Inşallah tez zamanda hayırlısı ile bir cocugunuz olur sağlıklı sıhhatli..Ben
Bundan 6 ay önce çocuk desen senı çok kötu terslerdım ıstemıyorum dıye
Sadece 1 ay içinde çocuk yapmaya kadar verdım .
İlk denemde de olunca çok afalladım . Hemen olmaz dıye düşünüyordum . Daha sonra onu kaybettım . Acısı her zerremı kapladı . Şuan okdr çok evlat sahıbı olmak ıstıyorum kı anlatamam .
Ben
Bundan 6 ay önce çocuk desen senı çok kötu terslerdım ıstemıyorum dıye
Sadece 1 ay içinde çocuk yapmaya kadar verdım .
İlk denemde de olunca çok afalladım . Hemen olmaz dıye düşünüyordum . Daha sonra onu kaybettım . Acısı her zerremı kapladı . Şuan okdr çok evlat sahıbı olmak ıstıyorum kı anlatamam .
Amin Allah razı olsun .Inşallah tez zamanda hayırlısı ile bir cocugunuz olur sağlıklı sıhhatli..
Allah razı olsun canım aminrabbim tez zamanda kucagını sağlıklı bir bebekle doldursun inşallahhh cnm
Korkularının hepsini çocuğun olursa bizzat yaşayacaksın zaten. Gerçek yani onlar.31 yaşındayım, 2 buçuk yıllık evliyim. Mutlu olduğum bir evliliğim var. Ancak bu ara çocuk mevzusu çok aklımı kurcalıyor. Her gördüğü çocuğu seven anaç yapılı o kadınlardan hiç olmadım. Biraz sorumsuz ve üşengeç bir yapım var. Arkamı hep eşim toplar, beni her konuda idare eder. Hiç çocuk demeyen eşim seneye bebeğimiz olursa şunu yapamayız, böyle olur demeye başladı. O bunları söyledikçe korku kaplıyor içimi. Özgürlüğüm kısıtlanacak, şu anda imkanım olan hiçbir şeyi yapamıycam gibi geliyor. Bakımını yeterli yapamayacağım diye korkuyorum. Şımarık zor çocuk olur hep uykusuz kalırım diye endişe ediyorum. Bazen de burada bebekle ilgili şeyleri okuyunca da gözlerim doluyor. Ben bile anlamıyorum hislerimi, neyi istediğimi. Hiç çocuk yapmazsam pişman olurum diye korkuyorum. Öncesinde böyle çocuğa hazır hissetmeyip sonrasında çocuk sahibi olan var mı? Öncesinde ve sonrasında neler hissettiniz?
Benin kadar tembel uykuyu seven bir insan daha tanımam bende kesinlikle istemiyordum uzun sürede korundum biraktigim gibi hamile kaldim....olk duydugumda sevindim evet sonrada icimi bi korku kapladi yapamam edemem nasil bakicam uykusuz nasil ise gidicem ihtiyaçlarını nssil karsiliycam bunlari dusunerek butun hevesim kaçtı söndü hissizlestim....taa ki doktora gidip elini ayağını gorene kadar...hareket etmeye başladığından beri konusuyorum onunla hareketlerini görmek icin karnimi acip dakikalarca bakıyorum yakalamak icin icimi bi sevinç kapliyo gorunce...evet o dusunceler hala baki bende özellikle uykusuzluk kısmı ama bence simdiden bile guzel bir duygu kendinizi bu duygudan mahrum birakmayin31 yaşındayım, 2 buçuk yıllık evliyim. Mutlu olduğum bir evliliğim var. Ancak bu ara çocuk mevzusu çok aklımı kurcalıyor. Her gördüğü çocuğu seven anaç yapılı o kadınlardan hiç olmadım. Biraz sorumsuz ve üşengeç bir yapım var. Arkamı hep eşim toplar, beni her konuda idare eder. Hiç çocuk demeyen eşim seneye bebeğimiz olursa şunu yapamayız, böyle olur demeye başladı. O bunları söyledikçe korku kaplıyor içimi. Özgürlüğüm kısıtlanacak, şu anda imkanım olan hiçbir şeyi yapamıycam gibi geliyor. Bakımını yeterli yapamayacağım diye korkuyorum. Şımarık zor çocuk olur hep uykusuz kalırım diye endişe ediyorum. Bazen de burada bebekle ilgili şeyleri okuyunca da gözlerim doluyor. Ben bile anlamıyorum hislerimi, neyi istediğimi. Hiç çocuk yapmazsam pişman olurum diye korkuyorum. Öncesinde böyle çocuğa hazır hissetmeyip sonrasında çocuk sahibi olan var mı? Öncesinde ve sonrasında neler hissettiniz?
Senin anlattigin gb biriydim. Hatta annem" usenenin cocugu olmaz" derdi:) 32 yasinda anne oldum. Ustelik cocuklari hele yenidogani hic kucagima alamazdim, hala baskasinin cocugunu kucaklayamam, miç mic opmem, dokunarak sevmem. Kendi cocugumu hemen kucakladim, surekli operim, sarilirim...31 yaşındayım, 2 buçuk yıllık evliyim. Mutlu olduğum bir evliliğim var. Ancak bu ara çocuk mevzusu çok aklımı kurcalıyor. Her gördüğü çocuğu seven anaç yapılı o kadınlardan hiç olmadım. Biraz sorumsuz ve üşengeç bir yapım var. Arkamı hep eşim toplar, beni her konuda idare eder. Hiç çocuk demeyen eşim seneye bebeğimiz olursa şunu yapamayız, böyle olur demeye başladı. O bunları söyledikçe korku kaplıyor içimi. Özgürlüğüm kısıtlanacak, şu anda imkanım olan hiçbir şeyi yapamıycam gibi geliyor. Bakımını yeterli yapamayacağım diye korkuyorum. Şımarık zor çocuk olur hep uykusuz kalırım diye endişe ediyorum. Bazen de burada bebekle ilgili şeyleri okuyunca da gözlerim doluyor. Ben bile anlamıyorum hislerimi, neyi istediğimi. Hiç çocuk yapmazsam pişman olurum diye korkuyorum. Öncesinde böyle çocuğa hazır hissetmeyip sonrasında çocuk sahibi olan var mı? Öncesinde ve sonrasında neler hissettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?