msn den görüşebiliriz canım istersen
bu beta hcg degerinin düsmesi 9. gebelik haftasindan itibaren düsmeye basliyormus benimkide öyle birseymi acaba bu sekilde olup gebeligi devam eden oldumu, gerci benim ultrasona göre normal olmayan bir gebelik demisti doktor, gerci doktorlara bakilirsa normal yolla kesinlikle hamilede kalamazdim hatta asilamaya bile olmaz dediler direk tüp bebek icin konustular benimle ama veren Allah veriyormus O nun mucizesiydi, ve yine dua ediyorum Rabbim bebegim saglikli ve hayirli bir evlat olucaksa bana bagislasin yoksa simdiden iki gün aglar 3. gün unuturum,, afffff Allahim affff diliyorum senden
canım inşallah senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olur.benimde başımdan bir değil bir çok acı olay geçtiği için seni anlıyabiliyorum. kendini çaresiz ve yalnız hissedebilirsin. ama inan ki ben de bu siteye üye olmayana kadar böyle hissediyordum.şu anda 22 haftalık hamileyim yüksek tansiyon problemim var. yani erken doğum, bebeğin ve annenin ölüm riski olduğu bir hastalık. inan bende hergün takvime bakarak gün sayıyorum.en azından 32.-34.haftalara gelebileyim diye. Rabbim bebeğimi bana bağışlasın diye. hepimizin derdi farklı farklı ama tek ortak noktamız umudumuz aynı.senin ve herkes için Allahım hayırlısını versin ve korktuklarımızı başımıza getirmesin.
kizlar bugün doktora gidecektim ama cumaya erteledim sizce yanlismi yapiyorum, kürtaj olmak istemiyorum gebelik olumsuzsa bile kendiliginden bitsin istiyorum, biliyorum kürtaj icin kendimi sonra cok sucluycam o yüzden erteliyorum ne olur akil verinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?