- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.968
- 298
Müne lütfen bir süre taşıma konumu.
Kızlar bebeğim 4 günlük çok şükür hiç bir sorunu yok..
biraz sarılık fark ettik,meğer sütüm geç geliyormuş sezeryan olduğu için. Ama fark ettikten sonra daha dikkat ettim sık sık emzirdim ve şuan düzeldi..
fakat bugün kakasında bir renk değişikliği fark ettim..
bebeğimin kakasında yeşillik vardı biraz,tahminimce biraz üşüttü altını değiştirirken kapı açıldı ve kapının rüzgarından soğuk almış olabilir..
ben böyle düşünüyorum.. onun dışında bir belirti herhang bir rahatsızlık görünmüyor. Sık sık emiyor,ek olarak bikaç kaşık hazır mama veriyorum doktorun önerdiği gibi,sarılık olmasın diye ilk günler ver demişti..
gayet güzel uyuyo..
sık sık kaka ve çiş yapıyor..
neyse arkadaşıma sordum bana dediği şey yeşil renkte birşey yediysen geçebilir rengi.
Bu doğru olabilir mı acaba? Onun katkısı var mıdır?
Ben yeşil yaprak sarma yedim..
Bilmiyorum doğruluk payı var mıdır?
Kızlar bebeğim 4 günlük çok şükür hiç bir sorunu yok..
biraz sarılık fark ettik,meğer sütüm geç geliyormuş sezeryan olduğu için. Ama fark ettikten sonra daha dikkat ettim sık sık emzirdim ve şuan düzeldi..
fakat bugün kakasında bir renk değişikliği fark ettim..
bebeğimin kakasında yeşillik vardı biraz,tahminimce biraz üşüttü altını değiştirirken kapı açıldı ve kapının rüzgarından soğuk almış olabilir..
ben böyle düşünüyorum.. onun dışında bir belirti herhang bir rahatsızlık görünmüyor. Sık sık emiyor,ek olarak bikaç kaşık hazır mama veriyorum doktorun önerdiği gibi,sarılık olmasın diye ilk günler ver demişti..
gayet güzel uyuyo..
sık sık kaka ve çiş yapıyor..
neyse arkadaşıma sordum bana dediği şey yeşil renkte birşey yediysen geçebilir rengi.
Bu doğru olabilir mı acaba? Onun katkısı var mıdır?
Ben yeşil yaprak sarma yedim..
Bilmiyorum doğruluk payı var mıdır?