- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
Canim gercekten cok guzel yazmissin.canım bebeğini kaybetmek seni derinden sarstığı için, onun yerine koyacak teselli bulucağın yeni bi bebek istiyosun, piskolojik olarak, buda çok normal. çok zor biliyorum çünkü bende anne adayıyım.seni nasıl derinden sarstı anlaya biliyorum. ama lütfen düşünmemeye çalış elinden geldiğince, tabi çok zor biliyorum, sen annesin daha hassassın, babaya göre, tabi anlayamazki bilemez, hissedemezki, sen taşıyosun onu, senin içinde can buluyor 1 günlükte olsa farkketmez. ama canım o cennette seni bekliyo zaten inan, böyle teseli et kendini, şimdi yasasaydı şu kadar olurdu, şu gün doğardı ,o gün gelir bu gün, doğacaktı dersin. içinden çıkanmıyacak hala getirirsin, bunalıma sokarsın kendini baska bişey düşünemezsin, kızınla daha çok ilgilen canım zamanı gelince küçük meleğin gelecek merak etme. hem eşininde gönlünü yaparsın bu arada.
iyi geceler
öncelikle bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm
ama zaten bir cocugunuz varmıs bu kadar kafanıza takmayın bence
benım de aılemın cocukları olmamıs en basta sonradan ben olmusum
sanırım cocugunuz tek kalacak diye endiseleniyorsunuz
ama inanın tek olmak kötü bir sey değil
bütün imkanlarınızı ona sağlarsınız iyi bir gelecek kurarsınız
hıc cocugu olmayanlar var Allah size bir tane nasip etmiş belki 2. sinide nasip edecek
cok kafanıza takmayın hayırlısıyla olsun
eviniz huzurluysa 3 kisilik cekirdek aile olarakta mutlu olabilirsiniz:)
ayni durumu bende yasadim, inanin esim hatta bana kizmisti hamile oldugumu ögrenince. Zaten istedigi de oldu sanirim, bebegimi kaybettim.
O tarihden itibaren bende cok istedim ama esim asla istemedi.
Sizin kiziniz var en azindan, Allah bagislasin, onunla ilgilenin, okulunuza bakin derim.
Inanin cevremdekilerden biliyorum, o kaybettiginizin yeri dolmaz. Bosuna genc yasta kendinizi daha da yormayin.
Hem tüm sartlar olgunlasirsa belki esiniz ister ikinci bir cocugu?
canim daha gencsin esinin ve senin hazir olmanizi bekle belki onu bu fikre yavas yavas heveslendirerek alistirabilirsin ,kizin daha kucukmus zaten az daha bekle kafani topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?