tubacığım aklına kötü şeyler getirme umarım en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza. gittin mi peki hiç doktora
sende olan hangi çeşit kistti ..bende 3 ay önce ameliyat oldum ..bende kis vardi 1 ay oluyo amaliyat oldum belki ondan olamdi diye düsünüyordum ama yine tutmadi pazartesi doktorumu deyisdircem baska doktorlara gidecegim bakalim ne olacak ablam insallah allahim sanada mutlu haber veriri
ben de bebiş istiyorum ben de dertleşmek istiyorum çok stresliyim ççoooooooookkkk
sol yumurtamda vardi 10 cm olmusdu esimin annesi demisdi kisdende cocuk tutmas diye valla abla ne cins kis oldunu bilmiyorum acilen amaliyata sokdular beni tehlikeli olur dediler patlarsa sehirliye bilirmis dedi doktor
benime 6 cm di ama çok keskin bir ağrıyla gittim ve banada patlama yada yumurtalığı sarma risikinden dolayı ameliyat ettiler.ama normal olanı ameliyattan 3 ay sonra denemen vücut anca toparlıyormuş..
sol yumurtamda vardi 10 cm olmusdu esimin annesi demisdi kisdende cocuk tutmas diye valla abla ne cins kis oldunu bilmiyorum acilen amaliyata sokdular beni tehlikeli olur dediler patlarsa sehirliye bilirmis dedi doktor
bence de farklı doktorlara gitmekte fayda var ihmal etme üstüne git iyice araştır.yabana atılacak bişey değil.benim arkadaşımında var dı 7cm di. doğum kontrol hapı verdi giderek küçüldü, hapı bıraktı bir kaç ay sonra hamile kaldı.
bu ay tekrar denemelisin bende ameliyattan sonra ilk defa bu ay deneyeceğim hepimiz için hayırlısıbana hic öyle bisey dememislerdi gerci almanyanin doktorlarindan ne beklersininsallah tutar
bu ay tekrar denemelisin bende ameliyattan sonra ilk defa bu ay deneyeceğim hepimiz için hayırlısı
bana hap vermemisdi aded görünce patlar demisdi ama oda 4 hafta icinde büyümüs. sifami önce allahdan sonra doktorlardan umuyorum insallah tutar kafam cok bozuk hic morel kalmadi bende artik hep kötü düsünüyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum aslinda ic iy yapmiyorum biliyorum ama etrafimda hep hamile insanlar görüyorum buda beni kötü yapior offfffffffffff allahim offfff birgün isyan edecegim diye cok korkuorum
umarım canım umarım rabbim duyacak sesimizi. isyan etme hep dua et.ben de etrafımda hamile gördükçe daha çok üzülüyorum hele ki en yakın arkadaşım hamile o yanımda karnını sevdikçe ben arkasından ağlıyorum bütün gün.bilmezdim bu işin bu kadar stresli olduğunu.ama en büyük düşmanı da stresmiş.
Anne olmak istiyorum kafayi yicem 1 yillik evliyim hic korunma hapi kullanmadim ama hamile kalamiyorum aglamak istiorummmmmbazen hic annelik duygusunu ögrenemicem gibi geliyor bana offfffffff allahimmmmm ANNE OLMAK ISTEYEN HERKESE BU DUYGUYU YASAT
aminnnnnn arkadaşlar konu ney tam bilmiyorum ama ben yeniyim tanımaya calışıyorum sizlerle sohbet etmek isterimevet denicem zatenevet herseyin hayirlisi olsun allah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?