- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi farelerveinsanlar
bilmiyorum stres olacak bişi yoktu. iyi saatte olsunlar uğradı sanırım.
Çok sık uğrarlar mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum stres olacak bişi yoktu. iyi saatte olsunlar uğradı sanırım.
Çok mu masrafa soktunuz, yada gereksiz gördüğü şeyleri aldırmak istediniz de böyle bir tepki verdi acaba?
Çok sık uğrarlar mı![]()
çok mu zor beğendin herşeyi çok mu gezdirdin
çok yorulmuş olmasın
gerçi öyle bağırmasını gerektirmez
hakikaten sinir bozucu bi durum.....nişanlımla dün alışverişe gittik. Neyse bir mağazaya girdik, ileride bebek kıyafetleri var. mağaza onun haricinde pijama falan satıyor.
bende doğum yapacak birine (çok samimi değilim ama görüşüyorum arada) bebek hediyesi alıcam. Orda da askıya asmışlar ufak ufak kıyafetleri fiyatları 10 Tl. o an kafamdan dedim ki, zaten ucuz birşey bakıyorum, bunu alsam nasıl olur.
birden bana kızmasın mı.. vay efendim herşey bitmişte o mu kalmış bitek? neden bebek kıyafeti bakıyomuşum? tamam güzellikle sor, başım gözüm üstüme. ama bağırdı resmen bana mağazanın ortasında..
benimde çok ağrıma gitti, hediye bakıyorum dedim. -e söyleseydin ya baştan diyo. sormadın ki dediim, hemen bağırdın. hem diyelim ki hediye değil bakmak istedim baktım, ne var bunda bağıracak.
çok ağrıma gitti. kendimi bebek sahibi olma meraklısı gibi hissettimhalbuki o benden daha çok bebek planı yapardı, deli mi ne yaa.. konuşmuyorum şuan
![]()
Hımm. Ne desem bilemedim. Neden bebekten bu kadar korkuyor onu öğrenmeye çalışın... Normal bir tepki değil bu.nişanlımla dün alışverişe gittik. Neyse bir mağazaya girdik, ileride bebek kıyafetleri var. mağaza onun haricinde pijama falan satıyor.
bende doğum yapacak birine (çok samimi değilim ama görüşüyorum arada) bebek hediyesi alıcam. Orda da askıya asmışlar ufak ufak kıyafetleri fiyatları 10 Tl. o an kafamdan dedim ki, zaten ucuz birşey bakıyorum, bunu alsam nasıl olur.
birden bana kızmasın mı.. vay efendim herşey bitmişte o mu kalmış bitek? neden bebek kıyafeti bakıyomuşum? tamam güzellikle sor, başım gözüm üstüme. ama bağırdı resmen bana mağazanın ortasında..
benimde çok ağrıma gitti, hediye bakıyorum dedim. -e söyleseydin ya baştan diyo. sormadın ki dediim, hemen bağırdın. hem diyelim ki hediye değil bakmak istedim baktım, ne var bunda bağıracak.
çok ağrıma gitti. kendimi bebek sahibi olma meraklısı gibi hissettimhalbuki o benden daha çok bebek planı yapardı, deli mi ne yaa.. konuşmuyorum şuan
![]()
Hımm. Ne desem bilemedim. Neden bebekten bu kadar korkuyor onu öğrenmeye çalışın... Normal bir tepki değil bu.
hakikaten sinir bozucu bi durum.....![]()
nişanlımla dün alışverişe gittik. Neyse bir mağazaya girdik, ileride bebek kıyafetleri var. mağaza onun haricinde pijama falan satıyor.
![]()
:) eee bak iste demekki cidden sıkıntısı varmis bu yüzden o tepkiyi vermis olur oyle seyler erkekler bazen utandim sıkıldım diyemez tarzlari buolayın üzerinden baya bi zamna geçtikten, ikimizde sakinleştikten sonra konuştum. Olay şuymuş: girdiğimiz yer iç çamaşırı da satan büyük bir mağaza, hani bedestenler oluyor ya onlar gibi. bu da oraya girmekten dolayı zaten yeterince rahatsızmış, çok utanmış. Normalde senle girmezdim dedi, ki ben asla bundan rahatsız olmazdım aksine daha mutlu olurdum.
nedense ondan da rahatsız olmuş, bende gireyim onunla alışayım istemiş. utana sıkıla girmiş, ama içinden bir an önce de çıkmak istemiş. bende orda bebek kıyafetleriyle oyalanınca bir an önce neden çıkmıyoruz diye sinirlenmiş.
bana yaptığı açıklama bu oldu, bilmiyorum...
Nisanliyken bile bagirip tersliyorsa evlenince dusunemiyorum. Agresif biri galiba. Nisanlilik donemi tatli olur, erkekler cok alttan alir. Bu simdiden baslamis bagirmaya. Omur boyu cekcen artik. Allah sabir versin. 😞
Canim bnce başka bir sıkıntısı vardi esinin o yuzden durduk yere bu aşırı ve gereksiz tepkiyi vermiş hic üzme kendini olur mu
:) eee bak iste demekki cidden sıkıntısı varmis bu yüzden o tepkiyi vermis olur oyle seyler erkekler bazen utandim sıkıldım diyemez tarzlari bu![]()
nişanlımla dün alışverişe gittik. Neyse bir mağazaya girdik, ileride bebek kıyafetleri var. mağaza onun haricinde pijama falan satıyor.
![]()
Hayır farzet ki baktın bebek kıyafetlerine, bunda kızacak ne var?
Ammada abartmış.
İyi yapmışsın, biraz burnu sürtsün bakalım ..
aynen ne var bunda dedim. sonradan konuştuk, utanmışta sıkılmışta ondan öle demiş. İç çamaşırı da satan yer olduğu için.. Off çok bunaltıcı gereksiz tartışmalar bunlar![]()
Çok sıkıldıysa utandıysa kapıda bekleseymiş.
Bende iç çamaşırı satan bi yerde bikini gördüm, hiç nişanlıma sormadan içeri girdim.
Ben bikiniyi alırken nişanlım kapıda bekledi.
Oda utanıyordu.
Zaten bu gereksiz tartışmalar ilişkiyi yıpratır ya.