Bebek İkinci El Bebek karyolası arıyorum istanbul

girlscouts

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
158
20
Merhaba istanbul dayim erkek bebeğim icin bebek karyolasi ariyorum.elinde var olanlar resim ve fiyat belirtirlerse cok sevinirim.

Bende 1tane sepet seklinde birde cibinlikli sallanir var istanbul anadolu yakasi maltepedeyim siz nerde oturuyordunuz

[BulgurluE="nurtii, post: 40946421, member: 77786"]Bende 1tane sepet seklinde birde cibinlikli sallanir var istanbul anadolu yakasi maltepedeyim siz nerde oturuyordunuz[/QUOTE]

Bulgurlu dayim resim atarmisiniz rica etsem fiyat nedir

IMG-20150103-WA0010.jpeg
IMG-20150103-WA0008.jpeg

Bu sepet 150 tl ayaklarida var kaldirdigim icin cekemedim ayaklarinin ustune oturtuluyor sepet

TE="nurtii, post: 40950252, member: 77786"]Bu besikte 300 tl[/QUOTE]
Günaydın bebeğim Erkek, bu beyaz besik kac yasina kadar kullanılıyor babasina da gostericem ben beğendim açıkçası cok tesekkurler.

Merhaba istanbul dayim erkek bebeğim icin bebek karyolasi ariyorum.elinde var olanlar resim ve fiyat belirtirlerse cok sevinirim.

merhaba canm bendede bu beşik var oğlumundu fiyatı 300tl ankaradayım ama düşünürsen kargosunuda kendim karşılayacağım sallanabiliyor ve boya kullanılmamış hiç bir yerinde içinin yatagı nevresimi kenarlıkları ve cibinliğide dahil fiyata

P1060112.JPG
P1060114.JPG
P1060115.JPG

Cnm bu besik 2 2 .5 yasina kadar kullanilir benim oglum 22 aylik hala yatabilir sepet altinda tekerlekleri var ileri geri giderek sallanilir bizde ole kullandik 9 ayliga kadar kullanmistik sepetide

merhaba canm bendede bu beşik var oğlumundu fiyatı 300tl ankaradayım ama düşünürsen kargosunuda kendim karşılayacağım sallanabiliyor ve boya kullanılmamış hiç bir yerinde içinin yatagı nevresimi kenarlıkları ve cibinliğide dahil fiyata

Bu fiyat bütçe me göre pahali geldi hayırlı satış lar teşekkür ler

X