kesinlikle canım sen her an hazır ol artık, bir arkadaşım senin gibi düşünürken hiç beklemediği anda geçtiğimiz cumartesi 35+4 ünde doğum yaptı...Allahım senide hayırlısıyla kurtarsın darısıda başımıza olsun....
benim ilk hamileliğimde doktor bana "artık 36. haftandasın, bebek doğsada korkma" demişti
38+0 da suyum geldi
Allahtan çantam hazırdı, sabaha karşı çantaları kaptığımız gibi hastaneye gittik
sende çantanı hazırla, kocana da yerini göster
Bence hazırla kapının yanında dursun. Doğumun ne zaman olacağı hiç belli olmaz. Ben 34+3te doğum yaptım. Gerçi benim doktorum anlamıştı. Perşembe gel bir gece hastanede yatıralım seni demişti ama bebeğim perşembeyi bekleyemedi çarşamba gecesi doğdu. Belki senin doktorun da anlayabilir.
Doktora göre değişir bazıları heyecanlanmasın stres yapmasın diye söylemiyorlar. Benimki de tam olarak söylemedi ama perşembe gel bir gece yat bebeği yakından takip edelim demişti. Çarşamba günü aniden suyum gelip hastaneye gidince de ben seni bekliyordum zaten bugünlerde yarın çağırmıştım ama bebek acele etti demişti.
Hepsini deyince 2 gün için ne gerek var bu kadar şeye demişti ama hepsi kullanılıyor 2 günde.
36. haftadan sonra her an doğumun gerçekleşebilir sen o aralar ev temizliğini yaptır. kişisel olarak da 36. haftadan sonra hep temiz ol ama zaten her hafta nstye gireceksin doktorun sana bu günlerde gelebilir diyecektir bana dediğinden 1 hafta sonra kızım geldi. doğum çantanı hazırla ve bu muhteşem anı beklemeye başla =) hayırlı doğumlar...
tesekkurler arkadaslar,hayırlısıyla bende doğurmak ıstıyorum sona yaklastım cok heyecanlıyım,sevıncımı burada paylasmak ıstıyorum sızlerle ,cok duygusalım su sıralar umarım üstesınden gelırım
bende 29 haftalık hamıleyım daha var ama merak edıyorum..doktor sonlara doğru altan muane edıyormu ?ona gormeı gununu soyluyor?
cok saol canım beklıyorum cevabını işh hayırlı sonuçlar alırsın..bilmiyorum inan,bu ayın 20sınde kontrolum var bakalım neler soyleyecek ve ne yapıcak,ozaman sana cvb verebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?