- 10 Ekim 2019
- 30
- 5
- 36
- Konu Sahibi Seyda53520
iyi günler arkadaşlar bir konuda bilginize ihityacım var 16 haftalık gebeyim ve kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışı hızı dk 135 çıktı sizce normalmidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba , normal benim de o haftalarda 137 çıkmıştı 2 hafta önce 147 ydi zaten sınır 120 ymiş korkma birşey olmaz sağ salim alırız Allah'ın izniyle kucağımıza bebişlerimiziiyi günler arkadaşlar bir konuda bilginize ihityacım var 16 haftalık gebeyim ve kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışı hızı dk 135 çıktı sizce normalmidir
Mesajlarınızı okudum da 16 haftalık hamileymişsiniz bebeğin cinseyi nedirmerhaba , normal benim de o haftalarda 137 çıkmıştı 2 hafta önce 147 ydi zaten sınır 120 ymiş korkma birşey olmaz sağ salim alırız Allah'ın izniyle kucağımıza bebişlerimizi
merhaba şuan 29+5 günlük hamileyim erkek cinsiyeti sizinki nedirMesajlarınızı okudum da 16 haftalık hamileymişsiniz bebeğin cinseyi nedir
Ben daha 11 haftalık hamileyim ama kalp atışına göre cinsiyet anlaşılıyormuş galiba 8. Haftada gittim kalbi 170 Di 10. Hafta da gittim 170 den yüksektimerhaba şuan 29+5 günlük hamileyim erkek cinsiyeti sizinki nedir
anladım ama malesef konu da hiç bilgim yok yalnız içinden ne geçiyorsa bence o dur ben ilk baştan beri erkek hissettim ve yanılmadım :) inş seninde gönlünden hangisi geçiyorsa nasip etsin RabbimBen daha 11 haftalık hamileyim ama kalp atışına göre cinsiyet anlaşılıyormuş galiba 8. Haftada gittim kalbi 170 Di 10. Hafta da gittim 170 den yüksekti
Bunu km dedi ?Ben daha 11 haftalık hamileyim ama kalp atışına göre cinsiyet anlaşılıyormuş galiba 8. Haftada gittim kalbi 170 Di 10. Hafta da gittim 170 den yüksekti
Burda ki bayanların konuşmalarında görmüştüm de araştırıyorumBunu km dedi ?Ne daha önce duydum ne de bir yerde okudum..
![]()
Hiç önemli değil aslında sağlıkla gelsin yeter ama insan gene de merak ediyoranladım ama malesef konu da hiç bilgim yok yalnız içinden ne geçiyorsa bence o dur ben ilk baştan beri erkek hissettim ve yanılmadım :) inş seninde gönlünden hangisi geçiyorsa nasip etsin Rabbim
aynen merak ediyor insan sağlıkla gelsinler inş :)Hiç önemli değil aslında sağlıkla gelsin yeter ama insan gene de merak ediyor ☺