- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
İşte tam da böyle bir şey varsa erteleyeceğim bebeği. Bu bilginin doğruluğundan eminsiniz dimi?
Aday memura doğum izninden yararlanır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte tam da böyle bir şey varsa erteleyeceğim bebeği. Bu bilginin doğruluğundan eminsiniz dimi?
Ücretsiz izinde olsam bile dimi, kafam çorba oldu yeminleBen sağlık müdürlüğünde izinleri bakıyodum,aday memur doğum ölüm gibi hayati izinlerden yararlanır asillik şartı aranmaz, ataman yapıldığı zaman aday memur sayılacaksın ve doğum izninden de yararlanacaksın
Ücretsiz izinde olsam bile dimi, kafam çorba oldu yeminle![]()
özelde 6 ay ucretsız ızın hakkınız var devlette 2 yıla kadar alabılıyorsunuz ama memur olarak atadıktan sonra asaletınızın tasdık olması lazım yanı en az 1 sene beklemenız lazımMerhaba KKdaşlarım
Bebek isteğimizle ilgili eski 1-2 konum var.Üstünden zaman da geçti, dersaneye gittiğimiz için bu sene erteleyecektik ama yanlış bir karar olduğunu düşünmeye başladım. Hem biz çok istiyoruz hem ablasıyla yaş farkları çok olmasın istiyorum,sanki doğru zaman şimdi gibi. Kızım 3 yaşında bu arada.
Uzatmadan kısacık bir sorum olacak, oldu da memurluğu kazandım(Sınav ekimde); doğum izni nasıl oluyor? Özeldeyken 2 yıl da ücretsiz izin yapmayı düşünüyordum,kabul görmezse ayrılacağım (Tabi planla olan işler değil bunlar, belki bebiş bile gelmeyecek, hayırlısıysa olur inş.öyle söyleyeyim.) Doğum iznindeyken ya da ücretsiz izindeyken bu hak memurlukta da devam ediyor mu? Bu işler nasıl yürüyor?
Ücretsiz izinde olsam bile dimi, kafam çorba oldu yeminle![]()
Sağol canım. Asaletle ilgili bir talebim yok zaten,bebeğimi 2 sene büyütmek ve bu olurken de memurluk hakkımı kaybetmemek istiyorum okadar.kafan karışmasın
1) atandığın zaman bebeğin iki yaşından küçükse ve ücretsiz izne devam etmek istiyorsan edebiliyorsun.
2) ücretsiz izinde olduğun süre zarfında fiilen çalışmadığın için asalet için bir faydası olmuyor.
özelde 6 ay ucretsız ızın hakkınız var devlette 2 yıla kadar alabılıyorsunuz ama memur olarak atadıktan sonra asaletınızın tasdık olması lazım yanı en az 1 sene beklemenız lazım
Özelde çalışıyodun bebeğin doğdu dedin ki ben ücretsiz izne ayrılıyorum o arada ekimde sınava girdin kazandın bebeni tak kanguruya kuruma git de ki başlayış yapıcam ama akabinde ücretsiz izin dilekçesi vericem, önce başlayış yazıların vs yazılacak sonra dilekçen işleme konacak ücretsiz iznin hesaplanacaktır sonrada,yani özelde iznin 7 ayını kullandın diyelim, 24 aydan 7 çık ne kaldı, 17 ay, çıkıp eve geleceksin sonrada, ücretsiz iznini o saatten sonra ister 17 ayın tamamı olarak kullan istersen ertesi gün ben tekrar geldim de
İşe başladığın günde aday memur olarak baslayacaksın 1 yıl sonra asil olacaksın
Aday iken yıllık iznin yok rapor alabilirsin ve amiri uygun görürse 10 gün mazeret iznin var
Kuzucum tamam anladım da eğer yukarıdaki yorumları okuyorsan asil olmazsan bu hakkın yok diyenler de var. Yoksa anlaşılmayacak bir durum değil,sadece emin olmak istiyorum ama sen o bölümlere bakıyormuşsun sanırım, o yüzden sana güvenerek 2.bebeye fırsat verebilirimÖzelde çalışıyodun bebeğin doğdu dedin ki ben ücretsiz izne ayrılıyorum o arada ekimde sınava girdin kazandın bebeni tak kanguruya kuruma git de ki başlayış yapıcam ama akabinde ücretsiz izin dilekçesi vericem, önce başlayış yazıların vs yazılacak sonra dilekçen işleme konacak ücretsiz iznin hesaplanacaktır sonrada,yani özelde iznin 7 ayını kullandın diyelim, 24 aydan 7 çık ne kaldı, 17 ay, çıkıp eve geleceksin sonrada, ücretsiz iznini o saatten sonra ister 17 ayın tamamı olarak kullan istersen ertesi gün ben tekrar geldim de
İşe başladığın günde aday memur olarak baslayacaksın 1 yıl sonra asil olacaksın
Aday iken yıllık iznin yok rapor alabilirsin ve amiri uygun görürse 10 gün mazeret iznin var
Kuzucum tamam anladım da eğer okuyorsan asil olmazsan bu hakkın yok diyenler de var. Yoksa anlaşılmayacak bir durum değil,sadece emin olmak istiyorum ama sen o bölümlere bakıyormuşsun sanırım, o yüzden sana güvenerek 2.bebeye fırsat verebilirim![]()
Yorumları okuyorsan demek istedim canım. Asil olmazsan hakkın olmuyor diye yazanlar da var.Ama senin dediğin gibidir,sağol bilgiler için :)Hayır aday memurun hakkı var, doğum ölüm Allahtan gelen şeyler ki tayin bile istiyorlar es durumundan
Okuyorsan kısmını anlamadım bu seferde, mesela sen lise mezunu olarak atan sonra genenoku üniversiteyi bitir kademe ilerletirler
Kuzucum tamam anladım da eğer okuyorsan asil olmazsan bu hakkın yok diyenler de var. Yoksa anlaşılmayacak bir durum değil,sadece emin olmak istiyorum ama sen o bölümlere bakıyormuşsun sanırım, o yüzden sana güvenerek 2.bebeye fırsat verebilirim![]()