Bebek konusu

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba hanimlar konu benim degil kuzenimin o yaziyo belirtmek istedim.
25 yasindayim esimde benden 18 ay buyuk esim asiri bebek takintili bi insan etrafindaki arkadaslarinin olunca banada deli gibi baski yapmaya basladi 3 bucuk ay oldu korunmuyorum bu seferde tutturdu neden olmuyo diye israrla aile buyuklerine soylemek istiyo bana yardim ederlermis ben tam aksine kimsenin diline dolansin istemem 10 senede olmasa cocugum dusunmuyorum derim biter soyletmiyorum diye bana asiri ofkeli sen benim aile buyuklerimi kucukmu goruyosun onlar senden daha iyi anlarlar bilirler diyo gercekten fenalik geldi cocuk fikrinden de iyice sogudum sizce kotumu yapiyorum tamam bu insanlar bu yollardan gectiler belki ama doktordan daha iyi bilemezler ya asiri moralim bozuk lutfen goruslerinizi yazin en azindan belki icim rahatlar

Aile büyükleri ne diyecek ne bilecek anlamadim herkes bebeği aynı şekilde yapmıyor mu? Doktorlar bile tedavi için bi sene bekliyor genelde. Altı ay kadar olmazsa içiniz rahat edecekse doktora gidin.

Endişelenmek için çok erken değil mi yaş 25 daha bir yıl olmamış neyin telaşı bu bilmiyorsa okusun eşi .çocuk öyle omlet yapar gibi bir anda olmuyor senelerce hasretini çekenler ne yapsın?Allah akıl fikir versin....bi de herşey pat diye ailelere söylenmez

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar konu benim degil kuzenimin o yaziyo belirtmek istedim.
25 yasindayim esimde benden 18 ay buyuk esim asiri bebek takintili bi insan etrafindaki arkadaslarinin olunca banada deli gibi baski yapmaya basladi 3 bucuk ay oldu korunmuyorum bu seferde tutturdu neden olmuyo diye israrla aile buyuklerine soylemek istiyo bana yardim ederlermis ben tam aksine kimsenin diline dolansin istemem 10 senede olmasa cocugum dusunmuyorum derim biter soyletmiyorum diye bana asiri ofkeli sen benim aile buyuklerimi kucukmu goruyosun onlar senden daha iyi anlarlar bilirler diyo gercekten fenalik geldi cocuk fikrinden de iyice sogudum sizce kotumu yapiyorum tamam bu insanlar bu yollardan gectiler belki ama doktordan daha iyi bilemezler ya asiri moralim bozuk lutfen goruslerinizi yazin en azindan belki icim rahatlar
Manyak mıdır nedir? Aile büyükleri fertilite uzmanı mı? Hangi pozisyonda daha kolay hamile kalırsın diye mi anlatacaklar?

Ben olsam böyle bir eşe en az 1 sene korunurdum. 3 ayda tuhaf bir karakater, zihniyet meydana çıkmış bile.

Eşine bu durumu aile büyükleri ile paylaşmak yerine doktora gitmenin daha mantıklı olduğunu izah etmek gerekiyor.
Zaten yaşınız büyük değil daha 3,5 aydır korunmuyorum demişsin, biraz zamana bırakmasını önerin. Kendiniz için jinekolog kontrolü randevunuzu alın

doktor diye bişey var, aile büyüklerinde daha blgili. ayrıca 3,5 ay çok erken. bu adam kesin kadını suçlar senin çocuğun olmuyo die aile büyüklride destekler

aile büyüklerine söylemek nedir ya 3 ay çocuk olmadı diye.öyle sevişme böyle seviş mi diycekler?he uğraşırsın en az 1 sene ,sonra "doktora gidersin" o sırada en fazla laf arasında söylersin.doktora çıktık anne/baba diye bitti o kadar

Aile büyükleri ne diyecek? "Şu pozisyonda deneyin çocuklar, hemde felaket zevkli"mi diyecekler?

Yoksa eşin bebekleri leykler getirdiğini ve aile büyükleri bir nevi navigasyon rolünü üstlenceklerinimi düşünüyor? Yani vah vah, leylekler yolu kaybetmiş!

Seni baski altina alan, bebekten zerre anlamayan bir adam ile ben birak korunmayi, onun ile beraber bile olmazdim. Cidden bu ne ya??

Aile buyuklerinin hakemlik yapmasini pozisyon taktigi filan vermesini mi bekliyor tovbeler tovbesi :olamaz:
Yani sizden once o yollardan gecenler yerine doktora danismak daha faydali degil mi?
Birde millet cocuk yapti diye cocuk mu yapilir ya.

Aile büyüklerine söylemeyi bırak
Bir de sana yardımcı olurlar demiş.
Kesinlikle kendiyle alakalı olmadığını düşünüyor galiba.

Ayrıca üç ayda olacak diye bir kural yok ki.
Doktora gitsen bile muayene eder bir yıl deneyin der yani.

Eşin bebekleri görünce fazla mı gaza gelmiş
Yoksa problem var diye telaş mı yapmış anlamadım.
Ama hiç sevimli durmuyor bu tavır.

Böyle durumlarda doktora gidilir en çok. Aile büyüklerine yaymak da nesi. Hem yaşlarınız da küçük. Gerçi yaşı "küçük " olduğu için bu tavırlar zaten. Bu kafayla o çocuğa doğru düzgün babalık da edemez. Eşinizin baskısıyla da korunmayı bırakmayın ayrıca. Başınızı vuracak duvar bulamazsınız sonra. Çocuk kararı anne hazırsa alinir. Çocuk doğduktan sonra erkekler genelde bir tarafını yayıp oturuyor bütün sorumluluk anneye biniyor. Eşiniz olgunlaşana kadar tekrar düşünün derim nacizane görüşüm bu.

Aile büyüklerine söylemeyi bırak
Bir de sana yardımcı olurlar demiş.
Kesinlikle kendiyle alakalı olmadığını düşünüyor galiba.

Ayrıca üç ayda olacak diye bir kural yok ki.
Doktora gitsen bile muayene eder bir yıl deneyin der yani.

Eşin bebekleri görünce fazla mı gaza gelmiş
Yoksa problem var diye telaş mı yapmış anlamadım.
Ama hiç sevimli durmuyor bu tavır.

Kesinlikle kendiyle alakalı olmadığını düşünüyor galiba. +1000

Back
X