Bebek istiyoruzzzz

YLZ41

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
8
0
6
35
Kocaeli
Merhaba hanımlar;

ya aranıza yeni katıldım gerçi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum:):)6 aylık evliyiz 3 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz..Ancak benim adet düzensizliğim var örneğin 27 ağustosda hasta oldum bebek düşünüyorum diye o kadar sitres yaptım ki eylül ayında adet olmadım.10 gün boyunca kahverengi akıntım geldi.doktora gittim herşey normal bir sıkıntı yok diyor.Söktürücü verecekti almadım. 23 ekim de adet oldum. kasım 26 ve hala adet olmadım.normalde 1 hafta hep ileri atardı ama evlendikten sonra 1 hafta erken bile olmuştum düzene girmişti.Ne zaman ki bebek istedim yine düzensizleşti:(burdan okuduklarımdan mı etkilendim bilmiyorum ama sürekli idrara çıkıyorum, göğüslerim de çok şiş ve ateş basıyo bel ağrısı da var.Dün eczaneden test aldım akşam bakmadım sabah yaparım diye testi bir açtım ki poşeti yırtık.Yine de yaptım ama test çok yavaş ilerledi durdu birdaha ilerledi ve negatif çıktı.off canım çok sıkıldı:(BU AY ÇOK UMUTLANMIŞTIM:(:(sizlerle dertleşeyim dedim.Cumartesi günü doktora gidicem test falan da yapmam artık.RABBİM DİLEYEN,İSTEYEN HERKESE HAYIRLI,SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Son düzenleme:
Böyle yaparsan kendine zarar verirsin. çoğu zaman bayanların hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen stresten çocuğu olmuyo. öncelikle endişelerini kafandan at ve akışına bırak. Eğer bu ay hamile kalmadıysan sana tavsiyem önümüzdeki aylar için ovulasyon testi kullanman. çünkü adet düzensizliğim var demişsin. ovulasyon testi sayesinde yumurtlama günlerini daha net belirleyebilir ve o günlerde ilişkiye girersin. böylece hamile kalmak için uygun olan ünleri kaçırmamış olursun çünkü bir kadının bir ay içinde hamile kalabileceği gün sayısı maksimum 5-6dır. gerisinde istediğin kadar ilişkiye gir yumurtlama olmadığı için gebelik olasılığı çoook düşüktür.

Böyle yaparsan kendine zarar verirsin. çoğu zaman bayanların hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen stresten çocuğu olmuyo. öncelikle endişelerini kafandan at ve akışına bırak. Eğer bu ay hamile kalmadıysan sana tavsiyem önümüzdeki aylar için ovulasyon testi kullanman. çünkü adet düzensizliğim var demişsin. ovulasyon testi sayesinde yumurtlama günlerini daha net belirleyebilir ve o günlerde ilişkiye girersin. böylece hamile kalmak için uygun olan ünleri kaçırmamış olursun çünkü bir kadının bir ay içinde hamile kalabileceği gün sayısı maksimum 5-6dır. gerisinde istediğin kadar ilişkiye gir yumurtlama olmadığı için gebelik olasılığı çoook düşüktür.

yorumun için çok teşekkür ederim.Aslına bakarsan kafaya çok takmıyorum ama insanın aklına da gelmiyor değil ya olmazsa diye:(:( adetim 23 ekimde olmuştu o günü de sayarak 14.güne denk gelecek şekilde 2 günde 1 ilişkiye girdik.Yani adetim bittikten sonra hep gün aşırı ilişkiye girdik ve 15- 20 dk hiç kalkmadım yerimden:):) bakalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun diyoruz .Arkadaşım 6 aydır uğraşıyodu şimdi 4 haftalık hamile. Allahım bizede nasip eder inş:)

yorumun için çok teşekkür ederim.Aslına bakarsan kafaya çok takmıyorum ama insanın aklına da gelmiyor değil ya olmazsa diye:(:( adetim 23 ekimde olmuştu o günü de sayarak 14.güne denk gelecek şekilde 2 günde 1 ilişkiye girdik.Yani adetim bittikten sonra hep gün aşırı ilişkiye girdik ve 15- 20 dk hiç kalkmadım yerimden:):) bakalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun diyoruz .Arkadaşım 6 aydır uğraşıyodu şimdi 4 haftalık hamile. Allahım bizede nasip eder inş:)

peki ovulasyon testi nerden temin edilir

ben internetten almıştım uygun fiyata. gittigidiyordan. benim 18. gün oldu mesela yumurtlama. ilk denememde günü yakaladığım için hamile kaldım

ben internetten almıştım uygun fiyata. Gittigidiyordan. Benim 18. Gün oldu mesela yumurtlama. Ilk denememde günü yakaladığım için hamile kaldım

ne mutlu sana darısı benim başıma inşallah :) cumartesi günü kadın doğuma bir gidicem şu adet düzensizliğine baksın çok iyi bir doktormuş bakalım hayırlısı:):) belkide bir süpriz olur hamile olduğumu öğrenirim:)

ne mutlu sana darısı benim başıma inşallah :) cumartesi günü kadın doğuma bir gidicem şu adet düzensizliğine baksın çok iyi bir doktormuş bakalım hayırlısı:):) belkide bir süpriz olur hamile olduğumu öğrenirim:)

bide nasıl yapıcam o testi :)

Back
X