- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
benim yavrum 41+4 de dünyaya geldi ve son kontrolümüzde bile hala başı tam aşağıya inmemişti.. normal doğum yaptım ama. demek istediğim doğum kanalına girmese de normal doğum şansın devam ediyor yani:)
bu arada bahsettiğin şikayetler benim bildiğim kadarı ile bebek aşağıya inince kayboluyor olması gerekir. ben mi yanlış biliyorum yahu.. yani senin saydığı mide yanması ve üst taraftaki baskı şikayetleri bebeğin hala yukarıda oldugunu gösterir ve bebek aşağıya inince ortadan kaybolur olması gerekiyor.. gerçi bebegim ters diyorsun, belki belirtiler de ona göre değişiyordur. Hayırlısı olsun, kola bir doğum dilerim..
Oncelikle bebegine saglikli uzun omur diliyorum. Dogum yapmis annelere cok imreniyorum
bizede nasip olur insallah. benimki inmedig icin o sikayetleri yasadigimi dusundum 37. haftayi bitrdim. mide yanmasi ust tarafta baski gecmedi o yuzden endise ettim. Dogmayacak gibi geliyor da:)
Merhaba kizlar
Ben bugun itibariyle 37+1 haftalik hamileyim. . Tek hissettigim sey mide yanmasi ve sag
ust taraftaki baski. Ama ne alt tarafta basinc nede siksik tuvalete gitme ihtiyaci
duyuyorum Tam emin degilim ama bunlar bebek dogum kanalina girince oluyormus.
Sizde bu belirtiler kacinci hafta basldi. bende mi bir anormallik var?. Bebegim ters acaba
onun etkisi olabilir mi? :çok üzgünüm:
ben de bugun dr a gittim,kizim dogum kanalina yerlesmis dr hazirlikli ol dedi.
merhaba kancicegim
bebisinin adina karar verdinmi?
merhaba cnaim,evt kizimin adina karar verdim.
Aysima koymayi dusunuyorum insallah..
anlami (belki merak edersin) ay yuzlu yuzu ay kadar parlak demek.
kızlar 39+5 günlük oldum hala karnım aşağıya inmedi,çarşambaya randevum var,ne ağrım var,ne sızım iyice strese girdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?