bebek kalp atışı

Seyda53520

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
30
5
36
iyi günler arkadaşlar bir konuda bilginize ihityacım var 16 haftalık gebeyim ve kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışı hızı dk 135 çıktı sizce normalmidir

iyi günler arkadaşlar bir konuda bilginize ihityacım var 16 haftalık gebeyim ve kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışı hızı dk 135 çıktı sizce normalmidir
merhaba , normal benim de o haftalarda 137 çıkmıştı 2 hafta önce 147 ydi zaten sınır 120 ymiş korkma birşey olmaz sağ salim alırız Allah'ın izniyle kucağımıza bebişlerimizi

amin inşallah çok teşekkür ederim bilgi için Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı

Sordum Doktorda normal dedi benimm gibi yaşayan varmı diye merak ettim içim sanki dahada rahatladı herşey doktora soruyosak bu forum niye varki aynı durumu yaşayanlar destek oluyor birbirine ne güzel

merhaba , normal benim de o haftalarda 137 çıkmıştı 2 hafta önce 147 ydi zaten sınır 120 ymiş korkma birşey olmaz sağ salim alırız Allah'ın izniyle kucağımıza bebişlerimizi
Mesajlarınızı okudum da 16 haftalık hamileymişsiniz bebeğin cinseyi nedir

Ben daha 11 haftalık hamileyim ama kalp atışına göre cinsiyet anlaşılıyormuş galiba 8. Haftada gittim kalbi 170 Di 10. Hafta da gittim 170 den yüksekti
anladım ama malesef konu da hiç bilgim yok yalnız içinden ne geçiyorsa bence o dur ben ilk baştan beri erkek hissettim ve yanılmadım :) inş seninde gönlünden hangisi geçiyorsa nasip etsin Rabbim

Ben daha 11 haftalık hamileyim ama kalp atışına göre cinsiyet anlaşılıyormuş galiba 8. Haftada gittim kalbi 170 Di 10. Hafta da gittim 170 den yüksekti
Bunu km dedi ? Ne daha önce duydum ne de bir yerde okudum..

anladım ama malesef konu da hiç bilgim yok yalnız içinden ne geçiyorsa bence o dur ben ilk baştan beri erkek hissettim ve yanılmadım :) inş seninde gönlünden hangisi geçiyorsa nasip etsin Rabbim
Hiç önemli değil aslında sağlıkla gelsin yeter ama insan gene de merak ediyor

Merhaba bende 8+3 hamileyim.Ultrasonda sol kısımda 120 hz sağ kısımda da umb-hr 171 yazıyor kalp atış hızı hangisi oluyor acaba bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…