devlet hastanesimi arada kararsz kaldm.düsüncelerm öyle karisik ki neyapacgmi sasirdm yardmci olurmusunuz
Doktora gitmemissinizki hic belki cok basit bi seydir. Yumurta tembelligi vs benimde oyleydi bi ilac verdi doktr kullandm yumurtaliklarm calisti o ay hamile kaldim
tatlım inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.o 2 sene çok zor geçmiştir.rabbim gönlüne göre versinCnim mrba ltfn skıntı yapma bk bn ewlenelı ve cocuk ıstyelı tam 2.buck sne oldu dvlete gtdm bnım hr sym yapldı tmz cktı 2 kere asılama oldum ttmadı saolsun kaynvalıdm özel hastane buldu gtdık ve duyduklarmza sok olduk cnkü dvlet de eşıme bakılmamstı özel hastandkı doktor ınanamyorum bu spermlrle nasl asılama ypldı ddı we esmde 2.drece 2 taraflı varıkosel cktı alhma şkürlr olsun 15 gün önce amelyt oldu ınsallahta ıylestı dvlete gvnmeye tüp bebege yönlendrmek ıcn asılama yapyolar ddı. Sn sen ol gzel bı hastane bul cnım yanı bnım 2senem dvlet yüzndn bosa gtdı
kşke biraz olsun kafamdan çıkarabilsem sanki ev ödevi gibi oldu.sürekli kafamdademet akalın 40 ndan sonra dogurdu hemde artık vazgeçmişken çocugum olmaz demiş artık kafasını boşaltmış hiç düşünememiş olmuş , sizde düşünmeyin boşverin akışına bırakın devamlı düşününce çok isteyince olmaz zaten istemiyormuş gibi yapıcan..
Devlet hastanesine once gidin bi bakin bakalim care var mi hamile olmaniza engel bir durum var mi yok mu daha sonra gerekirse ozele gidersini cunku ozel herseye masraf cikartir devlet hastanesinden farkli ozel bir durumunuz yoksa bosina paraniz giderEsimle 1 yilik evliyz.cocuk istyoruz.etrafn sözlernden,kaynvalidmin laflarindan öyle bunaldmki.heray hamilemym dye hayal kurmaktan ve hayalerimin suya düsmesndn öyle yiprandmki.ankarada yasiyorum.muayene ye gtmek istyorum ama cesaretm yok,ayrica özelmi devlet hastanesimi arada kararsz kaldm.düsüncelerm öyle karisik ki neyapacgmi sasirdm yardmci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?