Bebek konusu

Merhaba hanimlar konu benim degil kuzenimin o yaziyo belirtmek istedim.
25 yasindayim esimde benden 18 ay buyuk esim asiri bebek takintili bi insan etrafindaki arkadaslarinin olunca banada deli gibi baski yapmaya basladi 3 bucuk ay oldu korunmuyorum bu seferde tutturdu neden olmuyo diye israrla aile buyuklerine soylemek istiyo bana yardim ederlermis ben tam aksine kimsenin diline dolansin istemem 10 senede olmasa cocugum dusunmuyorum derim biter soyletmiyorum diye bana asiri ofkeli sen benim aile buyuklerimi kucukmu goruyosun onlar senden daha iyi anlarlar bilirler diyo gercekten fenalik geldi cocuk fikrinden de iyice sogudum sizce kotumu yapiyorum tamam bu insanlar bu yollardan gectiler belki ama doktordan daha iyi bilemezler ya asiri moralim bozuk lutfen goruslerinizi yazin en azindan belki icim rahatlar
uc bucuk ay mi dur cnm daha ya.bir yil olmadan tedsviye bile baslamazlar.yumurta takibi klomen falan baslarsin ama.fakat esin spermiyogram yaptirmali once.kendini saymiyor galiba.sana cok yuklenmis acikcasi esin normal gelmedi.uc ayda bunu yapan ilerde ne yapmaz.sanki cocuk oluncada melaike oluyorlar varya.kolay di hamilelik lohusalik brbek bakmak.o zamsnda kacacak delik ariyorlar iyi dusunun ve kendinizi ezdirmeyin.ailesine soyleyince ne olacak mis dedikodu basks bisey olmaz.sakin soyletme dra git o sana izleyecegin yolu gosterir...

Bebek istegi olabilir ama baskısı olamaz.
Cocuk icin 1 sene duzenli ilişki gerektigini bilmeyebilir. Bilmemek ayip degil ama öğrenmemek ayıp.
Aile büyükleri konusuna pes diyorum. Hacdan gelen yedi kat uzak akrabadan hurma cekirdegi suyu tuzu tohumu getirtecekler. Ve her ay onu yedin mi, bunu ictin mi, adetin gecikti mi diye soracaklar. Aile buyuklerinin yapacakları bunlar

Aile büyüğüne söyleyeceğine bir doktora gidelim dese olmuyor mu.ne demek onlar daha iyi bilir.içinizi mi görecekler.en iyisini yapıyorsunuz kimseye soylemeyerek,olmuyor diye canınızı sıkan olmaz sonradan,stresi eksik kalsın hiç çekilecek bişey degil

Aile büyüklerine danışacağına beraber bi doktora gidin

Merhaba hanimlar konu benim degil kuzenimin o yaziyo belirtmek istedim.
25 yasindayim esimde benden 18 ay buyuk esim asiri bebek takintili bi insan etrafindaki arkadaslarinin olunca banada deli gibi baski yapmaya basladi 3 bucuk ay oldu korunmuyorum bu seferde tutturdu neden olmuyo diye israrla aile buyuklerine soylemek istiyo bana yardim ederlermis ben tam aksine kimsenin diline dolansin istemem 10 senede olmasa cocugum dusunmuyorum derim biter soyletmiyorum diye bana asiri ofkeli sen benim aile buyuklerimi kucukmu goruyosun onlar senden daha iyi anlarlar bilirler diyo gercekten fenalik geldi cocuk fikrinden de iyice sogudum sizce kotumu yapiyorum tamam bu insanlar bu yollardan gectiler belki ama doktordan daha iyi bilemezler ya asiri moralim bozuk lutfen goruslerinizi yazin en azindan belki icim rahatlar
Size daha öncede üyeliğinizi başkalarına kullandırdığınız için uyarı vermişiz, kuzen, yeğen, elti, görümce, kardeş, komşu, arkadaş vb yakınlarınız konu açmak istiyorsa kendilerine yeni üyelik almalılar.
Site kullanım sözleşmesi ilgili madde: "Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar."

Back
X