Doğuma Hazırlık Bebek kıyafetleri için yumuşatıcı kullanmalı mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Acemi anneyeni gelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
1
0
1
35
Merhaba ben yeni üye oldum merak ettiğim herseyin cevabını bulabildigim bi portal çok teşekkürler hepinize. .soruma gelince 36 haftalik hamileyim 13 ekim de doğum var allah izin verirse bugün oģlusumun kıyafetlerini yikadim ve dalın in yumuşatıcı sını kullandım sonradan dank etti kullanmasamiydim diye emin olamadım bi zararı olur mu yeniden mi yikasam bana yardımcı olur musunuz içim hiç rahat etmedi. ..

Yumuşatici bizler için bile çok zararli. Ama daha vakit var. Kiyafetleri biraz havalandirip, oyle yerleştirin. Henüz ütülemediyseniz, sadece kisa bir durulama da yaptirabilirsiniz makinada.

Bende dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum bebeğim doğduğundan beri çift durulama yaptırıp ilk kırk günde ütüledim . Böyle yaparsanız bi sorun olmaz bebğiniz hassas olmazsa.
Hayırlı doğumlar diliyorum bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın..

Merhaba ben yeni üye oldum merak ettiğim herseyin cevabını bulabildigim bi portal çok teşekkürler hepinize. .soruma gelince 36 haftalik hamileyim 13 ekim de doğum var allah izin verirse bugün oģlusumun kıyafetlerini yikadim ve dalın in yumuşatıcı sını kullandım sonradan dank etti kullanmasamiydim diye emin olamadım bi zararı olur mu yeniden mi yikasam bana yardımcı olur musunuz içim hiç rahat etmedi. ..
canım yumuşatıcı yıkamanın son suyuna alındığı için ben tam olarak durulandığını düşünmüyorum.. o sebeple gerek ilk kıyafetleri olsun gerekse şimdi (oğlum 7 aylık) hiç yumuşatıcı kullanmadım.. şahsen gerek olduğunu da düşünmüyorum zaten %100 pamuklu olduğu için sert olmuyor kıyafetler.. ütüleyince de mis gibi açılıyor..

Back
X