Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu sahibinden özür dileyerek bir şey sormak istiyorum.
Kim yazmıştı bulamadım tekrardan, aday memur iken eş durumundan tayin istenebiliyor mu?
Ben önce 1 yıl tamamlanacak sonrasında tayin istenebilir diye biliyorum.
askerlıktede hakkın saklı kalıyor, tek yapman gereken evraklarını teslım edıp kuruma basvuru suresı ıcerısınde memurıyetını baslatmak, dogum da aynı sekılde...
Ben 6 aylik memurken dogum yapip tum izinlerimi kullandım. Ozeldeki gibi sartlar yok bu haklari elde edebilmek icin, prim sayisidir, 1 yil calismisliktir vs gibi.
CCeYz
memurluğu kazanırsa ilk 1 sene aday memur olacak değil mi Asaleti 1 sene sonra alır 2 yıllık ücretsiz izin alabilir mi aday memurken galiba bunu mu soruyor.
CCeYz
memurluğu kazanırsa ilk 1 sene aday memur olacak değil mi Asaleti 1 sene sonra alır 2 yıllık ücretsiz izin alabilir mi aday memurken galiba bunu mu soruyor.
CCeYz
Evet canım konu oydu hemen hemen.Özel sektörden aldığım ücretsiz izni kullanırken memur olursam, bu izin devam edecek mi onu sormuştum. Bebek fikrine sıcak bakıyorum şimdi,bakalım hayırlısı
Henüz memur değilim. Kpss için başlıcam yani.memuriyet ilk etapta olmazsa Sözleşmeli falanda olsa gireyim diyorm ama daha erken galiba. Evden freelance çalışıyorum ama memurluk gibisi yok
Henüz memur değilim. Kpss için başlıcam yani.memuriyet ilk etapta olmazsa Sözleşmeli falanda olsa gireyim diyorm ama daha erken galiba. Evden freelance çalışıyorum ama memurluk gibisi yok