- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
Merhaba bursada yaşıyorum doktorum çokça bilinen doktorlardan biriydi özel bir hastanede doğum yaptım. Hamilelik sürecimde ve doğum anında aksi giden hiçbir şey yokken kızım doğunca ağlamadı kalbi durdu doktorum buna ani bebek ölümü dedi otopsi yaptırabileceğimi söyledi bunu ben istemedim fakat plasentayı incelemeye göndermemişler kafamda doktorum hakkındaki tek soru işareti bu, nedenini sorduğumda gözle farkedilir bir problem olmadığı için göndermedik dedi. 39+4 te Sancılarımla doğuma gittiğim hastaneden kızımın cansız bedeniyle döndüm beşiğine değil toprağa koydum 7 ay oldu kızımı kaybedeli hala neden arıyorum, öğrenemedim neden kaybettiğimi sebebinin ne olduğunu bulamadık. Genetik testte yaptırdık bir problem cıkmadı. Bu durumu yaşamış olan birileri var mı acaba hiç bir sorun yokken bebeğini kaybetmiş biri. İkinci bir hamilelik için korkularım çok büyük kime güvenirim kendimi nasıl sakin tutarım bilmiyorum. Bursada önerebileceğiniz riskli gebelik takibi yapabilecek doktorlar var mı benimle paylaşır mısınız?
Son düzenleme: