• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek konusu korkuyorum

Hayatımda ki hersey düzene ve rayina girdi 😪 aylardir korunmuyoruz olmuyor biliyorum yillarca olmayan da var bunu herkrsin söylemesine gerek yok ya o duyguyu tadamazsam diye cok korkuyorum ic huzurum kaçıyor 😪😪 kendimi bildim bileli çocuk isterim ama canım sıkılıyor hemen oluyor sanmıştım öyle değilmis
stres yaptıkça ve görevmiş gibi ilerledikçe zorlarsınız kendinizi. Akışa teslim olun. Verimli günleri takip edin.

Çok ama çok gençsin. Neden olmuyor diye düşünüp boşa stres yükleme kendine. Daha biyolojik olarak zamanın var. Allah en kısa zamanda nasip etsin.

İkinci çocuğumda biz de aylarca denedik sonra ovülasyon testi aldık onunla hamile kaldım.

Çok istiyorsanız 1 yılı beklemeden Dr kontrolüne gidebilirsibiz karı koca. Ama stres en kötü şey. Hayatınızı buna bağlamayın...

Hayatımda ki hersey düzene ve rayina girdi 😪 aylardir korunmuyoruz olmuyor biliyorum yillarca olmayan da var bunu herkrsin söylemesine gerek yok ya o duyguyu tadamazsam diye cok korkuyorum ic huzurum kaçıyor 😪😪 kendimi bildim bileli çocuk isterim ama canım sıkılıyor hemen oluyor sanmıştım öyle değilmis
olmuyor diyorsan doktora git bence canım bak bakalım o ne diyecek

durun daha hemen olmayabilir tabii ki canınızı sıkmayın. yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz ona göre deneyin

Back
X